GoGo, jesteś specjalistką od pisania, więc tobie tym bardziej nie powinno to sprawiać trudności...
Reklama Liptona... Moment, kiedy pokazują te...no.. pola herbaciane...(?) Aż chce się tam pojechać...

Moderator: Moderatorzy
Dlatego, ze jest to moja specjalność to mnie to denerwuje. Poza tym co to za filozofia stawiać przecinki i kropki? No cóż, nikogo do poprawnej pisownii zmusić nie mogę.Lady Luck pisze:GoGo, jesteś specjalistką od pisania, więc tobie tym bardziej nie powinno to sprawiać trudności...
Eiko dlatego potem robisz błędy pisząc normalnie. "Nie prawda". Jak uważasz. GG, fora, SMSy bardzo spłycają nasz język. O ojczystą mowę należy dbać wszędzie. Znam przyklady, że namiętne pisanie "joosh", "tesh" etc. w sieci spowodowało, ze osoba ta pisała tak wypracowania na polskim. Rób co chcesz, kalecząc jezyk, kaleczysz swój umysł. Pominę fakt, że Twój opór jeszcze bardziej utwierdza mnie w mojej opinii o Tobie, ale to już moja sprawa.Eiko pisze:masz problemy Go-Go... przynajmniej na forum nie piszę tak jak w szkole a poza tym polskie znaki to już duży plus w mojej pisowni więc więcej nie zmienię chyba że za jakiś dłuuuugi czas