Damn! Kilka godzin w tył...
Zdrowe odżywianie, zdrowy styl życia
Moderator: Moderatorzy
- Nienormalny_PS2
- Malboro

-
pho3n1x
-
Rinciaq
temat o żywności ..no ale co tam ....
ja praktycznie już jak automat budze sie o 6/7, w wakacje CZASEM dobije do 8 ...ale bardzo zradko ...po prostu ranny ze mnie ptaszek ^^
nigdy nie zdarzało mi sie psac do południa ..nawet jak po sylwestrze poszłam spać o 5 ..to i tak sie obudziłam o 8
wprawdze potem nie funkcjonowałam zbyt poprawnie .ale co tam ^^
wracająć do jedzenia : pory posiłków to też ważna rzecz ..mi sie przez dwa tygodnie udawało jeść o wyznaczonych porach, przy czym nie jadłam po 18 ....na początku się budziłam w nocy z głodu, ale potem sie przestawiłam ^^
a teraz znowu sie wszytsko popsuło przez szkołe ...szkoła jest ZŁA ...
ja praktycznie już jak automat budze sie o 6/7, w wakacje CZASEM dobije do 8 ...ale bardzo zradko ...po prostu ranny ze mnie ptaszek ^^
nigdy nie zdarzało mi sie psac do południa ..nawet jak po sylwestrze poszłam spać o 5 ..to i tak sie obudziłam o 8
wprawdze potem nie funkcjonowałam zbyt poprawnie .ale co tam ^^
wracająć do jedzenia : pory posiłków to też ważna rzecz ..mi sie przez dwa tygodnie udawało jeść o wyznaczonych porach, przy czym nie jadłam po 18 ....na początku się budziłam w nocy z głodu, ale potem sie przestawiłam ^^
a teraz znowu sie wszytsko popsuło przez szkołe ...szkoła jest ZŁA ...
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
+. - > kropek z procesją
-
Rinciaq
- Nienormalny_PS2
- Malboro

I o zdrowym stylu życiaIreth pisze:temat o żywności ..no ale co tam ....
To samo mamNienormalny_PS2 pisze:Niszczące jest,że jak się wstaje rano do szkoły/pracy od poniedziałku do piątku,to w sobotę i niedzielę jak można się wyspać to automatycznie się niektórzy(w tym ja czasami >_<)budzą nad ranem.A normalnie to trzeba kubeł wody żeby się zerwać.
Dobrze Cię rozumiem... Czasem mam też tak, że idę do lodówki z zamierzeniem zjedzenia czegoś, ale w drodze mi się odechciewa albo nie ma co wybrać... (lodówka pełna)Rinciaq pisze: normalnie wracam do domu...jestem glodna a nie chce mi sie jesc...ciezko to wytlumaczyc Oo
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
-
pho3n1x
A wiesz, że to ma nawet swoje określenieEiko pisze:nie ma co wybrać... (lodówka pełna)
- Nienormalny_PS2
- Malboro

Ja czasami jak mam duży wybór,to wyobrażam sobie danie nr1 i danie nr2 (ew.pozostałe) i co mi by lepiej smakowało,po czym przystępuję do konsumpcji :D.
.Da się zjeść po "własnym tuningu",nawet smacznie
.
Takiej z hipermarketu za piątkę :DZdrowe odżywianie może jest ... zdrowe, ale nie umywa się do świeżutkiej, cieplutkiej pizzy n
Weź mi człowieku nawet o czyms takim nie wspominajNienormalny_PS2 pisze:Takiej z hipermarketu za piątkę
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...
Ja właśnie wole z "tuningu" - w zeszłym tygodniu sobie zrobiłem i rezultaty są nawet niezgorsze.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
ja praktycznie od zawsze pizze robie sama ...no od jakiś 3 lat i już mam wprawę ..mrożonych nie kupuję ...i na prawdę nie wiem co ludzie takiego niezdrowego widzą w tej pizzy O_o..
cistao to praktycznie sama maka, mleko i olej ( robie taką cienką , bez drożdzy), i zazwyczaj tylko z warzywami...no i z ananasem ...uwielbiam pizzę z ananasem ^^
no i co tu jest takie niezdrowe i kaloryczne??? O_o
cistao to praktycznie sama maka, mleko i olej ( robie taką cienką , bez drożdzy), i zazwyczaj tylko z warzywami...no i z ananasem ...uwielbiam pizzę z ananasem ^^
no i co tu jest takie niezdrowe i kaloryczne??? O_o
&. - > kropek na rollercasterze
+. - > kropek z procesją
+. - > kropek z procesją
Mówiąc o niezdrowej pizzy, chodzi chyba o pizzę w stylu "samo mięcho z tłustym serem i smaluchem".Ireth pisze:ja praktycznie od zawsze pizze robie sama ...no od jakiś 3 lat i już mam wprawę ..mrożonych nie kupuję ...i na prawdę nie wiem co ludzie takiego niezdrowego widzą w tej pizzy O_o.. (...) no i co tu jest takie niezdrowe i kaloryczne??? O_o
Warzywna pizza jest dobra. Ananas też jest dobry, ale nie w pizzy. Zresztą, degustibus est non disputandum.Ireth pisze:zazwyczaj tylko z warzywami...no i z ananasem ...uwielbiam pizzę z ananasem ^^
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats