Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta
Moderator: Moderatorzy
Tak? No to poślę Quine na 39 poziomie... Całe szczęście, już myślałam, że Ozma jest trudnyBoni pisze:Mogą wystarczyć Przy dozie szczęścia
-
Kaizer
Ivy pisze:Ale nie są niezbędne i unikatowe, mozna je dostać gdzie indziej...dam sobie spokój tym razem z kradzieżą, bo Zidane jest kiepskim złodziejem..
Eeeeem..... Coral Ring + Dark Matter = Protect Ring. Pumice Piece = Shadow/Holy Elem Attack Absorb....Dalszy komentarz jest chyba zbędny.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
-
Matomania
http://k-ff.com/Finalf10/index.php?n=27Czips pisze:a propo Dark Aeonów, to ja kje przejść i gdzie ta kwłaśiwie się znajdują?
A może jednakCzips pisze:Najtrudnioejsi według mnie są: Dark Aeony i Jecht (Braska Final Aeon)
Te głupole co zamieniają w kamień są okropne... Na szczęście tylko wtedy, kiedy nia ma się na to ochrony... Pamiętam, że na początku musiałam się wyręczać Aeonami...
A dzisiaj przechodziłam Seymoura (trzeciego) i się zdziwiłam, bo pokonałam go za pierwszym razem z użyciem tylko dwóch Aeonów
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
- Nienormalny_PS2
- Malboro

Też z tego skorzystałam. Przydało się też Black Robe i Light Robe. Ale Ozmy nie dobiłam, oczywiście, po prostu pozwoliło mi to dłużej pożyć...Protect Ring miała tylko jedna osoba, mianowicie Zidane i ...przydało się przydało.Sephiria pisze:Pumice Piece = Shadow/Holy Elem Attack Absorb
A których czarów najlepiej używać, mi się wydaje że Holy i Flare przy Reflectx2 u Viviego. Thievery też może być niezłe.
Czy Phoenix może mi wskrzesić postacie(jak wszyscy są kaput) nieograniczoną ilość razy?
A ile Ozma ma w ogóle punktów życia?? (pomniejszcie trochę liczbę, bo się boję
-
Darios