Offtopiczalnia część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
lukas2600

Post autor: lukas2600 »

hmm niewiedziałem gdzie to napisać więc napisałem to tutaj otóż jak próbowałem wejść na forum godzine temu to niedało się a jak weszłem na strone główną to wyskoczył mi komunikat czy chcesz zapisać plik k-ff na komputerze niewiem o co z tym chodziło.
Ktoś wie co to miało być ??????

acha plik zapisałem i otworzyłem notatnikiem ale z tego co tam jest nic nierozumiem.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Żaden klucz nie podchodzi do reszty szyfru... a przynajmniej do 1. -_-'
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

trzeba będzie próbowac inaczej... może płotek? pokombinnujemy, wymyślimy... :wink:
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Możliwe... ;]

Swoją drogą mam takie pytanie...
Jak ruszam myszką to trzeszczy mi w głośnikach. Co jest tego przyczyną? Nawiasem wspomnę że myszka często się poprostu buntuje i nie chce działać a chwile potem komp pada...
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Zito
Administrator
Administrator

Post autor: Zito »

Boni pisze:Jak ruszam myszką to trzeszczy mi w głośnikach. Co jest tego przyczyną? Nawiasem wspomnę że myszka często się poprostu buntuje i nie chce działać a chwile potem komp pada...
Zapewne gdzieś (prawdopodobnie na obudowie, przy wtyczce do głośników) jest coś źle zaizolowane i prąd jaki idzie z mychy przez obudowe idzie do głośników.. Albo masz kable w jakimś miejscu przetarte i jak nimi ruszasz to trzeszczą, często za kompem jest taka mieszanina kabli że jak ruszasz myszką (przewodową) to kabel ociera o inne. Ja bym tak obstawiał:D, jeśli się mylę to prosze mnie oświecić, bo możliwe że coś źle nazwałem:P. Ale czemu to się zawiesza to nie wiem, zazwyczaj format przy zawieszaniu wystarczy:P.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Zito pisze:Ale czemu to się zawiesza to nie wiem, zazwyczaj format przy zawieszaniu wystarczy:P.
Już z 5 było...

Mi się wydaje odnośnie tego formata, że coś z kartą graficzną, bo jak tylko filmacza włączę, albo jak mam biały ekram to od razu mi komp pada... Jakieś to zryte i tyle...

co do myszki... sprawdzę ;]
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Boni pisze:Już z 5 było...
Hm,swojego czasu potrafiłem robić formata co tydzień O_o.Potem wsiadł XP i SP2 i działa :!: :D.Problemy komputerowe...Przypomniało mi się,jak mi w zimie wiatraczek siadł i miał małe obroty,więc otwierałem okno >_< Ależ było MERCY...Siedziałem w kurcie i rękawiczkach,ale komp chodził XD.Jest cool.A mam ten sam problem z ruszaniem myszki i trzeszczeniem.
Boni pisze:Mi się wydaje odnośnie tego formata, że coś z kartą graficzną,
Może spróbuj ją wyciągnąć i ponownie wsadzić dobrze,albo z kurzu przeczyść czy coś.Pokombinuj - mi to zawsze pomagało :).
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

W sumie ;] Skoro tak mówisz... Posłucham się mistrza z dziedziny PC-tów :P
glamorous vamp
Rinciaq

Post autor: Rinciaq »

tez mam podobny problem tylko u mnie to jest czym innym spowodowane ; p poprostu mam wtyczke do glosnikow taka fajna, ze jak sie ja wlozy do konca to glosniki nie dzialaja..musi byc tak tylko troche wlozona. A jak ruszam myszkom to porusza to kabelek od glosnikow i sie rozlaczaja i wlaczaja....fajnie mam XD
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

mi się kiedyś też komp zawieszał co 5 minut ...nawaliła karta graficzna :P prawie ją spaliłam ...Pan w komisie powiedział, że mogłabym na niej smażyć jajka :D
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Propos tego wiatraczka, to kiedyś kumplowi też nawalił, więc zakosił z biura ojca wiatrak pokojowy (czy jak to sie zwie) i postawił za jednostką ;)
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Znacznie ciszej chodzi, i mniej się brudzi w środku przez to że masz zdjętą obudową a wiatrak czyści na bierząco.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

co tak sura? to sierść scura..
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

No mi tylko myszka skrzypi... :wink:
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Joł pipole,czekyt ałt.Du ju noł dis :?:http://www.adonai.pl/index.php?id=relaks/index.php
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”