Dr.B. mnie rozwalił po prostu..

Moderator: Moderatorzy
Prawdopodobnie kuzynką Jina.ariel pisze:Wie ktoś może kim jest Asuka?
Styl wypracowany przez rodzinę Kazamów... naczył ją tego jej ojciec (prawdopodobnie brat Jun)ariel pisze:2 sprawa ma bardzo podobne ciosy do Jun...
Kazamowie (a przynajmniej Jun i jej ojciec) maja (mieli?) zdolności uzdrawiania i/lub widzenia dusz.ariel pisze:3 sprawa podczas jej filmiku jak dotyka Jina pojawia się jakaś mgiełka i dopiero mu znikają tatuaże i odzyskuje świadomośc (w bardzo ciekawej pozycji:P)
Moim zdaniem (acz głowy nie dam, że jest to popawne)ariel pisze:kim jest unknown z TTT też ma coś wspólnego z Jun?
Kod: Zaznacz cały
Unknown to Asuka:
-styl walki
-tatuaż Jina (co prawda Asuka go nie ma, ale kto wie... może coś się stało, kiedy "uleczyła" Jina w endingu)
-jak się przyjrzysz, to można zauwarzyć podobieństwo pewne (ale to prawdopodobnie trzeba mieć takiego fioła, jak ja :wink: )
pozatym unknown miała dziwne żółte oczy, nawet po pokonaniu tego wilka?? w endingu
To było chyba w TTT jak Jun podeszła do Devil Jina?? tzn zwykłego jina z tatuażami na twarzy i bodajże na klacie, dotknęła go i wszystkie objawy Devil gene zniknęły, podobny ending miała chyba Angel tylko że ona podchgodziła do devila i robiła z niego kazuye.
Historia tej gry zaczyna przekraczać granice rozsądku. heihachi zamyka ojca w wiezieniu pod siedziba Zaibatsu (honmaru), wrzuca małego syna do przepaści, pózniej do wulkanu..........ehhhhh to dopiero połowa historii którą i tak chyba wszyscy znacie, a ja sie odrobinke rospisałem :)
Kiedyś czytałam historie postaci z T2 ( a może było to anime...? nie, chyba T2...), gdzie powiedziano, iż Jun ujrzała dusze ojca, który kazał jej powrócić do rodziny i zgłebiać jakieś tam tajemnice, dokładnie nie pamiętam...ariel pisze:Pozatym skąd wiesz że ojciec Jun miał jakieś zdolności?
Świadczy to moim zdaniem o lenistwie twórców.ariel pisze:.Kod: Zaznacz cały
jak Jun podeszła do Devil Jina?? tzn zwykłego jina z tatuażami na twarzy i bodajże na klacie, dotknęła go i wszystkie objawy Devil gene zniknęły, podobny ending miała chyba Angel tylko że ona podchgodziła do devila i robiła z niego kazuye
A skąd ma go znać? Jun po zaciążeniuariel pisze:Tylko że ona startuje w turnieju nie znając Jina ani całej tej historii. Ona startyuje by zemścić się na Fengu który posłał jej ojca do szpitala. Kolejny mocno naciągany zbieg okoliczności panów z NAMCO??
ariel pisze:nie widziałem endingów z tekkena 4,
W swoim endingu Jin zobaczył Jun
Jun chyba jednak nie obawiała się reakcji rodziny tylko alterego Kazuya'iLady Luck pisze:Jun ukryła się przed rodziną nie mówiąc nikomu...
