Damn! Kilka godzin w tył...

Moderator: Moderatorzy
I o zdrowym stylu życiaIreth pisze:temat o żywności ..no ale co tam ....
To samo mamNienormalny_PS2 pisze:Niszczące jest,że jak się wstaje rano do szkoły/pracy od poniedziałku do piątku,to w sobotę i niedzielę jak można się wyspać to automatycznie się niektórzy(w tym ja czasami >_<)budzą nad ranem.A normalnie to trzeba kubeł wody żeby się zerwać.
Dobrze Cię rozumiem... Czasem mam też tak, że idę do lodówki z zamierzeniem zjedzenia czegoś, ale w drodze mi się odechciewa albo nie ma co wybrać... (lodówka pełna)Rinciaq pisze: normalnie wracam do domu...jestem glodna a nie chce mi sie jesc...ciezko to wytlumaczyc Oo
A wiesz, że to ma nawet swoje określenieEiko pisze:nie ma co wybrać... (lodówka pełna)
Takiej z hipermarketu za piątkę :DZdrowe odżywianie może jest ... zdrowe, ale nie umywa się do świeżutkiej, cieplutkiej pizzy n
Weź mi człowieku nawet o czyms takim nie wspominajNienormalny_PS2 pisze:Takiej z hipermarketu za piątkę
Mówiąc o niezdrowej pizzy, chodzi chyba o pizzę w stylu "samo mięcho z tłustym serem i smaluchem".Ireth pisze:ja praktycznie od zawsze pizze robie sama ...no od jakiś 3 lat i już mam wprawę ..mrożonych nie kupuję ...i na prawdę nie wiem co ludzie takiego niezdrowego widzą w tej pizzy O_o.. (...) no i co tu jest takie niezdrowe i kaloryczne??? O_o
Warzywna pizza jest dobra. Ananas też jest dobry, ale nie w pizzy. Zresztą, degustibus est non disputandum.Ireth pisze:zazwyczaj tylko z warzywami...no i z ananasem ...uwielbiam pizzę z ananasem ^^