Telewizja, czyli pranie mózgu.

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

pho3n1x pisze:Parodiował piosenkę Queena i swoją drogą to był najgorszy skecz, jaki kiedykolwiek widziałem.
To ten sam co śpiewał szatanistyczną piosenkę z ciocią?
glamorous vamp
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

A nie, ta mieszanka dwóch piosenek Queen właśnie bardzo mi się podobała. Coś orginalnego i zabawnego :) Najlepsza z piosenek (poza tą satanistyczną XD).
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

No ten skecz był dla tych co znają ten utwór. Dla reszty mógł wydać się po prostu niezrozumiały.
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Go-Go-Yubari pisze:to rock jak Kaczyński jest modelem
W pierwszej chwili przeczytalem "taki rock jak u Kaczkowskiego".. za Kaczkowskiego szacunken x3 jak ktos zna i slucha:)

Queen Halamy, no mi sie nawet podobalo.. nawiazanie do 'norweskiego spiewania' ale hmm.. na Opole to troche niewypal.
to był najgorszy skecz, jaki kiedykolwiek widziałem.

Hmm.. khem.. zreszta to nie temat zeby jeb*c na kabaret Elita..*splun*
~~~<< piesek preriowy >>~~~
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

No ten skecz był dla tych co znają ten utwór. Dla reszty mógł wydać się po prostu niezrozumiały.
Właśnie o to chodzi że znam i to dobrze, nawet zdarzyło mi się go grać. Ale tak czy inaczej ten skecz był do bani, nie było nic śmiesznego w tym. Ale ten z satanistyczną piosenką był dobry :)
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Mi się podobał. Lubię gdy ktoś z gustem nabija się z wielkich zespołów i wielkich utworów. Tak poza tym, to znowu Ani Mru Mru nie przedstawił nic ciekawego (widziałeś 5 skeczy, widziałeś wszystkie). Dotrwałem do 1 i z nudów padłem (Olbryski najlepszy :D).
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Heh, ja żałuję że o 1 padłem :/ A może i wcześniej, ale jakoś później nudnawo było... Zastanawia mnie tylko jak Kryszak wypadł XD

Erelen_Galakar pisze:Mi się podobał. Lubię gdy ktoś z gustem nabija się z wielkich zespołów i wielkich utworów.
Ja to szczerze za bardzo nie kumałem o co tam chodzi... Nic nie słychać i w ogóle...

A w ogóle to z Queena nie chcę żeby żartowano... Sam nie wiem :?
pho3n1x pisze:Ale ten z satanistyczną piosenką był dobry
No :]
glamorous vamp
pho3n1x

Erelen_Galakar pisze:Mi się podobał.
Ehh ja już w porze jego wystepu miałem, że tak powiem, mniejszą klarowność umysłu :) i znajomi zagłuszali, ale nie podobało mi się po prostu.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Ekhem. Ekhu ekhu. Temat o kabaretach kiedyś był.... To nie temat o Opolu i nie do dzielenia się wrazeniami. Wiem, bo sama ten temat założyłam. Byłabym zatem niezmiernie wdzięczna, za trzymanie się głównego wątku tematu. Dziekuję, za uwagę. Życze miłego lotu. Innymi słowy - koniec OT.
pho3n1x

Go-Go, ale nasza rozmowa to jest właśnie ewidentny dowód, co telewizja potrafi zrobić z mózgu. Puścili w telewizji mało śmiesznego faceta w żółtej bluzeczce ... i takie dno artystyczne tak nam zapadło w pamięć, że nie możemy wytrzymać tylko MUSIMY wyrazić swoje zdanie na jego temat. A poza tym:
Go-Go-Yubari pisze:Ten topic ma na celu ogólna dyskusje o telewizji: programach, filmach, serialach, prezenterach, rozrywce etc.
Jeśli nie będziemy mogli opisać swoich wrażeń czy odczuć związanych z danym programem to ten temat nie będzie się zbytnio różnił od "Filmy i progr w TV, które warto obejrzeć w najbliższym czasie".
Sorrki za offtop ale musiałem to powiedzieć.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Feniks co innego rozmowa "Ale denne to Opole, zamiast tego mogli jakis film puścić", a co innego dyskusja o kabaretach. Fajnie było, pogadaliśmy o kabaretach, teraz proszę powrócić do tematu. Proste.
------------------------------------------------------
Wszelkie programy typu "Miasto marzeń" mnie dobijają. Co to ma właściwie na celu? O ile jeszcze rozumiem "Kochaj mnie" i to popieram, bo rzeczywiście ten program komus pomaga, to "Miasta marzeń" nie rozumiem. :?
Awatar użytkownika
Zito
Administrator
Administrator

Post autor: Zito »

Tak troche z innej beczki, czy ktoś widział na kanale TVP Kultura coś innego niż napis TVP Kultura, który zresztą bardzo kulturalnie się telepie?? Hmm może jakiś przekaz podprogowy, dzięki któremu od samego patrzenia robimy się kulturalni.
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

OO ..dobre Zito dobre ...tam na bank jest jakis przekaz podprogowy!!!! ..kurcze..a to miało byc zakazane ... :? ( :lol: )

myslałam ze coś ciekawego tam będą puszczać ale się zawiodłam :/

za to lubie na Viasat history sobie poogladać historie popkultury... mniam ...i już wiem jakie podoże historyczne miał punk rock ....na prawdę fajny program ^^
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
pho3n1x

Go-Go-Yubari pisze:Feniks co innego rozmowa "Ale denne to Opole, zamiast tego mogli jakis film puścić", a co innego dyskusja o kabaretach. Fajnie było, pogadaliśmy o kabaretach, teraz proszę powrócić do tematu.
Dobra nie ważne, nie chce mi się kłucić...
Tak troche z innej beczki, czy ktoś widział na kanale TVP Kultura coś innego niż napis TVP Kultura, który zresztą bardzo kulturalnie się telepie?? Hmm może jakiś przekaz podprogowy, dzięki któremu od samego patrzenia robimy się kulturalni.
Z tego co mi wiadomo to cały czas tam lecą jakieś programyi filmy (chyba). Telewizji generalnie nie oglądam, ale sprawdze dla ciebie :) .... (chwile później) leci coś :)
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Ciao Darwin... Horror vs Komedia...
...dlaczego pomyślałam od razu o Garnet, kiedy zobaczyłam te wampiry.? XD :wink:
Mówię to uż któryś raz, ale ten program to dopiero darmowa pralnia mózgownicy...
...przynajmniej w większej części..
..a Szwedesa powinni zwolnić- facet jest beznadziejny... :/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”