FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

mylisz sie,zeby zdobyc Spirit Lance trzeba isc za duchem Cactuara na Thunder Plains.gralas i nie wiesz o tym??
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Shimon pisze:mylisz sie,zeby zdobyc Spirit Lance trzeba isc za duchem Cactuara na Thunder Plains.gralas i nie wiesz o tym??
Może nie pamiętem, ja zdobyłam CW jak grałam drugi raz w FFX (teraz gram 7my). Potem nie zdobywałam, bo uznałam to za stratę czasu.
Sephir0th

Post autor: Sephir0th »

Czesc. mam takie malutkie pytanka? jak w FF X zarobic sporo pieniedzy?
nie ktore rzeczy sa bardzo drogie, a z kradzieza przedmiotwow tez roznie bywa :( no i jak do 'jasnej anielki' zodobyc w latwy sposob dark matter (powiedzmy ze special arena odpada :?: Dzieki z gory za pomoc :)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Sephir0th pisze:jak w FF X zarobic sporo pieniedzy?
Poleć do Omega Ruins. Jak trafisz na walkę z jaszczurką i skrzynką, uzyj "Steal" Rikku na skrzynkę. Jak cos ukradnie to szukaj kolejnej takiej walki. Jeżeli uzyjesz "steal" i nic nie bedzie, pojawi się Mimic. Za jego pokonanie otrzymujesz 50.000 Gil. UWAGA. Nie uzywaj "Mug", bo to rozwala skrzynkę.
Matomania

Post autor: Matomania »

Gdzie znajdują się wszystkie nagrania z przeszłości w FF X (chodzi mi o te sfery z wydarzeniami Braski,Aurona i Jechta)? Jak jest to gdzieś napisane to proszę o wskazanie tego miejsca. Potrzebuję do limitu Aurona. Kiedyś było to chyba napisane w postaciach, ale teraz nie mogę znaleźdźć:(
Matomania

Post autor: Matomania »

Dzięks. O to mi właśnie chodziło.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Czemu Tidus nie dostał Jacht Shot 2, jeśli był główną nagrodą w turnieju, który wygrałam? >_<

[ Dodano: 05-05-12, 22:33 ]
Wyskoczyło mi, ze nikt się nie może tego nauczyć T_T
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Może nie miałaś wyuczonych key techs Tidusa?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

aaa. T_T Tzn? O.o

[ Dodano: 05-05-12, 23:36 ]
Które? ; )
Shimon
Cactuar
Cactuar

Drain Tackle 2,Anti-Venom 2 i Venom Tackle
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Dzię-ku-ję ba-rdzo. Czyli jazda, dalej, do roboty... ^^
Sephir0th

Post autor: Sephir0th »

Witam ponownie wszystkich. Mam problem ze znalezieniem potworka z Sunken Cave. Na Monster arenie walka z nim kosztuje 3000 gil. na jakis czas przerwalem gre i nie pamietam gdzie ta jaskinia sie znajduje. Prosze o przypomnienie. Z gory dziekuje :)
Gość

Post autor: Gość »

Niechodzi ci przypadkiem o jakieś rybki z Mt.Gagazet? tylko tam między miejscem gdzie był Seymour , a Sanctuary Keeper?
Shimon
Cactuar
Cactuar

Sunken Cave to nie jest Gagazet tylko Cavern of the Stolen Fayth.a ten stworek to Tonberry
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

A Cavern Of the Stolen Fayth znajduje się przy wYjściu Calm Lands, należy przejść pod mostem (tym, przy którym walczyłeś z Defenderem jako bossem)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”