FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
guardianpl

Post autor: guardianpl »

OK nareszcie przyszedl mail z rejestracji .....

OK mam staty u Aurona, Wakki, Tidusa ok 50 a u reszty z 40 lub 30

A moj nick mam juz od dawien dawna jeszcze przed poznaniem final fantasy i sie ostatnio okazalo ze moj nick jest spokrewniony z finalem :D
Patryk

Post autor: Patryk »

DiEs pisze:aha , a jak zdobyc tego skilla? na Sphere Grid?
Tak!Na Sphere Grid!
guardianpl

Post autor: guardianpl »

Mam pytanie gdzie jest Cavern of Stolen cos tam w calm lands i jak sie tam dostac??
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

to jest pod Calm Lands,znaczy mozna tak powiedziec...przed wejsciem z CL do Gagazet jest most,tam walczyles z Bossem.zamiast isc po moscie trzeba udac sie w dol i przejsc pod nim
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

tak,jest 1 Lev 4 key
Sebek

Post autor: Sebek »

tera ja będe pomagał a więc dies masz napisane w opisie przejścia jak rozwalić sanktuary kiper przypomnę go. Nabijasz overdriva aeonom ( gdy mają overdrive wycofujesz je z walki) możesz też overdriva nabić postaciom. Mój skład to Yuna Tidus i Auron na pierwszy ogień idą same aeony z overdrivami potem Yuna wali reflect na keepera. dzięki temu odbija on swoje czary lecznicze na Ciebie dalej pozostaje tylko haste bądź hastega i atakowanie na maxa po kilku kolejkach keeper jest Twój[/quote]
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Ja stosowałem Zombie (a jednak, choć nie byłem pewien, dopiero Patryk mnie upewnił) i walka poszła dużo szybciej niż przy reflectie :)
Sebek

Erelen wiesz wszystko zależy od poziomu wytrenowania postaci. Ja np dowiedziałem się o co chodzi ze sphere grid dopiero przy tej maszynie co atakuje bohaterów na shoopafie. Jak byłem w tamtym miejscu to miałem tak silne postaci że nie miałem problemów. I jeszcze jedno według mnie perfekt skład to Tidus Yuna i Auron. Tidus prędkość i hastega Yuna summony + leczenie + inne pierdułki typu reflect a Auron siła+ wygląd+ siła + brejki
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Zagraj na Expert Sphere Grid, to u mnie Yuna zadaje potężne obrażenia (jak na nią, chodź w porównaniu do Tidusa niewiele jej już brakuje), najlepszy biały mag to Wakka, czarny Lulu, a najszybsza jest jak zawsze Rikku :) Poza tym, w FF X można w czasie walki tak zmieniać skład aby wszyscy byli potężni :)
Sebek

hmm dziwne no ale dobra zeszliśmy troszku z tematu i Sephiria nas zaraz zabije. A tak by the way to u mnie Auron całkiem nieźle biało czarował a Lulu tak zaniedbałem że kiedy Auron 7000 żyć to Lu miala 1600 ;] no ale było spoko a według mnie Sin to jeden z łatwiejszych bossów w grze
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

I masz racje - zaraz was zabije. To nie jest wątek na pogaduszki o tym, co kto w częśći X dokonał i jakie miał postacie, tylko temat, gdzie ludzie proszą o pomoc. Czy w takim razie można już wrócić do tematu? Świetnie, zatem czekamy na kolejne pytanie.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Fenix

Post autor: Fenix »

Potrzebuje czyjejś pomocy. niech mi ktoś powie jak zabić tego wrednego potwora z monster areny u mnie nazywa sie himmeldrahe (wersja niemiecka) ten smok podwodny
Gość

Problemik z Magus sisters

Post autor: Gość »

Mam Flower Sceptro i Blossom Crown i nie moge znależć na calm lands tego faceta z chocobo ( żeby wypożyczyć od niego chocobo) bo żeby dostać się do Remiem temple muszę wsiąść na chocobo, podjechać na nim do żółtego piórka itp.
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Facet od chocobo powinien stać albo na skarpie przy wejściu na calm Lands albo niedaleko Travel Agency.
Awatar użytkownika
Leo88
Kupo!
Kupo!

Problemik z Magus Sisters

Post autor: Leo88 »

Właśnie się zalogowałem a to poniższe pytanie jest moje
"Mam Flower Sceptro i Blossom Crown i nie moge znależć na calm lands tego faceta z chocobo ( żeby wypożyczyć od niego chocobo) bo żeby dostać się do Remiem temple muszę wsiąść na chocobo, podjechać na nim do żółtego piórka itp."

Obszedłem całe calm lands i tego gościa nigdzie nie moge nigdzie znaleźć
Czy on siedzi na chocobo czy jak ? proszę niech mi ktoś pomoże :sad:
Ostatnio zmieniony wt 03 maja, 2005 21:04 przez Leo88, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”