moze po prostu ct ma wiecej tych plusówGildor Laavel pisze:Jak na razie widać, że CC ma same plusy, dlaczego więc znaczna większość ludzi zagłosowała na CT?
Chrono Trigger i Cross
Moderator: Moderatorzy
-
.:drajwer:.
-
Jecht
nie tzreba wszystkich zdobywac przecie :] poza tym dla mnei to jest ogrrooomny plus..tego w ff mi brakuje takiego new game + z nowymi syutacjami,innymi zakonczeniami itpIreth pisze:Niestety gra mnie troche odstraszyła ilocią możliwych rozwiązań, i stwierdziłam, ze jeśli bym chciała ją przejść tak by mi pasowało, to musiałąbym skorzystać z solucji ..a tego nie lubie ..
i kompozytorem :] Mitsuda roxuje ;]Gildor Laavel pisze:Ale rzuć okiem (w sumie to nie wiem jak można rzucić okiem na dźwięk) na ogólnie
wszystkie muzyki ze wszystkich Finali. Są do siebie bardzo podobne, a te z CC rzeczyiście się różnią, można powiedzieć , że stylem.
epsx?Jecht pisze:a pomysleliscie o tym ze wiekszosc nie ma dostepu do cc? a ct mozesz sobie sciagnac z neta i smigac na emulatorze snes
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
- Kairi-chan
- Cactuar

-
Gildor Laavel
- Kairi-chan
- Cactuar

-
ramalash
-
Lord Gumiś
Bez dwóch zdań Chroniczny tygrys heheheh nie ale takk na serio Chrono Trigger. Dlaczego właśnie ona hmm niech pomyśle na pewno najbardziej przyciągneło mnie niesamowite charaktery postaci. Do teraz z jednych moich ulubionych bohaterów jest Frog, który posiada wielką dusze wojownika i wiele innych pięknych cech. Z resztą sama fabuła gry jest odpowiednio poskładana, jak system no i nie zapomniana muzyka Nobuo oraz Mitsudy.
Chrono Cross raczej nie przykuł tak wielkiej uwagi jak jego porzedniczka, fakt fabuła jest dosyć klimatyczna nie mówiąc juz o największym dziele Mitsudy cenionym przez wiele fanów na świecie. Lecz system raczej nie przypadł mi do gustu nie mówiąc juz o tylu badziewnych niepotrzebnych postaci. Nie obrażając ni kogo to nie jest mój zamiar, fakt gra równierz ma wielkie atuty , ale raczej nie przekonała mnie zbytnio do siebie.
Chrono Cross raczej nie przykuł tak wielkiej uwagi jak jego porzedniczka, fakt fabuła jest dosyć klimatyczna nie mówiąc juz o największym dziele Mitsudy cenionym przez wiele fanów na świecie. Lecz system raczej nie przypadł mi do gustu nie mówiąc juz o tylu badziewnych niepotrzebnych postaci. Nie obrażając ni kogo to nie jest mój zamiar, fakt gra równierz ma wielkie atuty , ale raczej nie przekonała mnie zbytnio do siebie.
Mówiłeś, mówiłeś. 100%Koki pisze:Nic nie mówiłem bo tak wogóle to nie wiem o co ci chodzi - a żadnego posta na poprzednich stronach nie przyczaiłem.
Coś w tym jest ;]Garnet pisze:
..alboli tez mogl sie kiedys pytac w jakims innym temacie na poczatku tego forum
Czy to pytanie retoryczne? :]Garnet pisze:w takim razie chyba cos jest nie tak :] ...ciekawe..co :]
glamorous vamp
hehe,wlasnie dzisiaj o Tobie wspomnialam jak to ladnie podziekowales za utworzenie dzialu offtop na starym forum :D :DKoki pisze:Aaa, stare forum. Za stare nie odpowiadam.
hmm..chyba sobie przypominam taki topic byl chyba w offtopie..i jak pamietam naprodukowalam tam dosc duzego posta...nastepnym razem nic Ci juz nie bede pisac :] < lavos naparwde nie jest wymagajacym przeciwnikiem>Bonifacy_i_zdun pisze:Coś w tym jest ;]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Nie znajdę, bo to było w innym topicu... W topicu poświęconym jak się nie mylę Tylka dla CT... A widocznie uległo tamto kasacji....Koki pisze: Cytat?
A z resztą co tam za różnica :]
Um, nie był taki duży :]Garnet pisze:dosc duzego posta...
Garnet pisze:nastepnym razem nic Ci juz nie bede pisac :]
glamorous vamp