Mwahahaha!!! I'll rule the world - best villain :]

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Twój ulubiony badass?

Zeromus
0
Brak głosów
'ziom w zbroi' Golbez
0
Brak głosów
'Ent ale nie z LOTRa' Exdeath
0
Brak głosów
'król clownów i psycholi' Kefka
6
26%
'omg co za boska klata' Sephiroth
7
30%
'jej gotyckość' Ultimecja
3
13%
'jego sadystyczność' Kuja
5
22%
'jego jajecznicowatość' Seymour
1
4%
'uber maniak' Vayne
1
4%
'the loser' Judges z FF XII
0
Brak głosów

Liczba głosów: 23

Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

No ale białowłosy zwycięstwo ma prawie w kieszeni. Fakt że nie grałem w większość finali ale Sehiroth ma w sobie coś...Anyway typowy czarny charakter. Twardy a zarazem walniety w główkę...taki troche bohater romantyczny... :wink:
Awatar użytkownika
The Sorrow
Kupo!
Kupo!

Post autor: The Sorrow »

BeeBBo napisał:
ale Sehiroth ma w sobie coś...
To COŚ nazywało sie Jenova!!!
Lucrecia bo Kefka to postać najwyższych lotów :lol: . A prawa fiztyki mówią, że co sie wzniesie musi spaść. Tylko w jakim stylo to jest spadanie? :D
...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Lucrecia pisze:Chyba z dziesięć razy sobie ten filmik zapuściłam... i nic mi się nie błyszczy.
Te błyszczące wyszły z mody (Seymour podczas ślubu używał truskawkowego chyba) Kuja ma wyczucie i zna się na modzie. Grunt to dyskretna elegancja :)
Lucrecia pisze:A najdziwniejsze jest to, że powoli zaczynam przekonywać się do Kefki... O_o;
I tak trzymaj..
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Ekhem. Khe khe ekhu ekhu khe khe ekhem.

Kuja jest słodki, Sephi widać, ze chodzi do fryzjera. Edea i Ultimecia....zła baba, zła :twisted: Seymour mimo wszystko chciał dobrze, miał plan, ale Yuna pomachała patykiem i O. Yu Yevon to nawet nie villain -_- Shuyin (dziwnie sie to wypowiada) robił złe, złe rzeczy z miłości. Ah, Oh. Wygrywa Tonberry z lalka VooDoo aeona ;)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Go-Go-Yubari pisze:Wygrywa Tonberry z lalka VooDoo aeona
A więc tak potraktowałaś temat :D Ciekawe spojrzenie ;) Dorzuciłabym mroczne domki z Midgar..mwaha ha ha
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Go-Go-Yubari pisze:Wygrywa Tonberry z lalka VooDoo aeona
To ten, co był w Omega Ruins? :P Wielki, miażdżący atak :P
A co do tych domków dorzuciłabym "straszliwe tablice' z Midgar HQ. : W ffVII mieli w ogóle szaloną wyobraźnię. Z pikseli ile da się zrobić....
Lucrecia pisze:Chyba z dziesięć razy sobie ten filmik zapuściłam... i nic mi się nie błyszczy.
On na pewno MA błyszczyk - przez cały czas jest w pełnym makijażu... To chyba kobieta w przebraniu, naprawdę....
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

faris pisze:To chyba kobieta w przebraniu, naprawdę....
Moze lepiej zrezygnuj z drugiej połowy tego postu siostrzyczko, bo tu z pewnością nie brakuje takich, co w obronie jego męskości :P staną..
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

khem ;] ja tu nic nie mowie ;]] < tylko mam nadzieje ze ludzi uwazajacych ze jak ktos ma makijaz to jest kobieta,bedzie z czasem coraz mniej;]>

< swoja droga kuja tzn jego imie,wywodzi sie od marsa..dlatego moze miec tez min. te malownicze barwy na twarzy;]>
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Garnet pisze:khem ;] ja tu nic nie mowie ;]] < tylko mam nadzieje ze ludzi uwazajacych ze jak ktos ma makijaz to jest kobieta,bedzie z czasem coraz mniej;]>
Nie wspominając już o tym ,że mój ideał powinien umiec sie dobrze malować :D
Faris też takich lubi, znam jej gust :) - Na tapecie pulpitu ma na przemian Kadaja i Kuję :P - czyli własnie takich meskich na swój kobiecy sposób facetów..
Trzeba przyznać, że umiejetny makijaż u mężczyzny potrafi działać na wyobraźnię :) Ale to już inny temat, inna bajka, już widzę te komentarze forumowiczów :P
Chyba już w tym topicu wspominałam o Edei, ale napisze jeszcze raz- najlepszy kobiecy czarny charakter- szkoda, że nie do końca taki czarny....
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Exdeath: mroczny i potezny. Imie wymawiane z lekiem.. i jeszcze potrafil przewrocic zolwia na plecy!
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Ashramus pisze:Exdeath: mroczny i potezny. Imie wymawiane z lekiem
Ale także za kiepsko nakreślona postać w FF5- wiadomo że zły, wiadomo, że mwahahahaha, ale nie ma uroku szaleńca a'la Kefka, ani błyskotliwosci Kuji...
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

No i jego theme z walki jest przecudowny, a i ma ambicję. Mam co do niego jedno zastrzeżenie - typowa kalka BBB.

Ivy mnie wyprzedziła. :P I oto mi chodziło przy określeniu "kalka BBB".
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Ababeb pisze:No i jego theme z walki jest przecudowny, a i ma ambicję. Mam co do niego jedno zastrzeżenie - typowa kalka BBB.
jej już mnie prównują do jakichś szaleńców czy innych zboczeńców...

Dobrze że nie grałem w FF5 bo bym sie jeszcze o sobie dowiedział rzeczy... :wink:
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Racja Ivy - Exdeath był równie bezpłciowy, jak Zemus/Zeromus.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

BeeBBo pisze:jej już mnie prównują do jakichś szaleńców czy innych zboczeńców...
BBB = Big Bad Boss. Nie bierz wszystkiego do siebie. A nawet gdyby to byłbyś ty, mógłbyś się cieszyć, byłbyś sławny. :lol:
Sephiria pisze:Racja Ivy - Exdeath był równie bezpłciowy, jak Zemus/Zeromus.
I tak lepsza bezpłciowość Exdeatha, niż prawie absolutny brak charrrrrakterku Zeromusa. -_-
Ostatnio zmieniony pt 20 maja, 2005 13:55 przez Ababeb, łącznie zmieniany 1 raz.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”