Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Wczoraj walczyłem sobie z Tantarianem... Porażka... a już myślałem że się pomęczę :? Ale Grand Lethal robi swoje XD
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Boni pisze:Mogą wystarczyć Przy dozie szczęścia
Tak? No to poślę Quine na 39 poziomie... Całe szczęście, już myślałam, że Ozma jest trudny ;) Poważnie, chyba go sobie odpuszczę i wreszcie wybiore się do Memorii- jeszcze nie ukończyłam FF9. Tiamata, z tego co pamiętam, dało sie łatwo pokonać na tak niskich levelach- Faris zapędziła się do Memorii i pokonała go bez większych problemów..
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ale przegapiła Grand Helmet, a przy Nova Dragonie Grand Armor.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Kaizer

Post autor: Kaizer »

Dla mnei anjtrudniejsze stwory to emerald weapon i ruby weapon bo sa ciężkie jak cholera
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Sephiria pisze:Ale przegapiła Grand Helmet, a przy Nova Dragonie Grand Armor.
Nie grała na powaznie, byle przejść dalej.. Jak sie zacznie kraść, walka od razu staje sie trudniejsza.. Na szczęście Ozma nie ma przy sobie szczególnie cennych rzeczy- tzn takich, których nie mozna zdobyć w inny sposób..
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

OneWingedAngel pisze:Dark Matter i Pumice Piece niesą takie niecenne. Pumice Piece w grze jest tylko 4, a Dark Matterów też niejest zbyt dużo.
Ale nie są niezbędne i unikatowe, mozna je dostać gdzie indziej...dam sobie spokój tym razem z kradzieżą, bo Zidane jest kiepskim złodziejem..
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ivy pisze:Ale nie są niezbędne i unikatowe, mozna je dostać gdzie indziej...dam sobie spokój tym razem z kradzieżą, bo Zidane jest kiepskim złodziejem..

Eeeeem..... Coral Ring + Dark Matter = Protect Ring. Pumice Piece = Shadow/Holy Elem Attack Absorb....Dalszy komentarz jest chyba zbędny.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Protect Ring dostaniemy za ukończenie Questu w Mognet Central, a trzeci Pumice Piece po pokonaniu Ozmy jest raczej zbędny :]

Koniec OT :>
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Matomania

Post autor: Matomania »

Czips pisze:a propo Dark Aeonów, to ja kje przejść i gdzie ta kwłaśiwie się znajdują?
http://k-ff.com/Finalf10/index.php?n=27
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Czips pisze:Jecht (Braska Final Aeon)
To był dla mnie jeden z łatwiejszych bossów :lol:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Eiko pisze:To był dla mnie jeden z łatwiejszych bossów
Nie tylko dla ciebie,chyba nikomu on nie sprawił problemu.
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Czips pisze:Najtrudnioejsi według mnie są: Dark Aeony i Jecht (Braska Final Aeon)
A może jednak ;)

Te głupole co zamieniają w kamień są okropne... Na szczęście tylko wtedy, kiedy nia ma się na to ochrony... Pamiętam, że na początku musiałam się wyręczać Aeonami...
A dzisiaj przechodziłam Seymoura (trzeciego) i się zdziwiłam, bo pokonałam go za pierwszym razem z użyciem tylko dwóch Aeonów :)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Eiko pisze:A dzisiaj przechodziłam Seymoura (trzeciego) i się zdziwiłam, bo pokonałam go za pierwszym razem z użyciem tylko dwóch Aeonów n
Jak będziesz przechodzić go kolejnym razem,to już nawet jeden nie będzie Ci potrzebny :).
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Sephiria pisze:Pumice Piece = Shadow/Holy Elem Attack Absorb
Też z tego skorzystałam. Przydało się też Black Robe i Light Robe. Ale Ozmy nie dobiłam, oczywiście, po prostu pozwoliło mi to dłużej pożyć...Protect Ring miała tylko jedna osoba, mianowicie Zidane i ...przydało się przydało. :razz:
A których czarów najlepiej używać, mi się wydaje że Holy i Flare przy Reflectx2 u Viviego. Thievery też może być niezłe.
Czy Phoenix może mi wskrzesić postacie(jak wszyscy są kaput) nieograniczoną ilość razy?

A ile Ozma ma w ogóle punktów życia?? (pomniejszcie trochę liczbę, bo się boję :P )
Darios

Post autor: Darios »

Ozma ma ponad 50000 o ile mnie pamięć nie myli.

na Oźmie świetnie spisuje się Freya z Dragon's Crestem...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”