E, to Izek kwestionowałLucrecia pisze:A czy JA twierdziłam, że Zidane nic nie zrobił, albo zrobił mniej? n Ja Ci tylko udowaniam, że Squall miał te swoje pięć minut, bo śmiałeś to zakwestionować.
Ulubiona postać w FF 7-9
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit

Eiko. To jest temat o postaciach z Finali 7-9. Ja dałam Tidusa tylko jako przykład do całości wypowiedzi. -_-' Tak więc, wszyscy mówią adieu FFX, X-2, 11, 12...tutaj...
Vivi rlz i już. Eiko mnie irytuje...taki dzieciuch. W ogóle mało lubie postacie pokroju Selphie, Yuffie... Rozumiem, że dzięki nim może byc śmiesznie, ale.... ble. O.

Vivi rlz i już. Eiko mnie irytuje...taki dzieciuch. W ogóle mało lubie postacie pokroju Selphie, Yuffie... Rozumiem, że dzięki nim może byc śmiesznie, ale.... ble. O.
Nie, nie Selphie, ratunku!Eiko pisze:A ja właśnie uwielbiem te tzpu Selphie Very Happy
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
-
Erelen_Galakar
Selphi !! Selphie !! Popieram Eiko (dobry gust). Zobaczcie w finalach ludzie głównie dzielą się na tych dobrych ponurych i złych szalonych. Gdy już któryś bohater stara się być śmieszny, to znaczy, że maskuje w ten sposób jakieś własne głęboki i treumatyczne wspomnienia (a'la Zidane). A Selphie jest wesolutka, nie ma żadnych złych wspomnień, oaza radości 
-
Yazer
z FF8 Zell. Jedna z moich ulubionych postaci ze względu na "normlany" charakter. Odrużnia się od innych zabujczo niesmiałych, zamkniętych w sobie i nie wiedzących o co chodzi i czego sami chcą (Squall). Także od nazbyt optymistycznych i wesołych (Selphie) i innych osób z FF8. Jeszcze z Tej częsci Seifera lubię. Był by moją ulubioną postacią gdyby nie był taki glupi na końcu
. z FF9 Zidane jest całkiem spoko. Z FF7 Cloud i Nanaki rządzą
. Cloud za indywidualność i spoko charakter a Nanaki za wielką wiedzę którą posiada. To są moi faworyci 
-
BIOHAZ
-
pho3n1x
Dla mnie jest sztuczna, nawet jak na standardy FF.dla mnei selphi wydaje sie postacia sztuczna...
w ogole co ja mowie... w finalu wszyscy sa sztuczni :]
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
-
pho3n1x