Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Mooshie

Post autor: Mooshie »

Mediamarkt...nie dla idiotów ;)
sea_swallow

Post autor: sea_swallow »

najlepsza jest heineckena (nie wiem czy tak sie pisze) z Jennifer Anniston. po prostu cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

sea_swallow pisze:najlepsza jest heineckena (nie wiem czy tak sie pisze) z Jennifer Anniston. po prostu cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
już to było na ostatniej stronie (i przedostatniej chyba też) :roll:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
sea_swallow

Post autor: sea_swallow »

było ?? a patrzyłem i nigdzie nie zauważyłem... muszę okulary nosić :)
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Pamiętam, kiedyśkiesyśtakdawnożehoho, była sobie reklama Sprite, gdzie gościu stał sobie przy przejściu dla pieszych i myślał: "Co to znaczy być cool?" Mijali go różni ludzie, a on co chwilę w myślach mówił sobie "Ooo, oni są cool...o, to znaczy być coll...oo, ci dwaj są cool"
Na końcu ze zrezygnowaną miną pomyślał: "Chce mi się pić", po czym zrobił minę a`la `huh? kurczaki!` i zadał sobie pytanie: "Co teraz się pije?"
Wtedy speaker począł mówić o produkcie, a kiedy ostatni raz wypowiedział nazwę `Sprite` znów słyszeliśmy głos bohatera reklamy "Z czym to się pije?"
Pamiętam, że uwielbiałam tę reklamę... i jeszcze ten głos gościa z ulicy... hih!
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Pamiętam, kiedyśkiesyśtakdawnożehoho, była sobie reklama Sprite, gdzie gościu stał sobie przy przejściu dla pieszych i myślał: "Co to znaczy być cool?" Mijali go różni ludzie, a on co chwilę w myślach mówił sobie "Ooo, oni są cool...o, to znaczy być coll...oo, ci dwaj są cool"
Na końcu ze zrezygnowaną miną pomyślał: "Chce mi się pić", po czym zrobił minę a`la `huh? kurczaki!` i zadał sobie pytanie: "Co teraz się pije?"
Wtedy speaker począł mówić o produkcie, a kiedy ostatni raz wypowiedział nazwę `Sprite` znów słyszeliśmy głos bohatera reklamy "Z czym to się pije?"
Pamiętam, że uwielbiałam tę reklamę... i jeszcze ten głos gościa z ulicy... hih!
szczerze to ja nawet takiej reklamy nie pamiętam
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Lady Luck

Heh, zastanawiam się, czy ktokolwiek ją jeszcze pamięta... :wink:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

O mamo reklama proszku do prania jak pudełka wychodziły na ulicę...Nawet nie pamiętam co to za proszek był...Polena albo inne takie -_-.

"Dobra ta szynka"
"To szynka z biedronki"
"No to duża ta biedronka musiała być"

No comment.
Lady Luck

Proszek- Pollena Rex (pamiętam nawet słowa tej kretyńskiej piosenki...)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Go-Go-Yubari pisze:"Dobra ta szynka"
"To szynka z biedronki"
"No to duża ta biedronka musiała być"

No comment.
to samo było z dżemem bombką i czymś jeszcze :lol:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Reklama piwa "Haineken" z J. Anniston czy jak się to pisze z Friends'ów. Hahaha ale ją ten koleś załatwia 8)
Lady Luck

Rany, puścili nowa serię reklam Plusa...
Bo ja skonam! :]
Shera

Post autor: Shera »

Mnie ostatnio do gustu przypadła reklama takiej gumy, nie wiem dokładnie jak się nazywa. Idzie gościu chodnikiem i widzi paczkę gum, ale ona leży sobie na tej pułapce dla zwierząt leśnych, no i on bierzę tę paczkę, a profesorki obserwują sobie tego człowieka w laboratorium i zakreślają sobie: Wziął - Nie wziął :D Napewno widzieliście tę reklamę:P Jedna z lepszych jakie widziałam xD
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Shera wiem o którą ci chodzi ;) mi też się podoba :D a żałosna jest huba buba śpi i marzy o gumie a potem podchodządo niego kumple i okazuje się że sen jest prawdą :/

[ Dodano: Sob 16 Kwi, 2005 ]
a jak narazie najwięcej osób mówiło o hainekenie :lol: ;)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Ja już często widziałem waszą rozmowę o heinekenie ale nigdy nie miałem okazji jej obaczyć, aż tu nagle wczoraj natrafiłem na nią :D Ahh... biedna Jennifer, myśli, że sława to jest wszystko :P Bravo! :lol:
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”