Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Xellos

Post autor: Xellos »

Eiko pisze:niektórzy inaczej rozumieją słowo najlepszy
Właśnie... przykład: mój kolega kiedy niosłem sobie zakupione pieguski i je wesoło wcinałem ^^ jak to zobaczył to powiedział "O! Daj trocho bo to moje najlepsze ciastka!" i od razu mi "pomógł" ^^
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Koniec OT.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Powiem tak. Skoro mowa o mocnym składzie, to wynika z tego, że pod uwagę bierzemy zdolności bojowe postaci a nie jakieś tam upodobania zw. np. z fabułą etc. No chyba że ktoś nader emocjonalnie podchodzi do sprawy gry.

Co do drużyny... Ja w FF8 miałem Squalla, Quistis i Zella. W zupełności mi wystarczyli. Do tej pory sądziłem że Rinoa jest cienka jak i Irvine, ale ostatnio kumpel pogrywał tymi postaciami i zauważyłem że całkiem dobre są a po argumentacji Sephirii to już zostaje mi tylko podpisać siem i zmienić zdanie w tej materii. :smile:
A co do FF7... Um... Mogę powiedzieć tyle, że limit Reda jest słabowaty... 9999... phi
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Heh, jak grałem pierwszy raz to bardzo przydatny był właśnie Red z Double Cut i Howling Moon :)
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Ciekawe, gdy pierwszy raz grałem w ósemkę, w składzie miałem przeważnie Squalla, Zella i Quistis. I muszę powiedzieć, że te postacie podobają mi sie i z fabularnego, i z technicznego punktu widzenia. Zell jest taki fajny... :D U mnie cała trójka była zresztą najlepiej wytrenowana, podpakowywanie np. Irvine'a zacząłem dopiero na 3 CD. :? Nie byłem również przekonany do jego limitu, ale zacząłem sobie pogrywać w 8 raz jeszcze i chyba trzeba będzie spróbować odmiany. Spróbuję jeszcze poszukać Dark Matter, bo za pierwszym razem mi sie nie udało...
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Ababeb pisze:Spróbuję jeszcze poszukać Dark Matter, bo za pierwszym razem mi sie nie udało...
A wiesz chyba że ot tak hop siup znaleźć się nie da?
glamorous vamp
pchelka

Post autor: pchelka »

Przeszłem 8 pare razy i zawsze miałem w głównym składzie Squalla, Rinoe i Quistis. Raz tylko zastąpiłem Quistis Zellem. Ale Riona w zawsze być musiała w głównym składzie ... :D
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Ja składając drużynę myślałem o tym by "wycisnąć" jak najwięcej damage'u. Tak więc wybrałem Squalla, Zella i Irvine'a ^^
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Bonifacy_i_zdun pisze:
Ababeb pisze:Spróbuję jeszcze poszukać Dark Matter, bo za pierwszym razem mi sie nie udało...
A wiesz chyba że ot tak hop siup znaleźć się nie da?
Wiem, sprawdziłem w Refine jak zdobyć.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
zbikzbik

Post autor: zbikzbik »

najlepszym składem jakim dysponowałem byli cloud 99 level cid 99 level i tifa 99 level :twisted: :roll:

[ Dodano: Sro 27 Kwi, 2005 ]
i oczywiście mieli najlepsze bronie
Viader

Post autor: Viader »

Tife bym wymienil na Baretta i jego "Catastrophe" i taki sklad mi sie podoba :d kkkkk;]
SephioKonrad

Post autor: SephioKonrad »

Mój najlepszy skład w FFVII to Cloud 98, Red 99, Cid 98
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

- Cloud, Aeris, Barret <Dawidek> /first team/
-Cloud, Cid, Nanaki /second team/
reszta gralem sporadycznie, Cath'em w ogole bo go nie uznaje:)

Nad VIII sie musze zastanowic:)
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Ashramus pisze:Cath'em w ogole bo go nie uznaje:)
Bardzo charyzmatyczny i seksowny, niezwykle głęboka postać w sensie emocjonalnym, rozbudowana i interesująca :grin: Miałam go w drużynie do momentu uzyskania 2 limitu- obejrzałam, jak wygląda i już do walki go nie biorę..
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Ivy pisze:Bardzo charyzmatyczny i seksowny, niezwykle głęboka postać w sensie emocjonalnym

Kwestia gustu - irytujacy, aseksualny i niezwykle paskudna postac w sensie wizualnosci
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”