Final Fantasy XII
Moderator: Moderatorzy
Jejku aż strach w niego grać. Starsze ff mieszczące się na 1 DVD (nawet te z PSX 4cd~1DVD) wystarczały na kilkaset godzin grania (oczywiście jeśli sie je masterowało) to na ile ten wystarczy???
Chyba, że tak jak kiedyś na 1 DVD mieścić się będzie 70%-80% gry a 2DVD to będzie reszta.
Ale i tak aż strach w niego zaczynać - grać taki długi pewnie będzie:)

Chyba, że tak jak kiedyś na 1 DVD mieścić się będzie 70%-80% gry a 2DVD to będzie reszta.
Ale i tak aż strach w niego zaczynać - grać taki długi pewnie będzie:)
Będzie Shiva, Ultima w wersji japońskim ma być Oltimeya [czyli w international pewnie Ultima], a jest to wiadome z: zapowiedzi filmowych, gdzie wyraźnie widzimy postać Ultimy bardzo zbliżona do Ultimi z FF TA. Mnie tylko ciekawie skąd info o system gry, zbliżony do GG z FFX - ja słyszałem [lol, nie am to jak plotki z niepewnych źródeł] ze będzie to bardzo... udziwniony system materii z FF7, tzn. Oprócz zastosowań materii, mają one mieć kształty tak, aby nie w każda broń właziła każda, albo aby dało się kombinować rodem z ternisa najbardziej efektywne zastosowanie.... tzn, np. trójkąt, a z 2 takowych można skombinować kwadrat, i tak zamiast jednej kwadratowej materii możemy wpiąć trójka fire + trojką all - jak dla mnie.. to mega ścieka... równa takim rewelacją jak np. w przypadku FF8 co podobno Squal to kochanek pięknej i ponętnej Laguny _^_, albo ukrytych postaci w FFx-2, tudzież pierwsze "pewniaki" odnośnie AC.. podsumowując.. niektórym kludzą się nudzi i wymyślają bzdety, a spragnieni fani łykają to jak świeże bułeczki :] Jedyne co jest pewne jak dla Moi to, to iż zapożyczę się i mogę nawet wydąć 300 zl na wersje PAL - jak tylko się ukaże :]
PS. To że jest Shiva, Ifryd, Bahamut i Ultima to pewniaki [powołuje się na konferencje z lutego odnosni AC ^^"]
PS. To że jest Shiva, Ifryd, Bahamut i Ultima to pewniaki [powołuje się na konferencje z lutego odnosni AC ^^"]
- Go Go Yubari
- Ifrit
Jeśli chceci dużo informacji o FF12 to wejdzcie na http://www.ffxii.net./ i zobaczcie. Są tam zdjęcia Summonów i system walki oraz wiele innych ciekawych rzeczy.