Moderator: Moderatorzy
No nie wiem, u mnie było jasno powiedziane, że zabił Shoopufa, bo pomylił go fiendem i oddali za niego całą kasę jaka mieli i że potem Jacht więcej nie pił. Poza tym Auron powiedział, ze widzi, że jednak dalej są "tu" Shoopufy.Gildor Laavel pisze:Jeżeli mówisz o FFX-2 to ok się nie udzielam bo nie grałem, ale w FFX Jecht go ranił i shoopuf nosi ranę do dziś...
Zapomniałaś o czymś. Dalej Auron powiedział, że na Sphirze nic się nie zmienia mimo upływu lat. Nie chodziło o to, że Jecht go zabił, ale o to, że Sphira nadal jest zacofana jak 10 lat temu. A Shoopuf przeżył i nosi pamiątkę po Jechtu.Yubari pisze:Poza tym Auron powiedział, ze widzi, że jednak dalej są "tu" Shoopufy.
mi się ta misja bardzo podobałaGo-Go-Yubari pisze:Ta, albo Yuna w stroju Moogla rozdająca baloniki. Od razu chciałam iść i zwracac grę, no ale cóż.
u mnie zdołała go tylko przygnieść kolanamiIvy pisze:Jak dobrze pokierujesz Yuną, to usiądzie biedakowi na twarzy
cztery :D jest zapatrzony w Yunę i nic nie jest w stanie go od niej oderwaćIvy pisze:Są trzy możliwe wyjaśnienia:
A: jest impotentem
B: Yuna go przydusiła
C: Ona tam nic pod spodniami nie ma
gadka tego pierwszego też była nudnaLady Luck pisze:Przemówienie Tremy w Via Infinito...
Mądry user to dobry userAbabeb pisze:[Ababeb się nie wtrąca]