Hmm bede musiał się zaopatrzyć w t4 bo mam dziwne wrażenie że przegapiłem dość dużo info o całej tej zmutowanejLady Luck pisze:Kod: Zaznacz cały
W swoim endingu Jin zobaczył Jun
jeśli on zobaczył Jun to całą ta historia robi się chora z tego co pamiętam to jun szlag trafił - zabił ją bodaj ogre bo z devilem (chyba) sobie poradziła.Na ten temay mam 2 tezy
1)jak zabili ogre'a w t3 to w filmiku Julii ona odzyskuje matke... może Jun też odzyskała życie ale się zawieruszyła przez ten czas:]
2)Jin się najadł grzybków halucynków\spalił cały wór zioła na raz i miał takie jazdy że widział matke. :wink:
To jest możliwe np. w fajce Mickiewicza znaleziono ślady marichuany:P i o skutkach możemy czytać między innymi w Dziadach CZ III(Tam niejaki Konrad miał takie jazdy że dopiero egzorcyzmy mu pomogły :P)
Napisałam, że wyczytałam to w jej charakterystyce (nie był to opis endingu).ariel pisze:Hmm oglądałem kiedyś anime tekken 2 i nie przypominam sobie żeby ona tam ojca ujrzała czy coś w tym guście, ale od czego jest dc++
Ale Kazik już nie żył...ariel pisze:Jun chyba jednak nie obawiała się reakcji rodziny tylko alterego Kazuya'i
Ogre`a jeszcze nie było (został odkryty prawie 20 lat po wydarzeniach kończących T2)ariel pisze:albo już ogre'a
No troszkuariel pisze:Hmm bede musiał się zaopatrzyć w t4 bo mam dziwne wrażenie że przegapiłem dość dużo info o całej tej zmutowanej rodzince (mishima\kazama
Mischelle zosała porwana, nie zabita przez Ogre`a.ariel pisze:Kod: Zaznacz cały
1)jak zabili ogre'a w t3 to w filmiku Julii ona odzyskuje matke... może Jun też odzyskała życie ale się zawieruszyła przez ten czas:]
Jin został na siłę zamieniony w Devila, jednak coś przszkodziło w dopełnieniu transformacjii. Po wygranej walce z Kazuyą i Heihachim ma on zamiar zabić dziadka (przy czym transformacja zaczyna powoli posuwać się na przód), jednak w ostatnim momencie Jin widzi zjawe (twarz swojej matki) i daruje życie dziadowi... Wtedy odlatuje (i nie wiem po jaka cholerę zrobili motyw z biały piórem, skoro Jin w T5 zamienia się w Devila... :/ )
..bo została, ja napisałam, że:ariel pisze:Będe się trzymał wersji że Jun została porwana przez ogre'a bo
A mówiąc "oprwana" miałam na myśli, że porwana przez ludzi Heńka... Chociaż motyw z porwaniem i powróceniem nie jest w sumie takiż bzdurny, bo taki Baek się znalazł na ten przykład... Pytanie teraz skąd u Ogre`a ciosy Lee, skoro siwielec miał się świetnie przebywając na Bahamach..(czy gdzie on tam burżujowałMischelle zosała porwana, nie zabita przez Ogre`a.
15 bodajariel pisze:Jun odeszła Jin musiał mięc kilkanaście lat
Ja znam wersję, że wedrzeć... wsiora wno, wiemy o co chodzi, w każdym razieariel pisze:chciał wyrwać z jej ciała
Heniek odkrył Ogre`a w ruinach w Meksyku PO tym, jak na świecie zaczęli znikać najlepsi fighterzy...ariel pisze:Heniek:] i to był OGRE.
pokazałaby się jej zjawa
nie twierdze że tego ie zrobi, to jest bardzo prawdopodobne że już w T6 zobaczymy JunLady Luck pisze:Ale dlaczego twoim zdaniem Jun miałaby powrócić i nie odnaleźć Jina?
Ja już mówiłem jaka jest moja teoria na temat tego endinguLady Luck pisze:Poza tym gdyby żyła, to raczej nie
w endingu Jina... ConfusedKod: Zaznacz cały
pokazałaby się jej zjawa
a tak na poważnie to może wspomnienia\sumienieariel pisze:2)Jin się najadł grzybków halucynków\spalił cały wór zioła na raz i miał takie jazdy że widział matke.
ogladając shoty z endingu Baeka widać, że jest tam jakiś chłopaczek.. Myślicie, że może yc to... Hwoarang?? o_O"
Hwoarang okaże się synem Baeka... naprawdę się nie zdziwię..
np.że wang jest dziadkiem xiao, wyszło dopiero w T5. A wczesniej nikt nie miał o tym pojęcia...