Czesc. mam takie malutkie pytanka? jak w FF X zarobic sporo pieniedzy?
nie ktore rzeczy sa bardzo drogie, a z kradzieza przedmiotwow tez roznie bywa no i jak do 'jasnej anielki' zodobyc w latwy sposob dark matter (powiedzmy ze special arena odpada Dzieki z gory za pomoc
Sephir0th pisze:jak w FF X zarobic sporo pieniedzy?
Poleć do Omega Ruins. Jak trafisz na walkę z jaszczurką i skrzynką, uzyj "Steal" Rikku na skrzynkę. Jak cos ukradnie to szukaj kolejnej takiej walki. Jeżeli uzyjesz "steal" i nic nie bedzie, pojawi się Mimic. Za jego pokonanie otrzymujesz 50.000 Gil. UWAGA. Nie uzywaj "Mug", bo to rozwala skrzynkę.
Gdzie znajdują się wszystkie nagrania z przeszłości w FF X (chodzi mi o te sfery z wydarzeniami Braski,Aurona i Jechta)? Jak jest to gdzieś napisane to proszę o wskazanie tego miejsca. Potrzebuję do limitu Aurona. Kiedyś było to chyba napisane w postaciach, ale teraz nie mogę znaleźdźć:(
Witam ponownie wszystkich. Mam problem ze znalezieniem potworka z Sunken Cave. Na Monster arenie walka z nim kosztuje 3000 gil. na jakis czas przerwalem gre i nie pamietam gdzie ta jaskinia sie znajduje. Prosze o przypomnienie. Z gory dziekuje