Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
Pamiętam, kiedyśkiesyśtakdawnożehoho, była sobie reklama Sprite, gdzie gościu stał sobie przy przejściu dla pieszych i myślał: "Co to znaczy być cool?" Mijali go różni ludzie, a on co chwilę w myślach mówił sobie "Ooo, oni są cool...o, to znaczy być coll...oo, ci dwaj są cool"
Na końcu ze zrezygnowaną miną pomyślał: "Chce mi się pić", po czym zrobił minę a`la `huh? kurczaki!` i zadał sobie pytanie: "Co teraz się pije?"
Wtedy speaker począł mówić o produkcie, a kiedy ostatni raz wypowiedział nazwę `Sprite` znów słyszeliśmy głos bohatera reklamy "Z czym to się pije?"
Pamiętam, że uwielbiałam tę reklamę... i jeszcze ten głos gościa z ulicy... hih!
Na końcu ze zrezygnowaną miną pomyślał: "Chce mi się pić", po czym zrobił minę a`la `huh? kurczaki!` i zadał sobie pytanie: "Co teraz się pije?"
Wtedy speaker począł mówić o produkcie, a kiedy ostatni raz wypowiedział nazwę `Sprite` znów słyszeliśmy głos bohatera reklamy "Z czym to się pije?"
Pamiętam, że uwielbiałam tę reklamę... i jeszcze ten głos gościa z ulicy... hih!
szczerze to ja nawet takiej reklamy nie pamiętamPamiętam, kiedyśkiesyśtakdawnożehoho, była sobie reklama Sprite, gdzie gościu stał sobie przy przejściu dla pieszych i myślał: "Co to znaczy być cool?" Mijali go różni ludzie, a on co chwilę w myślach mówił sobie "Ooo, oni są cool...o, to znaczy być coll...oo, ci dwaj są cool"
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
Mnie ostatnio do gustu przypadła reklama takiej gumy, nie wiem dokładnie jak się nazywa. Idzie gościu chodnikiem i widzi paczkę gum, ale ona leży sobie na tej pułapce dla zwierząt leśnych, no i on bierzę tę paczkę, a profesorki obserwują sobie tego człowieka w laboratorium i zakreślają sobie: Wziął - Nie wziął :D Napewno widzieliście tę reklamę:P Jedna z lepszych jakie widziałam xD
Shera wiem o którą ci chodzi
mi też się podoba :D a żałosna jest huba buba śpi i marzy o gumie a potem podchodządo niego kumple i okazuje się że sen jest prawdą
[ Dodano: Sob 16 Kwi, 2005 ]
a jak narazie najwięcej osób mówiło o hainekenie

[ Dodano: Sob 16 Kwi, 2005 ]
a jak narazie najwięcej osób mówiło o hainekenie

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."