Na dwa przejścia gry nie widziałem ani rzuBoni pisze:Swoją drogą ciekaw jestem jak często wam wypada THE END Laughing

Moderator: Moderatorzy
Tylko tipsy. ;P Nie widzę innych sposobów. W Refine jest napisane, że jedynym sposobem zdobycia Luck Up bez CW jest zdobycie Dark Matter - a ze zdobyciem tego są spore problemy! Chyba że to jest dla ciebie łatwe.Erelen_Galakar pisze:Nie znam kodów
Zapominasz o komendzie Devour... co prawda w krypcie napisano że zjedzenie Ruby Dragon'a daje +10HP ale ja wyczytałem w zagranicznym FAQ że daje +1 do wszystkich statów. Sprawdź jeśli chcesz - ja w FF 8 od dawna nie grałem i nie pamiętam czy to prawda...Ababeb pisze:Tylko tipsy. ;P Nie widzę innych sposobów.
Właśnie przechodze FF VIII po raz kolejny i gram Selphie którą o tej pory nie grałem,musze przyznac że jej lmity nie są takie złe a co THE ENDA,to widziałem go z jakies 4-5 razy ( nie licząc ARBoni pisze:Ja gdybym miał grać takim składem to już bym leżał trupem... Rozumiem jeszcze Rinoę (w krytycznych momentach) ale Selphie to jest HardCore na MAksiora ^^' ... Heh, podziwiam takich ludzi