Przejmujesz kontrole nad piłką która staje sie przez chwile nei widoczna dla bramkarza,w czasie jej lotu widzisz dwa punkty,jeden ( chyba zielony lub niebieski ) to miejsce gdzie ma wcelowac piłka ( analogiem wyberamy miejsce ) a drugi punkt,to miejsce gdzie celuje bramkarz,jesli bramkarz celuje w inne miejsce niż twoje,to mozesz mieć znacznie mniejszy SH od CT bramkarza,a i tak strzelisz gola.Elektrodek pisze:Co to jest Invisible Shot?
Blitzball
Moderator: Moderatorzy
FF XII W trakcie katowania
- Go Go Yubari
- Ifrit
Nie wiem, blic w FFX-2 spotkał sie u mnie z całkowitym smiechem, nienawiscią i w ogóle.
Nie lubiłam zwykle nawet FFXowskiego blica, ale sie przełamałam i teraz od 3ech dni tylko w to gram. Lol. Zaczęłam nawet wygrywać 6:0 z Kilika Beasts. Wiem, nie ma sie czym chwalić, bo to denna drużyna, ale cóż
Blitz w FFX rlz! O. 
Nie lubiłam zwykle nawet FFXowskiego blica, ale sie przełamałam i teraz od 3ech dni tylko w to gram. Lol. Zaczęłam nawet wygrywać 6:0 z Kilika Beasts. Wiem, nie ma sie czym chwalić, bo to denna drużyna, ale cóż

Blitzball w FFX-2 jest prosty, ale czasochłonny- no i na pewno nie tak ciekawy jak w FFX. Siostrzyczka tak się dorwała do blitzballa, że po kilkugodzinnych treningach ma niepokonaną drużynę: Zanarkand Apes pokonała kilka razy, a obiło mi się o uszy że to taka trudna drużyna... Dlatego byłam ciekawa waszych opinii..
Nie jest tak źle, ale czy musi być aż TAK łatwo?Go-Go-Yubari pisze:Nie wiem, blic w FFX-2 spotkał sie u mnie z całkowitym smiechem, nienawiscią i w ogóle.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Izrail jakbyś napisał (i tak jeszcze nie skonczony) opis jak się posługiwać blicem w FFX-2 to byś znienawidził. Eh a wszystkie informacje straciłam wraz ze starym kompem T_T Poczekacie sobie na aktualkę Blica FFX-2Go-Go-Yubari napisał/a:
Nie wiem, blic w FFX-2 spotkał sie u mnie z całkowitym smiechem, nienawiscią i w ogóle.
Nie jest tak źle, ale czy musi być aż TAK łatwo?

Porównam to tak.Ivy pisze:Jest po prostu łatwo i nudnawo- można sobie tylko popatrzeć, jak Paine kobie obcasami, albo Dona paraduje w tej swojej kiecce...
Blitzball w FFX to w porównaniu do blica w FFX-2 mercedes do malucha. End.
Już nienawidzę, odkąd to zobaczyłem. Patrz wyżej.Go-Go-Yubari pisze:Izrail jakbyś napisał (i tak jeszcze nie skonczony) opis jak się posługiwać blicem w FFX-2 to byś znienawidził
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...
ooo... pamiętam moją pierwszą reakcję jak zobaczyłam Blitzball w FFX-2 coś typu "O my godness co to ma być??!!"Izrail pisze:Już nienawidzę, odkąd to zobaczyłem

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
- Go Go Yubari
- Ifrit
Mój brother jest na około 60 lev. i ma cos około 50-60 pass. To chyba najlepszy zawodnik ma cos około 40-50 obrony 40-50 ataku. hmmm. 20-35 sh. nie podaje dokładnie bo dawno niegrałem. aha. I żadna piłka mu sie nieprześlizgnie (go-go, zaoszczęź sobie pisania na temat moich błędów
) bo ma 40-50 blk. 78-85 speeda.

Ja bym to widział w ten sposób że by sie miało własną drużyne,którą by sie szkoliło i grało z innymi graczami ze swiata drużyna vs drużyna,szkolenie jej odbywało by sie tak samo jak w grze.Elektrodek pisze:Oj no. Wyobraźcie sobie. Wybieramy drużyny z innych osób na świcie. Podajemy piłke do ludzi z innych miejsc. Bawimy się z innymi ludźmi w superaśną gierke.
też bym tak chcial.