Tekken
Moderator: Moderatorzy
A nie lepiej sprowadzic mi z USA T5...?
Chodzi właśnie o to, że nie bardzo mam skąd te creditsy przejrzeć...
A, jak już wcześniej pisałam, na Tekken Zaibatsu nikt jakos nie służy pomocą w tej kwestii, chociaż przecież to międzynarodowa strona i jest tam tyyyyyyyyle ludzi, którzy już grają i zagrywają się godzinami i ............(*zasysa się*)
Na pytanie o wykonawcę były tylko posty typu "No własnie, kto to jest??" "Ej, na prawde nikt nie wie??" etc...
A wiesz, szcuru, skąd mogę credits przejrzeć??
A może masz już T5???????

Chodzi właśnie o to, że nie bardzo mam skąd te creditsy przejrzeć...
A, jak już wcześniej pisałam, na Tekken Zaibatsu nikt jakos nie służy pomocą w tej kwestii, chociaż przecież to międzynarodowa strona i jest tam tyyyyyyyyle ludzi, którzy już grają i zagrywają się godzinami i ............(*zasysa się*)
Na pytanie o wykonawcę były tylko posty typu "No własnie, kto to jest??" "Ej, na prawde nikt nie wie??" etc...

A wiesz, szcuru, skąd mogę credits przejrzeć??
A może masz już T5???????

MAM T5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak na razie rozkoszowałem się czarnym ekranem, głosem Henia i przemową Ravena... Chyba trzeba kupić kabelek RGB prawda?
EDIT! Edit ^^
To, że mam to już wiecie...ale ważne, że działa
Podłączyłem do mojego małego TV i wszystko działa. Grafika jest przepiękna. Wreszcie jakiś porządny model walki... Gra się naprawdę przyjemnie - nawet lepiej niż w trójkę. Właśnie z kolegą grałem. Rozegraliśmy 47, 48 walk
Feng Weiem gra się świetnie. Tak jak myślałem. Martwi mnie tylko to, że na początku jest mało postaci. Cóż. Na razie daje odpocząć konsolce a potem gram w Story
. Trzeba to wszystko odblokować...
Może ktoś tutaj posiada telewizor Panasonica TX29?
Bo nie mogę podłączyć tak żeby był i dźwięk i obraz... ale będę jeszcze kombinował ^^ A tak to pogram sobie na moim grundigu :D
Jak na razie rozkoszowałem się czarnym ekranem, głosem Henia i przemową Ravena... Chyba trzeba kupić kabelek RGB prawda?
EDIT! Edit ^^
To, że mam to już wiecie...ale ważne, że działa

Może ktoś tutaj posiada telewizor Panasonica TX29?

Thompson, BTW Polecam Tryb "Arcade Mode" Został on całkowicie przebudowany (przypomina bardzo ten w VF4 Evo.) Czyli coś a'la Survival tylko energia sie co walke odnawia. I im więcej walk tym masz większa range zawodnikiem, Zdobywasz Gil'e. Tusz po wygranej walce masz możliwość wyboru z kim chcesz rozegrać walkę.
Teraz MOżesz porównać Wybierz TK3 z Menu :DThompson pisze:Gra się naprawdę przyjemnie - nawet lepiej niż w trójkę
Hmm.. co można by tu jeszcze napisać. Przeszedłem grę Fengiem i Ravenem (nie wiem jak udało mi się pokonać Ravenem Jinpachiego ale to nieważne :O )
No właśnie, Jinpachi... jak uniknąć tego fireballa? Strasznie mnie koleś denerwuje. W ogóle nie widać co się dzieje bo wszędzie coś lata. ("Skopali" ostatnią arenę i samego Jinpachiego)
Dziwne ma te ciosy. Ciężko cokolwiek zablokować bo nic nie widać a ta lewitacja na wroga to przesada
Jak tu się nie denerwować? 
No właśnie, Jinpachi... jak uniknąć tego fireballa? Strasznie mnie koleś denerwuje. W ogóle nie widać co się dzieje bo wszędzie coś lata. ("Skopali" ostatnią arenę i samego Jinpachiego)
Dziwne ma te ciosy. Ciężko cokolwiek zablokować bo nic nie widać a ta lewitacja na wroga to przesada

Gamertag: Szalony Szkot
W każdym (?) poprzednim Tekkennie side-stepa robiło się naciskając strzałkę w górę/dół. Aby nie było wątpliwości- wcisnąć tak, aby postać nie podskoczyła/skuliła się, ale zrobiła zejście wgłąb/`zewnątrz` ekranu.Thompson pisze:side step - nie wiem jak to zrobić
Miłego grania, Thompson

A ja sobie jeszcze, cholera, poczekam...

.............
Thompson, skąd jesteś? Możesz wpaść do mnie z płytką :D Mam kabelek i będzie działać cacy :D