Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
hmm niewiedziałem gdzie to napisać więc napisałem to tutaj otóż jak próbowałem wejść na forum godzine temu to niedało się a jak weszłem na strone główną to wyskoczył mi komunikat czy chcesz zapisać plik k-ff na komputerze niewiem o co z tym chodziło.
Ktoś wie co to miało być ??????
acha plik zapisałem i otworzyłem notatnikiem ale z tego co tam jest nic nierozumiem.
Ktoś wie co to miało być ??????
acha plik zapisałem i otworzyłem notatnikiem ale z tego co tam jest nic nierozumiem.
Zapewne gdzieś (prawdopodobnie na obudowie, przy wtyczce do głośników) jest coś źle zaizolowane i prąd jaki idzie z mychy przez obudowe idzie do głośników.. Albo masz kable w jakimś miejscu przetarte i jak nimi ruszasz to trzeszczą, często za kompem jest taka mieszanina kabli że jak ruszasz myszką (przewodową) to kabel ociera o inne. Ja bym tak obstawiał:D, jeśli się mylę to prosze mnie oświecić, bo możliwe że coś źle nazwałem:P. Ale czemu to się zawiesza to nie wiem, zazwyczaj format przy zawieszaniu wystarczy:P.Boni pisze:Jak ruszam myszką to trzeszczy mi w głośnikach. Co jest tego przyczyną? Nawiasem wspomnę że myszka często się poprostu buntuje i nie chce działać a chwile potem komp pada...
Już z 5 było...Zito pisze:Ale czemu to się zawiesza to nie wiem, zazwyczaj format przy zawieszaniu wystarczy:P.
Mi się wydaje odnośnie tego formata, że coś z kartą graficzną, bo jak tylko filmacza włączę, albo jak mam biały ekram to od razu mi komp pada... Jakieś to zryte i tyle...
co do myszki... sprawdzę ;]
glamorous vamp
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Hm,swojego czasu potrafiłem robić formata co tydzień O_o.Potem wsiadł XP i SP2 i działaBoni pisze:Już z 5 było...

Może spróbuj ją wyciągnąć i ponownie wsadzić dobrze,albo z kurzu przeczyść czy coś.Pokombinuj - mi to zawsze pomagałoBoni pisze:Mi się wydaje odnośnie tego formata, że coś z kartą graficzną,

tez mam podobny problem tylko u mnie to jest czym innym spowodowane ; p poprostu mam wtyczke do glosnikow taka fajna, ze jak sie ja wlozy do konca to glosniki nie dzialaja..musi byc tak tylko troche wlozona. A jak ruszam myszkom to porusza to kabelek od glosnikow i sie rozlaczaja i wlaczaja....fajnie mam 

mi się kiedyś też komp zawieszał co 5 minut ...nawaliła karta graficzna
prawie ją spaliłam ...Pan w komisie powiedział, że mogłabym na niej smażyć jajka :D

&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Joł pipole,czekyt ałt.Du ju noł dis
http://www.adonai.pl/index.php?id=relaks/index.php