Śmieszne, głupie, nudne i wszystkie inne momenty w FF
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit

No nie wiem, u mnie było jasno powiedziane, że zabił Shoopufa, bo pomylił go fiendem i oddali za niego całą kasę jaka mieli i że potem Jacht więcej nie pił. Poza tym Auron powiedział, ze widzi, że jednak dalej są "tu" Shoopufy.Gildor Laavel pisze:Jeżeli mówisz o FFX-2 to ok się nie udzielam bo nie grałem, ale w FFX Jecht go ranił i shoopuf nosi ranę do dziś...
Co do momentów, to przypomina mi się jak Kimahri pr.óbował się uśmiechać ^_^''
jak napisałaś o tym uśmiechu to mi się przypomniało jak Rikku w X-2 się uśmiechała...nie wiem gdzie to było, bo nie grałam, ale chodzi o ten motyw kiedy Jóna skacze, nawala tymi swoimi pistolecikami
i mamy takie grupowe ujęcie z reklamą colgate by Rikku :D :D :D
kooooffffam ten moment
kooooffffam ten moment
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
-
Erelen_Galakar
Yubari, ja także zrozumiałem, że chodzi o zranienie Shoopufa.
Zapomniałaś o czymś. Dalej Auron powiedział, że na Sphirze nic się nie zmienia mimo upływu lat. Nie chodziło o to, że Jecht go zabił, ale o to, że Sphira nadal jest zacofana jak 10 lat temu. A Shoopuf przeżył i nosi pamiątkę po Jechtu.Yubari pisze:Poza tym Auron powiedział, ze widzi, że jednak dalej są "tu" Shoopufy.
- Go Go Yubari
- Ifrit

mi się ta misja bardzo podobałaGo-Go-Yubari pisze:Ta, albo Yuna w stroju Moogla rozdająca baloniki. Od razu chciałam iść i zwracac grę, no ale cóż.
u mnie zdołała go tylko przygnieść kolanamiIvy pisze:Jak dobrze pokierujesz Yuną, to usiądzie biedakowi na twarzy
cztery :D jest zapatrzony w Yunę i nic nie jest w stanie go od niej oderwaćIvy pisze:Są trzy możliwe wyjaśnienia:
A: jest impotentem
B: Yuna go przydusiła
C: Ona tam nic pod spodniami nie ma
gadka tego pierwszego też była nudnaLady Luck pisze:Przemówienie Tremy w Via Infinito...
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
[Ababeb się nie wtrąca]
W ósmym Fajnalku bardzo podobał mi się moment z Laguną, gdy razem z Kirosem i Wardem znalazł detonator, :D nie wspominając o komentarzach między walkami pod koniec tegoż przerywnika.
Sory for krótki post
W ósmym Fajnalku bardzo podobał mi się moment z Laguną, gdy razem z Kirosem i Wardem znalazł detonator, :D nie wspominając o komentarzach między walkami pod koniec tegoż przerywnika.
Sory for krótki post
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
-
Lady Luck
Mądry user to dobry userAbabeb pisze:[Ababeb się nie wtrąca]
jakoś nie podobał mi się moment, kiedy ZESPOILOWANYSPOILER Lenne rozmawia z Shuyinem na koniec akcji z Vegnagunem...ZASPOILOWANEGOSPOILERA KONIEC Treść ujdzie w tłoku, ale wykonanie... mogli dać jakąś animację, albo lepiej zrobione postacie, a nie te płaskie twarze kłapiące jadaczkami...
- Go Go Yubari
- Ifrit

Za to nadrobili Perfect Endingiem, który była długim, ładnym filmikiem, a tu nagle normalna grafika -_-' Porażka. Szkoda poza tym, że Tidus nie przyłożył Yunie mieczem za to, co mu zrobiła w tej scence
Mnie nudzi moment w kwaterze Youth League, jak MUSIMY słuchac całej paplaniny Meachen'a, zeby mieć 100%. -_- Toż to męczarnia.
Mnie nudzi moment w kwaterze Youth League, jak MUSIMY słuchac całej paplaniny Meachen'a, zeby mieć 100%. -_- Toż to męczarnia.
-
Lady Luck