FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Ja jeszcze z tym problemem moim... Przeszukałam całe Calm Lands chyba z dziesięć razy i nic :sad: Nie ma nigdzie tej trenerki :( Co mam zrobić?? Jak myślicie może się ona pojawić dopiero po pokonaniu Yunaleski?? Jak nie to nie mam pojęcia, co robić... A bardzo chcę zdobyć Maguski. Dodam jeszcze, że w pewnym momencie (chyba tam gdzie miała być treserka) stoją dwa chocobo i chodzą wolno...
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Byłam i nic :sad: Na końcu była tylko karteczka Al Bhed i nic więcej... A przecież jakby była to bym ją widziała
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Gość

Post autor: Gość »

Mam pytanie jak zdobyć w dosyć krótkim czasie dużą ilość kasy ? proszę tylko o inny sposób niż rozwalanie Mimic's w Omega R. bo to jest jakby nie patrzeć bardzo czasochłonne
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Nie ma innego wyjścia. Mimic daje najwięcej kasy i tak w dość krótkim czasie. No i jest jeszcze Monster Arena....
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Gość pisze:bo to jest jakby nie patrzeć bardzo czasochłonne
Jest to najszybszy sposób na zdobycie kasy :roll:
FF XII W trakcie katowania
Siergiej

Post autor: Siergiej »

hmm...ja mam takie pytanie podnosnie lapanie potworow na MA.
Jak wyglada i w ktorym miejscu mzona spotkac potwora o nazwie Grendel...bo tylko jego jeszce nie mam, a cholernie bym chcial zdobyc Magus Sisters :D
Gość

Post autor: Gość »

nie no co tyyy seeeeerio?....przeciez wiem ze Gagazet chodiz mi o to gdzie konkretnie jest....w jakim miejscu Gagazet najczesciej sie go spotyka
Siergiej

Post autor: Siergiej »

ok dzieki...ide poszukac :P
Chyzio10_Tidus

Post autor: Chyzio10_Tidus »

hej mam maly problem z Celestial Weapons Tidusa na stronce pisze ze Sun Crest moge znalesc kolo Yunalesci a tam mi sie nie pojawia zadna skrzynka:/ jest jakis sposub na to:( prosze o pomoc:(
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Musisz zejść po schodach z tyłu. Przeniesie Cię to na te po lewej. Skrzynka będzię przy schodach, po których zszedłeś

To teraz ja mam pytanie... znowu.Jakie trzeba wpisać hasła na statku?? (właściewie to chodzi mi o to drugie) Wiem, że na Krypcie jest napisane, ale jak wpisuję victoriuos to mi pokazuje, że nie ma takiego hasła... Pomóżcie :) Tylko do tego miejsca nie mogę się dostać
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Próbowałam...
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

No właśnie też się skapłam.. Z tego wynika, że na Krypcie jest malutki błądzik ;)
Chyzio10_Tidus

hej tylko ze jak chce zeby mnie przeniosło z jednych do 2 schodów to nic sie nie dzieje:(
Chyzio10_Tidus

no udało sie teraz jeszcze nie moge znalezc Moon Crest dla Yuny pisze ze jest w Besaid po prawej stronie a ja tam nic nie widze:(
Awatar użytkownika
Vaan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Vaan »

Przy brzegu plaży w Besaid można dopłynąć do tego miejsca, poszukaj :wink:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”