Moderator: Moderatorzy
Czemu większość tak bardzo nie lubi Zidanakwazi pisze:Zidanie nie bede się wypowiadał... nie lubie tej postaci i tyle.
Cos w tym Vivim jestkwazi pisze:Na drugim miejscu dałbym Viviego...
Hmm.. często i gęsto ludzie nei lubią go za......ogon.Eiko pisze:Czemu większość tak bardzo nie lubi Zidana Przecież każdy wiek ma swoje prawa, a on jest taki jak na szesnastolatka przystało (może trochę zabawniejszy).
Dokładnie:TomajS pisze:Eiko napisał/a:
Czemu większość tak bardzo nie lubi Zidana Przecież każdy wiek ma swoje prawa, a on jest taki jak na szesnastolatka przystało (może trochę zabawniejszy).
Hmm.. często i gęsto ludzie nei lubią go za......ogon.
Drugim argumentem często jest jego....małopwatosc.....
W Transie wyglada o wiele lepiej niż normalnieSephiria pisze:ogon i jego wygląd w stanie Trance
a Squall cos zaczał? Czy tylko przespałem pół gry?Sephiria pisze:bo nawet z garnet nic na poważnie nie zaczął
Zeby go Garnet o molestowanie przedszkolaków nie posądziłaSephiria pisze:Z kolei wysiłków Eiko w ogóle nie rejestrował
Jak dla mnie to on nie wiedział, czego Rinoa od niego chciałaSephiria pisze:że Rinoa się do niego dobiera ale nie chciał.
Pomijając fakt, żeIzrail pisze:a Squall cos zaczał? Czy tylko przespałem pół gry?
Mam taką małą, prywatną fiksację na tle Isaaru, ale ciii... :DGo-Go pisze:Isaruu mniej.
Skoro tak do tego tematu podchodzisz to sorry, ale Zidane zrobił więcej. Nie chce mi się tylko pisać. Przypomnisz sobieLucrecia pisze:Pomijając fakt, że
1) rzucił Ogród i wszystkie obowiązki, żeby zanieść ją na rękach do Esthar
2) Odine'a o mało co nie zmasakrował
3) wyskoczył za nią w próżnię kosmiczną
4) trzymał ją sobie na kolanach
5) obściskiwał ją w Sorceress Memorial
6) "...Because we haven't promised yet. (...) I'll be there. I promise." -- to jego inicjatywa
7) na koniec zaczął ją całować
...to nie, nic nie zaczął.
Szczególnie te jego zagrania typu "pokrzyczę na ciebie, bo mi czegoś nie powiedziałeś". Ale nie to jest najgorsze... Wkurza mnie to jak do wszystkich ma pretensje, bo coś nie układa albo to jego "Yuna where are you" bleeh. No i oczywiście ten jego śmiech. Mimo wszystko jednak go lubięGo-Go-Yubari pisze:Tidus to dzieciak etc.,