Tabaka i inne używki - ich wpływ na zdrowie
Moderator: Moderatorzy
tak sobie myślę jak widze to wszystko że kiedyś też mogę wpaść w nałóg a ja nie chcę jak myślicie uda mi się jakoś przejść przez jak widzę kogoś palącego pety (w moim wieku) to mnie chyta i sobie myślę "Ten świat spada na psy" a oni się jeszcze z tego cieszą dzisiaj na przykład w kaplicy bożego miłosierdzia na spotakaniu młodzieży widziałam pewnego synka który wciągał coś (jakiś proszek) czerwony z czerwonego opakowania i mnie ciarki przeleciały to były narkotyki?? boję się że wkońcu mnie też to ogarnie i myślę nawet o ucieczce od tego (samobójstwa)... przynajmniej wtedy byłabym bezpieczna... nie umiem poprostu patrzeć jak takie dzieci niszcą swoje życie i zdrowie tylko dla szpanu nie mogę wytrzymać jakoś chyba da się ten czas przetrwać no nie??
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
- Kairi-chan
- Cactuar
zapewne tabaka Red Bull .... jedna z częściej goszczących tabak w moim domu ^^widziałam pewnego synka który wciągał coś (jakiś proszek) czerwony z czerwonego opakowania i mnie ciarki przeleciały to były narkotyki??
Eiko nie przejmuj sie tyle. Jak tacy młodzi ludzie sie trują to tylko ich problem. Wystarczy tylko troche silnej woli i bedzie oki :] (...samobójstwo olaboga...)
a właśnie pogodziłam sie z faktem iż jestem uzalezniona od batoników bajecznych

dzięki za pocieszenieKairi-chan pisze:Eiko nie przejmuj sie tyle. Jak tacy młodzi ludzie sie trują to tylko ich problem. Wystarczy tylko troche silnej woli i bedzie oki :] (...samobójstwo olaboga...)

aha to dobrze myślałam że to narkotyki...Kairi-chan pisze:zapewne tabaka Red Bull
heh ja jestem uzależniona od wszystkiego (z wyjątkami jak wszędzieKairi-chan pisze:a właśnie pogodziłam sie z faktem iż jestem uzalezniona od batoników bajecznych. jeśli w ciagu dnia nie zjem ani jednego czuję się niespełniona.... żałosne ; )

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
- Kairi-chan
- Cactuar
nie zawiera substancji smolistych, a wiec tego co jest najbardziej szkodliwe w papierosach ..
( kurcze .jezcze mi zaraz ostrzeżonko poleci
)
poza tym to tradycja regionalna ..przyjedźie sobie kiedyś do muzeum w Kartuzach, tam czestują jak się zwiedza ( pamiętam jakie był ubaw jak bylismy całą klasą w I gimnazjum
)
żeby nie było ze deprawuję, ale tak jest na prawdę.....
( kurcze .jezcze mi zaraz ostrzeżonko poleci

poza tym to tradycja regionalna ..przyjedźie sobie kiedyś do muzeum w Kartuzach, tam czestują jak się zwiedza ( pamiętam jakie był ubaw jak bylismy całą klasą w I gimnazjum

żeby nie było ze deprawuję, ale tak jest na prawdę.....
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
wszystko zalezy od Twojej silnej? woliEiko pisze:tak sobie myślę jak widze to wszystko że kiedyś też mogę wpaść w nałóg
heh mnei nie tlyko z powodu ubioru ale takze tego ze nei pale uwazano za inna O.O i wiesz co mam ich do tej pory w d...a ja nie chcę jak myślicie uda mi się jakoś przejść przez jak widzę kogoś palącego pety (w moim wieku) to mnie chyta i sobie myślę "Ten świat spada na psy"
co sie przejmujesz innymi?nie umiem poprostu patrzeć jak takie dzieci niszcą swoje życie i zdrowie tylko dla szpanu nie mogę wytrzymać jakoś chyba da się ten czas przetrwać no nie??
taki maly off..na mojej liscie nic nie pobije muzeum torturpoza tym to tradycja regionalna ..przyjedźie sobie kiedyś do muzeum w Kartuzach, tam czestują jak się zwiedza ( pamiętam jakie był ubaw jak bylismy całą klasą w I gimnazjum

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!