Tekken

Zręcznościówki, strzelanki, RTSy, RGPi ; tzw. blockbustery i te mniej znane dla koneserów.

Moderator: Moderatorzy

Ulubiona część?

1
0
Brak głosów
2
3
2%
3
64
44%
Tag
16
11%
4
10
7%
5
54
37%

Liczba głosów: 147

szczuru

Post autor: szczuru »

Lady Luck, A Nie lepiej Przejść Story Mode i Przeczytać Creditsy?
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

A nie lepiej sprowadzic mi z USA T5...?

Chodzi właśnie o to, że nie bardzo mam skąd te creditsy przejrzeć...
A, jak już wcześniej pisałam, na Tekken Zaibatsu nikt jakos nie służy pomocą w tej kwestii, chociaż przecież to międzynarodowa strona i jest tam tyyyyyyyyle ludzi, którzy już grają i zagrywają się godzinami i ............(*zasysa się*)
Na pytanie o wykonawcę były tylko posty typu "No własnie, kto to jest??" "Ej, na prawde nikt nie wie??" etc... :/
A wiesz, szcuru, skąd mogę credits przejrzeć??
A może masz już T5??????? :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
szczuru

Lady Luck, Tyle wiem bo mam już TK5 :D . Specjalnie dla Ciebie przy najbliższej okazji (tzn. kiedy przestane grać w FFX'a PAL) to przepisze creditsy :D
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

ARGH! ARGH!!! ^^ Na piątek powinien mieć :P Nie wiem po co to pisze ale się cieszę bo odprężę się na weekend i pogram w coś porządnego :D
Zamierzam perfekcyjnie opanować FENG WEIA :)
Posta zedytuje gdy gre dostane. Wtedy tez ją opiszę :D
Gamertag: Szalony Szkot
szczuru

Thompson, Bardzo Polecam TK5 nawet w wersji USA gdy Raven jest już wyważony to NAMCO przesadziło z Jinpatchim koleś jest nawet trudny na poziomie Easy
Lady Luck

Przestańcie mówić, że macie już T5, bo zacznę płakać... :(
Bwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

To wyważyli Ravena? :O a myślałem, że go nie poprawili ^^
Ech, chyba będę musiał sobie kupić kabelek RGB do Tk5... :( No ale pogram kilka dni bez koloru :P
szczuru

Thompson, Raven jest wyważony ale tylko troche, w wersji PAL będzie już "zwykłą" postacią
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

MAM T5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak na razie rozkoszowałem się czarnym ekranem, głosem Henia i przemową Ravena... Chyba trzeba kupić kabelek RGB prawda?

EDIT! Edit ^^
To, że mam to już wiecie...ale ważne, że działa :) Podłączyłem do mojego małego TV i wszystko działa. Grafika jest przepiękna. Wreszcie jakiś porządny model walki... Gra się naprawdę przyjemnie - nawet lepiej niż w trójkę. Właśnie z kolegą grałem. Rozegraliśmy 47, 48 walk :) Feng Weiem gra się świetnie. Tak jak myślałem. Martwi mnie tylko to, że na początku jest mało postaci. Cóż. Na razie daje odpocząć konsolce a potem gram w Story :). Trzeba to wszystko odblokować...

Może ktoś tutaj posiada telewizor Panasonica TX29? :) Bo nie mogę podłączyć tak żeby był i dźwięk i obraz... ale będę jeszcze kombinował ^^ A tak to pogram sobie na moim grundigu :D
szczuru

Thompson, BTW Polecam Tryb "Arcade Mode" Został on całkowicie przebudowany (przypomina bardzo ten w VF4 Evo.) Czyli coś a'la Survival tylko energia sie co walke odnawia. I im więcej walk tym masz większa range zawodnikiem, Zdobywasz Gil'e. Tusz po wygranej walce masz możliwość wyboru z kim chcesz rozegrać walkę.

Thompson pisze:Gra się naprawdę przyjemnie - nawet lepiej niż w trójkę
Teraz MOżesz porównać Wybierz TK3 z Menu :D
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Hmm.. co można by tu jeszcze napisać. Przeszedłem grę Fengiem i Ravenem (nie wiem jak udało mi się pokonać Ravenem Jinpachiego ale to nieważne :O )
No właśnie, Jinpachi... jak uniknąć tego fireballa? Strasznie mnie koleś denerwuje. W ogóle nie widać co się dzieje bo wszędzie coś lata. ("Skopali" ostatnią arenę i samego Jinpachiego)
Dziwne ma te ciosy. Ciężko cokolwiek zablokować bo nic nie widać a ta lewitacja na wroga to przesada :) Jak tu się nie denerwować? :)
szczuru

Thompson, Firaball'a łatwo uniknąć (jeżeli puszcza tylko 1 bo jak 2 naraz to kicha). Jinpachi jak ma zamiar puścić Fireball'a "Wypina" się do przodu :D Wystarczy szybko zrobić side step'a w góre i fireball nas ominie ew. szbko zadać jakikolwiek coś Jinpachiemu.
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

side step - nie wiem jak to zrobić :)
Lady Luck

Thompson pisze:side step - nie wiem jak to zrobić
W każdym (?) poprzednim Tekkennie side-stepa robiło się naciskając strzałkę w górę/dół. Aby nie było wątpliwości- wcisnąć tak, aby postać nie podskoczyła/skuliła się, ale zrobiła zejście wgłąb/`zewnątrz` ekranu.
Miłego grania, Thompson :)
A ja sobie jeszcze, cholera, poczekam... :(
.............
Thompson, skąd jesteś? Możesz wpaść do mnie z płytką :D Mam kabelek i będzie działać cacy :D
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Lady - dzięki wypróbuje ^^
Kabelek musisz mieć ale jeszcze ripper by się przydał ^^ (tak wiem, posiadam kopie zapasowe ale mam tez oryginały ^^)
Są jakieś kody do tekkena? Chętnie bym się customize pobawił ale nie mam pieniędzy a przechodzenie Devil Within to przesada:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne gatunki gier”