Blitzball

Pierwsza część na nową (w ówczesnych czasach) konsolę Sony - PS2, która doczekała się bezpośredniej kontynuacji przygód bohaterów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Elektrodek pisze:Co to jest Invisible Shot?
Przejmujesz kontrole nad piłką która staje sie przez chwile nei widoczna dla bramkarza,w czasie jej lotu widzisz dwa punkty,jeden ( chyba zielony lub niebieski ) to miejsce gdzie ma wcelowac piłka ( analogiem wyberamy miejsce ) a drugi punkt,to miejsce gdzie celuje bramkarz,jesli bramkarz celuje w inne miejsce niż twoje,to mozesz mieć znacznie mniejszy SH od CT bramkarza,a i tak strzelisz gola.
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Czy Zanarkand Apes w FFX-2 są naprawdę aż tacy trudni do pokonania? Gdzieś słyszałam, że bardzo...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Nie wiem, blic w FFX-2 spotkał sie u mnie z całkowitym smiechem, nienawiscią i w ogóle.

Nie lubiłam zwykle nawet FFXowskiego blica, ale sie przełamałam i teraz od 3ech dni tylko w to gram. Lol. Zaczęłam nawet wygrywać 6:0 z Kilika Beasts. Wiem, nie ma sie czym chwalić, bo to denna drużyna, ale cóż ;) Blitz w FFX rlz! O. ;)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Blitzball w FFX-2 jest prosty, ale czasochłonny- no i na pewno nie tak ciekawy jak w FFX. Siostrzyczka tak się dorwała do blitzballa, że po kilkugodzinnych treningach ma niepokonaną drużynę: Zanarkand Apes pokonała kilka razy, a obiło mi się o uszy że to taka trudna drużyna... Dlatego byłam ciekawa waszych opinii..
Go-Go-Yubari pisze:Nie wiem, blic w FFX-2 spotkał sie u mnie z całkowitym smiechem, nienawiscią i w ogóle.
Nie jest tak źle, ale czy musi być aż TAK łatwo?
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Jest koszmarnie! Blitzball w FFX-2 to chyba żart. Chłam, koszmar nie dotykaj...
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Izrail pisze:Jest koszmarnie! Blitzball w FFX-2 to chyba żart. Chłam, koszmar nie dotykaj...
Jest po prostu łatwo i nudnawo- można sobie tylko popatrzeć, jak Paine kobie obcasami, albo Dona paraduje w tej swojej kiecce...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Go-Go-Yubari napisał/a:
Nie wiem, blic w FFX-2 spotkał sie u mnie z całkowitym smiechem, nienawiscią i w ogóle.

Nie jest tak źle, ale czy musi być aż TAK łatwo?
Izrail jakbyś napisał (i tak jeszcze nie skonczony) opis jak się posługiwać blicem w FFX-2 to byś znienawidził. Eh a wszystkie informacje straciłam wraz ze starym kompem T_T Poczekacie sobie na aktualkę Blica FFX-2 :?

Ivy pisze:Jest po prostu łatwo i nudnawo- można sobie tylko popatrzeć, jak Paine kobie obcasami, albo Dona paraduje w tej swojej kiecce...
Porównam to tak.
Blitzball w FFX to w porównaniu do blica w FFX-2 mercedes do malucha. End.
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Go-Go-Yubari pisze:Izrail jakbyś napisał (i tak jeszcze nie skonczony) opis jak się posługiwać blicem w FFX-2 to byś znienawidził
Już nienawidzę, odkąd to zobaczyłem. Patrz wyżej.
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Izrail pisze:Już nienawidzę, odkąd to zobaczyłem
ooo... pamiętam moją pierwszą reakcję jak zobaczyłam Blitzball w FFX-2 coś typu "O my godness co to ma być??!!" :lol: i od tej pory miałam gdzieś tego blitza i w ogóle go nie tykałam :/
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Go-Go-Yubari pisze:Blitz w FFX rlz!
Kolejna fanka blitza:) szkoda że nie ma blitza on-line,to by była zabawa:)
FF XII W trakcie katowania
Elektrodek

Post autor: Elektrodek »

TomajS pisze:szkoda że nie ma blitza on-line,to by była zabawa:)
Oj no. Wyobraźcie sobie. Wybieramy drużyny z innych osób na świcie. Podajemy piłke do ludzi z innych miejsc. Bawimy się z innymi ludźmi w superaśną gierke.
też bym tak chcial.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Mi pasi tak, jak jest. Wystarczy mi, że AlBhed mają po ok. 19 punktów pass a ja nie :(
Elektrodek

Post autor: Elektrodek »

Mój brother jest na około 60 lev. i ma cos około 50-60 pass. To chyba najlepszy zawodnik ma cos około 40-50 obrony 40-50 ataku. hmmm. 20-35 sh. nie podaje dokładnie bo dawno niegrałem. aha. I żadna piłka mu sie nieprześlizgnie (go-go, zaoszczęź sobie pisania na temat moich błędów :twisted: ) bo ma 40-50 blk. 78-85 speeda.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Go-Go-Yubari pisze:Wystarczy mi, że AlBhed mają po ok. 19 punktów pass a ja nie
nie martw się zaniedługo będziesz lepsza od nich ;)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Elektrodek pisze:Oj no. Wyobraźcie sobie. Wybieramy drużyny z innych osób na świcie. Podajemy piłke do ludzi z innych miejsc. Bawimy się z innymi ludźmi w superaśną gierke.
też bym tak chcial.
Ja bym to widział w ten sposób że by sie miało własną drużyne,którą by sie szkoliło i grało z innymi graczami ze swiata drużyna vs drużyna,szkolenie jej odbywało by sie tak samo jak w grze.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy X i X-2”