Summony, Aeony i spółka

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
1125

Post autor: 1125 »

Z GFówf/eidolonow/summonow/ :wink: wyroznilbym najpierw fajne panienki takie jak:

* Shiva FF10 , Siren FF8

nastepni sa super kozacy :lol: czyli :

* Bahamut FF8,10 ; Diablos FF8 , Odin FF8 , Yojimbo FF10 8)

a na koncu sa nalepsze modele :

* Cactuar i Tonbery :lol: :lol: :lol:
Patryk

Post autor: Patryk »

Wprost kocham Diamond Dust Shivy z FFX i Delta Attack Magusek!
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Patryk pisze:Delta Attack Magusek
Za długie i koszmarnie wygląda.
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

1125 pisze:Z GFówf/eidolonow/summonow/
mam rozumieć że żaden eidolon nie zasłużył na wymienienie? :)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Izrail pisze:Patryk napisał/a:
Delta Attack Magusek

Za długie i koszmarnie wygląda.
mi tak jak Patrykowi bardzo przypadł do gustu Delta Attack Magusek choć jak wspomniał Izrail jest to długie ale z tym że koszmarnie wygląda się nie zgodzę jest to takie bajecznie kolorowe ;)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Gildor Laavel

Post autor: Gildor Laavel »

Nie tyle koszmarnie wygląda co jest niesamowicie infantylne, ale wydaje mi się że taki był zamysł twórców...
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Za kolorowe podobnie jak Mega Flare Bahamuta -_-
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Patryk

Post autor: Patryk »

Najlepszymi Aeonami jakie kiedy kolwiek spotkałem byli Shiva (zawsze piękna i silna. Fajne jest powiedzenie "Shiva zabija przeciwników swym nie znającym litości zamarzniętym sercem". Shiva podobała mi się w każdej części FF. Zaś oprócz Shivy naj naj polubiłem:
FF8 - Shiva*, Siren i Leviathan
FF9 - Shiva*, Phoenix, Ark i Madeen
FF10 - Shiva*, Ixion, Valefor, Ifrit, Anima, Bahamut, Magus Sisters. Praktycznie wszystkie Aeony przypadły mi do gustu w FFX oprócz głupiego Yojimbo. Wiem, niektórym się może podobać (Te jego Zanmato). Jest oryginalnym Aeonem za którego trzeba płacić. Jest równoczeście plusem i minusem. Plus za oryginalność, minus za płacenie Gil za usługi. Cały czas uważam, że Diamond Dust Shivy z FFX IS THE BEST!
Mogster

Post autor: Mogster »

najbardziej mi sie podobal choco/mog z FF7 ^_- albo fat chocobo =]
Elektrodek

Post autor: Elektrodek »

Eiko pisze:takie bajecznie kolorowe
yhy.
Anima jej oblivion(coś w sobie ma)
Shiva(to piekne pstryknięcie)
Patryk pisze:oprócz głupiego Yojimbo. Wiem, niektórym się może podobać (Te jego Zanmato)
Mi się tam podoba., to jeden z moich ulubionych aeonów i zanmato naprawde przypadło mi do gustu. [pytanie]Ale Zanmato to niejest overdrive. Toż to przecie zwykły atak ostateczny. Yojimbo chyba niema OD (kolega z klasy mówił że kiedyś jego tacie się udało jakiś specjalny zrobić ale niezbyt w to wierze)[pytanie]
Żeby być w temacie. Co to jest Gf i eidolona?
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

TO samo co Aeon.
Tylko, że GF jest w FF8 a Eidolon w FF9. GF i Eidolony mają inne historie ale chodzi o to samo (o przywołanie i zniszczenie)
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Elektrodek pisze:Ale Zanmato to niejest overdrive. Toż to przecie zwykły atak ostateczny. Yojimbo chyba niema OD
no niby to nie jest overdrive ale jak nie to to co?? bo przecież Yojimbo ma pasek Overdrive :roll:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Pasek OD ma ale raczej nie ma opcji OVERDRIVE. Ale co ja tam wiem... użyłem Yojimba tylko raz by zobaczyć to cienkie Zanmato.
Mnie urzekł Carbuncle z FF8 ^^ Taki mały fajny, pożyteczny stworek ^^ (Omg, ja to umiem się wypowiadać)
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Thompson pisze:mnie urzekł Carbuncle z FF8 ^^ Taki mały fajny, pożyteczny stworek ^^ (Omg, ja to umiem się wypowiadać)
Masz sporo racji w tym, co piszesz - Carbuncle ma coś w sobie. To chyba ten milutki piskliwy glosik, który wydaje z siebie, gdy wychodzi ze swojej norki i pzred saltem, po którym wykonuje Ruby Ray. Poza tym moim zdaniem graficznie Carbuncle w fF 8 jest ładniejszy od tego w FF 9.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Gildor Laavel

Post autor: Gildor Laavel »

Ano ładniejszy bo z tego co sobie przypominam to jest przedstawiony jako trochę większy czy też z bliższa... Ale z takich GFów to jeszcze zacny jest Tonberry, ta kropelka :wink: Tu aż prosi się wpisanie smsa w którym kumpel pytał mnie jak Tonberra zdobyć (Sephiria nie bij): "Co by Tonberrego żółwia bez skorupy niejakiego wcielić w swe zawarte szregi trza zapindalać do odyńcowej wieży i tam go wreszcie spotykając śmierć mu uczynić okrutną rozpłatując głowę monstera przebrzydłego na dwoje drugim cięciem korpus rozsadzić a ciepłe jeszcze serce w d...e ulokować?" Zachowano orginalną pisownię :D
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”