Najlepszy Final !!!
Moderator: Moderatorzy
Zagłasowałem na FF 8 bo to jest najlepsza z części jakie do tej pory stworzyło Squere, wszystkie 7, 9, itd. przy tym wypadają dość miernie. Drugi poszedł na FF TA, lubię strategie, i choć mimo, że nie jest w sensu strictu grą strategiczną, to jednak coś wnosi. Dlatego na nią oddałem drugi głos. Trzeci głos został nieprzyznany gdyż wachałe się między FF 5, FF X i FF X-2.
ja tam głosowałam na FFIX tego FF nikt i nic nie przebije
co do nowej ankiety to można zagłosować na trzy FF na raz?? jak tak to myślałabym o FFVII ale chyba bym siódemki nie zaznaczyła (jak dla mnie to gra bardzo fajna ale raczej na jeden raz)
co do nowej ankiety to można zagłosować na trzy FF na raz?? jak tak to myślałabym o FFVII ale chyba bym siódemki nie zaznaczyła (jak dla mnie to gra bardzo fajna ale raczej na jeden raz)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
8- sentymenty (i cała masa oczywistych zalet)
9- sentymenty (i cała masa oczywistych zalet)
Origins- no, grałem z nie mniejszym zaangażowaniem niż w najnowsze odsłony. Od tego się zaczęło
Tylko napomknę, że 10 jest w moim rankingu gdzieś na szarym końcu. O X-2 może lepiej nie wspomnę. 12 ma bardzo ciekawych bohaterów (nareszcie... Tidus, Yuna, Wakka- precz!), oby tylko fabuła i system były na podobnym poziomie.
9- sentymenty (i cała masa oczywistych zalet)
Origins- no, grałem z nie mniejszym zaangażowaniem niż w najnowsze odsłony. Od tego się zaczęło
Tylko napomknę, że 10 jest w moim rankingu gdzieś na szarym końcu. O X-2 może lepiej nie wspomnę. 12 ma bardzo ciekawych bohaterów (nareszcie... Tidus, Yuna, Wakka- precz!), oby tylko fabuła i system były na podobnym poziomie.
-
- Cactuar
Za mało jest miejsc w tej ankiecie, żeby wszystkie FFy pomieścić. A że są gusta i guściki to nikomu nie dogodzicie. Zróbcie ankietę na więcej pozycji i niebędzie problemu. Będę mocno niezadowolony jak usuniecie FF11.
FF11 i FF7 rox. Niestety nie wiedziałem, że można na 3 pozycje głos oddawać i oddałem tylko na 11.
[ Dodano: Pią 08 Kwi, 2005 ]
Garnet - albo na dobrą łychę.
FF11 i FF7 rox. Niestety nie wiedziałem, że można na 3 pozycje głos oddawać i oddałem tylko na 11.
[ Dodano: Pią 08 Kwi, 2005 ]
Garnet - albo na dobrą łychę.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15