Matomania pisze:Snake vs Monkey mi się nawet podobał (niektóre akcje małp powalają

)
Mesal... Gear... lol! :]
Przemogłem się i wymasterowałem wszystkie czasy w Snake vs. Monkey aby dostać Banana Camo. Najwięcej problemów miałem z pierwszym i przedostatnim poziomem, pozostałe pękły za 2/3 razem. To jednak jest całkiem fajna zabawa ^^
Nienormalny_PS2 pisze:Po co się schylać jak możesz nożyki odstrzelić
Matomania pisze:Odstrzel je PSG1 To jest dopiero klasa
Taa... to może Nikitą?
Olgę można było pokonać nawet zanim użyła triku z płachtą. Pierwsze pięć strzałów w głowę zza węgła po prawej i voila.
Matomania pisze:Najlepsza scena w MGS2 : włączyć ostatnią scenę (Raiden zabija Solidusa) przez Special (chyba tak się to nazywa (nie pamiętam, dawno nie grałem), tam gdzie można wybierać postacie, które będą występowały podczas scenki) i ustawić Raiden > Snake, Solidus > Raiden
I tak ma być.
Ee... ja lubiłem Raidena. Czemu większość osób uważa go za geja i babochłopa? Dlatego, że jest piękny i gładki? Raiden był fajny i koniec :]
Garnet pisze:Sony announced Saru Getchu 3 (Ape Escape 3) for PS2 will have a new tactical espionage action mini game called "Mesaru Gear Solid", which is based on Konami's Metal Gear Solid series; you play as PipoSnake, an ape injected with Solid Snake abilities by scientist, to battle against the special force who have stolen the Metal Gear with his banana pistol. Saru Getchu 3 will be released in Japan on July 14.
Business is business, jak widać to była umowa w dwie strony ^^
Bawię się teraz w Duel-> Special. O ile na poziomie Normal walka z The End nie była taka trudna (Directional Microphone i Thermal Googles robiły swoje), tak tutaj jest już prawdziwy pojedynek snajperów. Dwie snajperki, cygaro i lornetka. Zabawa na kilka godzin :]
Pytanie: Czy można zdobyć w normalnej grze snajperkę na strzałki usypiające?