* Shiva FF10 , Siren FF8
nastepni sa super kozacy

* Bahamut FF8,10 ; Diablos FF8 , Odin FF8 , Yojimbo FF10

a na koncu sa nalepsze modele :
* Cactuar i Tonbery

Moderator: Moderatorzy
mi tak jak Patrykowi bardzo przypadł do gustu Delta Attack Magusek choć jak wspomniał Izrail jest to długie ale z tym że koszmarnie wygląda się nie zgodzę jest to takie bajecznie koloroweIzrail pisze:Patryk napisał/a:
Delta Attack Magusek
Za długie i koszmarnie wygląda.
yhy.Eiko pisze:takie bajecznie kolorowe
Mi się tam podoba., to jeden z moich ulubionych aeonów i zanmato naprawde przypadło mi do gustu. [pytanie]Ale Zanmato to niejest overdrive. Toż to przecie zwykły atak ostateczny. Yojimbo chyba niema OD (kolega z klasy mówił że kiedyś jego tacie się udało jakiś specjalny zrobić ale niezbyt w to wierze)[pytanie]Patryk pisze:oprócz głupiego Yojimbo. Wiem, niektórym się może podobać (Te jego Zanmato)
no niby to nie jest overdrive ale jak nie to to co?? bo przecież Yojimbo ma pasek OverdriveElektrodek pisze:Ale Zanmato to niejest overdrive. Toż to przecie zwykły atak ostateczny. Yojimbo chyba niema OD
Masz sporo racji w tym, co piszesz - Carbuncle ma coś w sobie. To chyba ten milutki piskliwy glosik, który wydaje z siebie, gdy wychodzi ze swojej norki i pzred saltem, po którym wykonuje Ruby Ray. Poza tym moim zdaniem graficznie Carbuncle w fF 8 jest ładniejszy od tego w FF 9.Thompson pisze:mnie urzekł Carbuncle z FF8 ^^ Taki mały fajny, pożyteczny stworek ^^ (Omg, ja to umiem się wypowiadać)