To ten sam co śpiewał szatanistyczną piosenkę z ciocią?pho3n1x pisze:Parodiował piosenkę Queena i swoją drogą to był najgorszy skecz, jaki kiedykolwiek widziałem.
Telewizja, czyli pranie mózgu.
Moderator: Moderatorzy
W pierwszej chwili przeczytalem "taki rock jak u Kaczkowskiego".. za Kaczkowskiego szacunken x3 jak ktos zna i slucha:)Go-Go-Yubari pisze:to rock jak Kaczyński jest modelem
Queen Halamy, no mi sie nawet podobalo.. nawiazanie do 'norweskiego spiewania' ale hmm.. na Opole to troche niewypal.
to był najgorszy skecz, jaki kiedykolwiek widziałem.
Hmm.. khem.. zreszta to nie temat zeby jeb*c na kabaret Elita..*splun*
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Heh, ja żałuję że o 1 padłem
A może i wcześniej, ale jakoś później nudnawo było... Zastanawia mnie tylko jak Kryszak wypadł
A w ogóle to z Queena nie chcę żeby żartowano... Sam nie wiem

Ja to szczerze za bardzo nie kumałem o co tam chodzi... Nic nie słychać i w ogóle...Erelen_Galakar pisze:Mi się podobał. Lubię gdy ktoś z gustem nabija się z wielkich zespołów i wielkich utworów.
A w ogóle to z Queena nie chcę żeby żartowano... Sam nie wiem

No :]pho3n1x pisze:Ale ten z satanistyczną piosenką był dobry
glamorous vamp
- Go Go Yubari
- Ifrit
Go-Go, ale nasza rozmowa to jest właśnie ewidentny dowód, co telewizja potrafi zrobić z mózgu. Puścili w telewizji mało śmiesznego faceta w żółtej bluzeczce ... i takie dno artystyczne tak nam zapadło w pamięć, że nie możemy wytrzymać tylko MUSIMY wyrazić swoje zdanie na jego temat. A poza tym:
Sorrki za offtop ale musiałem to powiedzieć.
Jeśli nie będziemy mogli opisać swoich wrażeń czy odczuć związanych z danym programem to ten temat nie będzie się zbytnio różnił od "Filmy i progr w TV, które warto obejrzeć w najbliższym czasie".Go-Go-Yubari pisze:Ten topic ma na celu ogólna dyskusje o telewizji: programach, filmach, serialach, prezenterach, rozrywce etc.
Sorrki za offtop ale musiałem to powiedzieć.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Feniks co innego rozmowa "Ale denne to Opole, zamiast tego mogli jakis film puścić", a co innego dyskusja o kabaretach. Fajnie było, pogadaliśmy o kabaretach, teraz proszę powrócić do tematu. Proste.
------------------------------------------------------
Wszelkie programy typu "Miasto marzeń" mnie dobijają. Co to ma właściwie na celu? O ile jeszcze rozumiem "Kochaj mnie" i to popieram, bo rzeczywiście ten program komus pomaga, to "Miasta marzeń" nie rozumiem.
------------------------------------------------------
Wszelkie programy typu "Miasto marzeń" mnie dobijają. Co to ma właściwie na celu? O ile jeszcze rozumiem "Kochaj mnie" i to popieram, bo rzeczywiście ten program komus pomaga, to "Miasta marzeń" nie rozumiem.

OO ..dobre Zito dobre ...tam na bank jest jakis przekaz podprogowy!!!! ..kurcze..a to miało byc zakazane ...
(
)
myslałam ze coś ciekawego tam będą puszczać ale się zawiodłam
za to lubie na Viasat history sobie poogladać historie popkultury... mniam ...i już wiem jakie podoże historyczne miał punk rock ....na prawdę fajny program ^^

myslałam ze coś ciekawego tam będą puszczać ale się zawiodłam

za to lubie na Viasat history sobie poogladać historie popkultury... mniam ...i już wiem jakie podoże historyczne miał punk rock ....na prawdę fajny program ^^
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Dobra nie ważne, nie chce mi się kłucić...Go-Go-Yubari pisze:Feniks co innego rozmowa "Ale denne to Opole, zamiast tego mogli jakis film puścić", a co innego dyskusja o kabaretach. Fajnie było, pogadaliśmy o kabaretach, teraz proszę powrócić do tematu.
Z tego co mi wiadomo to cały czas tam lecą jakieś programyi filmy (chyba). Telewizji generalnie nie oglądam, ale sprawdze dla ciebieTak troche z innej beczki, czy ktoś widział na kanale TVP Kultura coś innego niż napis TVP Kultura, który zresztą bardzo kulturalnie się telepie?? Hmm może jakiś przekaz podprogowy, dzięki któremu od samego patrzenia robimy się kulturalni.