Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Lucrecia pisze:A czy JA twierdziłam, że Zidane nic nie zrobił, albo zrobił mniej? n Ja Ci tylko udowaniam, że Squall miał te swoje pięć minut, bo śmiałeś to zakwestionować.
E, to Izek kwestionował :wink:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Eiko. To jest temat o postaciach z Finali 7-9. Ja dałam Tidusa tylko jako przykład do całości wypowiedzi. -_-' Tak więc, wszyscy mówią adieu FFX, X-2, 11, 12...tutaj...

Vivi rlz i już. Eiko mnie irytuje...taki dzieciuch. W ogóle mało lubie postacie pokroju Selphie, Yuffie... Rozumiem, że dzięki nim może byc śmiesznie, ale.... ble. O.

:roll:
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Selphie i Yuffie- tak. Ale Eiko jest przynajmniej inteligentna. Heh, fajna jest :P I do tego jej przyjaźń z Garnet pomimo tego, że ona mu lovelasa zabiera ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Sorry Go-go zapomniałam :oops:

A ja właśnie uwielbiem te tzpu Selphie :grin:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Eiko pisze:A ja właśnie uwielbiem te tzpu Selphie Very Happy
Nie, nie Selphie, ratunku! :shock: :shock: :shock: Selphie w ogóle nie lubię! Za jakiś czas może dojdę do Yuffie, będę mógł się wypowiedzieć.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Selphi !! Selphie !! Popieram Eiko (dobry gust). Zobaczcie w finalach ludzie głównie dzielą się na tych dobrych ponurych i złych szalonych. Gdy już któryś bohater stara się być śmieszny, to znaczy, że maskuje w ten sposób jakieś własne głęboki i treumatyczne wspomnienia (a'la Zidane). A Selphie jest wesolutka, nie ma żadnych złych wspomnień, oaza radości :)
Yazer

Post autor: Yazer »

z FF8 Zell. Jedna z moich ulubionych postaci ze względu na "normlany" charakter. Odrużnia się od innych zabujczo niesmiałych, zamkniętych w sobie i nie wiedzących o co chodzi i czego sami chcą (Squall). Także od nazbyt optymistycznych i wesołych (Selphie) i innych osób z FF8. Jeszcze z Tej częsci Seifera lubię. Był by moją ulubioną postacią gdyby nie był taki glupi na końcu :). z FF9 Zidane jest całkiem spoko. Z FF7 Cloud i Nanaki rządzą :). Cloud za indywidualność i spoko charakter a Nanaki za wielką wiedzę którą posiada. To są moi faworyci :)
BIOHAZ

Post autor: BIOHAZ »

Jeżeli chodzi o FF8 zagłosowałem na Squalla bohater dość ciekawy z nieprzewidywalnymi zmianami nastrojów.
Lecz postać, bohatera na którego bym naprawde zagłosował, jeżeli była by taka opcja to był by nim Zell gdyż bliższy jest mojemu charakterowi :D
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Selphie i Yuffie.. odpada. Irytuje mnie taki charakter :)
~~~<< piesek preriowy >>~~~
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Ashramus pisze:Selphie i Yuffie.. odpada. Irytuje mnie taki charakter
Selphie to jeszcze ... ale Yuffie, strasznie wkurzająca jest.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

dla mnei selphi wydaje sie postacia sztuczna...

w ogole co ja mowie... w finalu wszyscy sa sztuczni :]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

dla mnei selphi wydaje sie postacia sztuczna...

w ogole co ja mowie... w finalu wszyscy sa sztuczni :]
Dla mnie jest sztuczna, nawet jak na standardy FF. :P
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Selphie to typowa głupiutka dziewczynka, której trzeba wszystko tłumaczyć... i te jej odzywki... -_-
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

...Cóż, przynajmniej ma szczęśliwe życie; nawet zniszczenie Trabii spłynęło po niej jak po kaczce -- pięć minut angstu i znowu 'whoo-hoo!' ...Nie wiem jak Wy, ale ja może bym się nawet z nią zamieniła na charakter... :P ;)
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Izrail pisze:Selphie to typowa głupiutka dziewczynka,
A są jakieś inne ... yy dobra żartowałem. Najśmieszniejsze że znam dziewczyne bardzo podobną do niej, pod względem charakteru i wyglądu :wink:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”