Najlepszy Final !!!

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Najlepsza część FF TWOIM zdaniem

FF IV (SNES/DS)
0
Brak głosów
FF V (SNES/PSX)
2
3%
FF VI (SNES/PSX)
6
8%
FF VII (PC/PSX)
23
32%
FF VIII (PC/PSX)
11
15%
FF IX
12
17%
FF X
9
13%
FF X-2
2
3%
FF XII
3
4%
Inne FFy (FF I,FF II, FF III, FFT, FFTA, FF CC, FF DoC)
4
6%

Liczba głosów: 72

Orion

Post autor: Orion »

Nie będe się starał być oryginalny i zagłosuje na VII.Powód-najmilsze wspomnienia i sentyment.Zaraz za nią jest IX.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Zagłasowałem na FF 8 bo to jest najlepsza z części jakie do tej pory stworzyło Squere, wszystkie 7, 9, itd. przy tym wypadają dość miernie. Drugi poszedł na FF TA, lubię strategie, i choć mimo, że nie jest w sensu strictu grą strategiczną, to jednak coś wnosi. Dlatego na nią oddałem drugi głos. Trzeci głos został nieprzyznany gdyż wachałe się między FF 5, FF X i FF X-2.
Spewak

Post autor: Spewak »

Wedlug mnie FFVIII jest najleprza! Wzgledy czysto osobiste - najbardziej podobaja mi sie animacje, fabula prawie dorownuje tej z FFVII! Pare fajnych rozwiazan! FFVIII rulez ale to tylko moje zdanie
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

ja tam głosowałam na FFIX tego FF nikt i nic nie przebije
co do nowej ankiety to można zagłosować na trzy FF na raz?? jak tak to myślałabym o FFVII ale chyba bym siódemki nie zaznaczyła (jak dla mnie to gra bardzo fajna ale raczej na jeden raz)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Erelen_Galakar

Ależ FF X-2 to kontynuacja FF X więc należy się im jedno miejsce w ankiecie. A co do FF XI, to Kairi oraz Krzysiek mogliby powiedzieć coś innego :)
White SeeD

Post autor: White SeeD »

8- sentymenty (i cała masa oczywistych zalet)
9- sentymenty (i cała masa oczywistych zalet)
Origins- no, grałem z nie mniejszym zaangażowaniem niż w najnowsze odsłony. Od tego się zaczęło

Tylko napomknę, że 10 jest w moim rankingu gdzieś na szarym końcu. O X-2 może lepiej nie wspomnę. 12 ma bardzo ciekawych bohaterów (nareszcie... Tidus, Yuna, Wakka- precz!), oby tylko fabuła i system były na podobnym poziomie.
Elektrodek

Post autor: Elektrodek »

Zaznaczyłem X XII(napewno będzie fajna,pfff) i chyba jeszcze 9
White SeeD pisze:2 ma bardzo ciekawych bohaterów (nareszcie... Tidus, Yuna, Wakka- precz!)
Zgodze sie lae będzie jeden minus.
NIEBĘDZIE AURONA! buuu uu u uuuu. :D
Mati-San

Post autor: Mati-San »

1. FF7- za świat i fabuła które mi się podobały oraz za całkiem udany system Materii
2. FF8- dość fajna fabuła i to pierwszy final w jakiego grałem
3. FF10- za prosty Sphere Grid i niektóre fajne postacie
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Elektrodek pisze:Zaznaczyłem X XII(napewno będzie fajna,pfff)
po prostu strange :]
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

wlasnei zmaiast ff12 rozdzielcie to 10 i 10-2 ..bo myslalam ze nawet jak dacie ta 12 to nikt na nai nie zaglosuje...a tak to jeszcze bardziej mi sie plakac chce gdzie ja zyje...

pzoa tym co to jest wybierz 3 odp?..jak najlepszy to najlepszy..jeden i koniec...?
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Erelen_Galakar

Na XII zagłosowały już dwie osoby, więc nie tak siup :) Widać, że niektórym się podoba. Pomysł z trzema głosami też jest dobry, bo tak naprawdę u niektórych (np. u mnie) różnice między moim ulubionym i drugim na liście są minimalne :)
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

OneWingedAngel pisze:I tak jak wyjdzie FF12 będzie trzeba połączyć FFX z FFX-2.
Jak wyjdzie XII to nie będzie łączenia tylko wywali sie tego finala na którego bedzie mało głosów :!:
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

OneWingedAngel pisze:Satisfied both?
no teraz mozemy isc razem na lampke winka :wink: rotfl... :wink: joke;]
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

Za mało jest miejsc w tej ankiecie, żeby wszystkie FFy pomieścić. A że są gusta i guściki to nikomu nie dogodzicie. Zróbcie ankietę na więcej pozycji i niebędzie problemu. Będę mocno niezadowolony jak usuniecie FF11.

FF11 i FF7 rox. Niestety nie wiedziałem, że można na 3 pozycje głos oddawać i oddałem tylko na 11.

[ Dodano: Pią 08 Kwi, 2005 ]
Garnet - albo na dobrą łychę.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

heh..ja oddalam tlyko na 1..bo jak najlepsyz to najlepszy a nie '10 najlepszych'
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”