FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
tera ja będe pomagał a więc dies masz napisane w opisie przejścia jak rozwalić sanktuary kiper przypomnę go. Nabijasz overdriva aeonom ( gdy mają overdrive wycofujesz je z walki) możesz też overdriva nabić postaciom. Mój skład to Yuna Tidus i Auron na pierwszy ogień idą same aeony z overdrivami potem Yuna wali reflect na keepera. dzięki temu odbija on swoje czary lecznicze na Ciebie dalej pozostaje tylko haste bądź hastega i atakowanie na maxa po kilku kolejkach keeper jest Twój[/quote]
Erelen wiesz wszystko zależy od poziomu wytrenowania postaci. Ja np dowiedziałem się o co chodzi ze sphere grid dopiero przy tej maszynie co atakuje bohaterów na shoopafie. Jak byłem w tamtym miejscu to miałem tak silne postaci że nie miałem problemów. I jeszcze jedno według mnie perfekt skład to Tidus Yuna i Auron. Tidus prędkość i hastega Yuna summony + leczenie + inne pierdułki typu reflect a Auron siła+ wygląd+ siła + brejki
I masz racje - zaraz was zabije. To nie jest wątek na pogaduszki o tym, co kto w częśći X dokonał i jakie miał postacie, tylko temat, gdzie ludzie proszą o pomoc. Czy w takim razie można już wrócić do tematu? Świetnie, zatem czekamy na kolejne pytanie.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Problemik z Magus sisters
Mam Flower Sceptro i Blossom Crown i nie moge znależć na calm lands tego faceta z chocobo ( żeby wypożyczyć od niego chocobo) bo żeby dostać się do Remiem temple muszę wsiąść na chocobo, podjechać na nim do żółtego piórka itp.
Problemik z Magus Sisters
Właśnie się zalogowałem a to poniższe pytanie jest moje
"Mam Flower Sceptro i Blossom Crown i nie moge znależć na calm lands tego faceta z chocobo ( żeby wypożyczyć od niego chocobo) bo żeby dostać się do Remiem temple muszę wsiąść na chocobo, podjechać na nim do żółtego piórka itp."
Obszedłem całe calm lands i tego gościa nigdzie nie moge nigdzie znaleźć
Czy on siedzi na chocobo czy jak ? proszę niech mi ktoś pomoże
"Mam Flower Sceptro i Blossom Crown i nie moge znależć na calm lands tego faceta z chocobo ( żeby wypożyczyć od niego chocobo) bo żeby dostać się do Remiem temple muszę wsiąść na chocobo, podjechać na nim do żółtego piórka itp."
Obszedłem całe calm lands i tego gościa nigdzie nie moge nigdzie znaleźć
Czy on siedzi na chocobo czy jak ? proszę niech mi ktoś pomoże

Ostatnio zmieniony wt 03 maja, 2005 21:04 przez Leo88, łącznie zmieniany 1 raz.