Gildor Laavel pisze:Jak na razie widać, że CC ma same plusy, dlaczego więc znaczna większość ludzi zagłosowała na CT?
moze po prostu ct ma wiecej tych plusów ?? a tak powaznie to widzialem tylko chwile jak brat gra w ct wiec nie moge ocenic ktore lepsze, ale pewnie obie rewelacyjne zwazywszy na to jaka firma zrobiła
a pomysleliscie o tym ze wiekszosc nie ma dostepu do cc? a ct mozesz sobie sciagnac z neta i smigac na emulatorze snes
a o cc troche trudniej, ja uwazam ze cc jest o wiele lepsze...
Ireth pisze:Niestety gra mnie troche odstraszyła ilocią możliwych rozwiązań, i stwierdziłam, ze jeśli bym chciała ją przejść tak by mi pasowało, to musiałąbym skorzystać z solucji ..a tego nie lubie ..
nie tzreba wszystkich zdobywac przecie :] poza tym dla mnei to jest ogrrooomny plus..tego w ff mi brakuje takiego new game + z nowymi syutacjami,innymi zakonczeniami itp
Gildor Laavel pisze:Ale rzuć okiem (w sumie to nie wiem jak można rzucić okiem na dźwięk) na ogólnie
wszystkie muzyki ze wszystkich Finali. Są do siebie bardzo podobne, a te z CC rzeczyiście się różnią, można powiedzieć , że stylem.
i kompozytorem :] Mitsuda roxuje ;]
Jecht pisze:a pomysleliscie o tym ze wiekszosc nie ma dostepu do cc? a ct mozesz sobie sciagnac z neta i smigac na emulatorze snes
Jak dla mnie to właśnie ta zbyt duża ilość postaci skłoniła mnie do zgłosowania na CT, przecież w Suikodenach też są legiony czekające na przyłączenie, a gry są świetne...
Kairi-chan pisze:CT to na Snesie
Jej chodziło o to, że co to za problem, w CC też można grać na emulatorze...
Bez dwóch zdań Chroniczny tygrys heheheh nie ale takk na serio Chrono Trigger. Dlaczego właśnie ona hmm niech pomyśle na pewno najbardziej przyciągneło mnie niesamowite charaktery postaci. Do teraz z jednych moich ulubionych bohaterów jest Frog, który posiada wielką dusze wojownika i wiele innych pięknych cech. Z resztą sama fabuła gry jest odpowiednio poskładana, jak system no i nie zapomniana muzyka Nobuo oraz Mitsudy.
Chrono Cross raczej nie przykuł tak wielkiej uwagi jak jego porzedniczka, fakt fabuła jest dosyć klimatyczna nie mówiąc juz o największym dziele Mitsudy cenionym przez wiele fanów na świecie. Lecz system raczej nie przypadł mi do gustu nie mówiąc juz o tylu badziewnych niepotrzebnych postaci. Nie obrażając ni kogo to nie jest mój zamiar, fakt gra równierz ma wielkie atuty , ale raczej nie przekonała mnie zbytnio do siebie.
Szukam sposobu na zdobycie dobrej broni czy combine'a czy czegokolwiek... Lavos dalej jest niepokonany a wskazówki Garnet... Hmm... Nie pomogły ;]
Tak samo jak przy SH
[ Dodano: Pią 29 Kwi, 2005 ]
A Koki też coś chyba mówił... I też nie pomogło...
Koki pisze:Aaa, stare forum. Za stare nie odpowiadam.
hehe,wlasnie dzisiaj o Tobie wspomnialam jak to ladnie podziekowales za utworzenie dzialu offtop na starym forum :D :D
Bonifacy_i_zdun pisze:Coś w tym jest ;]
hmm..chyba sobie przypominam taki topic byl chyba w offtopie..i jak pamietam naprodukowalam tam dosc duzego posta...nastepnym razem nic Ci juz nie bede pisac :] < lavos naparwde nie jest wymagajacym przeciwnikiem>
Nie znajdę, bo to było w innym topicu... W topicu poświęconym jak się nie mylę Tylka dla CT... A widocznie uległo tamto kasacji....
A z resztą co tam za różnica :]
Garnet pisze:dosc duzego posta...
Um, nie był taki duży :]
Garnet pisze:nastepnym razem nic Ci juz nie bede pisac :]