Jak szaleć, to szaleć- sporty różne

Tutaj można toczyć rozmowy o zdrowym trybie życia, dawać porady, ro zmawiać o modzie i stylu.

Moderator: Moderatorzy

Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

Ja podobno byłem dobry w Passo Doble. Podobno.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

HA!!! paso doble było genialne .....aa ..corrrrrrida ole :D 8)
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Rinciaq

Post autor: Rinciaq »

tez mieliscie ten ql wyskok z przykleknieciem na kolano na koniec? ; p

Ja chce dobrego partneraaa ;_ ;
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Rinciaq pisze:Ja chce dobrego partneraaa
Szukajcie a znajdziecie :wink:
Pamiętam jak w przedszkolu po raz pierwszy mieliśmy zajęcia z tańca towarzyskiego, głupota jakich mało.
Cholera pojeździłbym sobie (i poskakał) na rowerze dzisiaj, ale niestety ... zaimali mi parę dni temu z garażu :|
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Rinciaq pisze:tez mieliscie ten ql wyskok z przykleknieciem na kolano na koniec? ; p
My sobie odpuściliśmy ten punkt programu.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Rinciaq

ja pamietam ze ktoregos ranka wstalam i mialam taki piekny okragly siniak na kolanie...i nie mialam pojecia od czego. Dopiero na nastepnych zajeciach jak robilismy ten wyskok zrozumialam ze to po tym ; p
Dyzio

Post autor: Dyzio »

Bleeeh taniec najgorsze co może być. Na końcu 6 klasy kazali nam sie uczyć Poloneza oczywiście powiedziałem stanowczo NIE !! A potem sie wymknełem po cichu z auli 8). Po prostu nie lubie tańczyć co gorsza nienawidze tańca :grin: i mam swoją zasade że nigdy przenigdy nie będe sie uczył tańczyć i nic/nikt mnie do tego nie zmusi nawet siłą ! ( Koleś z WF próbował ale mu nie wyszło :) ).
Rinciaq

zmusza Cie zmusza ; ) chociazby bedziesz tanczyl poloneza na studniowce.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Może nie pójść na studniówkę.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Rinciaq

ano chyba ze nie pojdzie ; p
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Buhahaha ale zasada. Nawet nie spróbował a już marudzi. Ja tańczyłem przez dwa lata towarzysko i ja mogę powiedzieć, że mi się to niepodoba bo posmakowałem tego na kilku turniejach przed publiką i sędziami (nie byłem pierwszy ale ostatni też nie :D). Ale przynajmniej nie miałem problemu z wyjściem na salę podczas studniówkowego Poloneza (chociaż niebardzo mi się to uśmiechało).

Próbowałem z breakdance'm ale to nie na moje stawy. Pozostaję przy frywolnych ruchach pod hiphopowy bit.
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Sephiria pisze:Może nie pójść na studniówkę
Nie pojsc na studniowke to wstyd:> Ale trzeba tez uwazac bo kreca.. jeden chlopak zostal nagrany na kasacie ze studniowki ja mowi przy stole "no ku*wa" costam.. I akurat on nie zdal matury, bo ogladalo sie to podczas zajec:>
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Awatar użytkownika
Zito
Administrator
Administrator

Post autor: Zito »

Ashramus pisze:Nie pojsc na studniowke to wstyd:> Ale trzeba tez uwazac bo kreca.. jeden chlopak zostal nagrany na kasacie ze studniowki ja mowi przy stole "no ku*wa" costam.. I akurat on nie zdal matury, bo ogladalo sie to podczas zajec:>
Myhyhy u nas na studniówce jeden koleś, się spił zupełnie,( największy kujonek zresztą którego nigdzie nie dało się wyciągnąć), musieli go odwozić, ale pare razy tropem węża zrobił odcinek przed ciałem pedagogicznym. Od studniówki do końca roku każdy nauczyciel, na prawie każdej lekcji robił spostrzegawcze uwagi na ten temat. Tak to jest, jak się pierwszy raz pije na studniówce :D.
A sam Poloneza tańczyłem choć wiele osób miało opory i nie tańczyło.
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Studniówka - ehhh :cry: DLACZEGO!!??? Dlaczego to już minęło??!!! Zostały tylko wspomnienia, zdjęcia i film...To było piękne po prostu...aż sie łezka w oku kręci....Polonez....alkochol...kumpel niszczący ubikacje...teksty jakie szły do kamery...: "Pozdrawiam wszystkich którzy sie zaje***iście bawią...", " Baryła i brzuch, jest ich dwóch." Szkoda...ale cóż...show must go on... :sad:
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Dyzio pisze:Bleeeh taniec najgorsze co może być. Na końcu 6 klasy kazali nam sie uczyć Poloneza oczywiście powiedziałem stanowczo NIE !! A potem sie wymknełem po cichu z auli Cool. Po prostu nie lubie tańczyć co gorsza nienawidze tańca Very Happy i mam swoją zasade że nigdy przenigdy nie będe sie uczył tańczyć i nic/nikt mnie do tego nie zmusi nawet siłą !
Ja miałem tak samo w Twoim wieku.Dziś stwierdzam,że taki taniec to niezła sprawa.Podchodzę do tego inaczej niż kiedyś,rozważam to bardziej szeroko.To jest całkiem fajne,ja bym chciał zatańczyć takie coś :D.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zdrowie, styl życia”