Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Gildor Laavel

Post autor: Gildor Laavel »

Dla mnie bomba :wink:
Nie najlepszy ale na pewno ulubiony skład w FF7:
Yuffie- razem z Sephirothem ulubiona postać w Finalach
Cloud- jakże by inaczej
Cid- ma urodziny wtedy kiedy ja
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Gildor Laavel pisze:Nie najlepszy ale na pewno ulubiony skład w FF7:
Yuffie- razem z Sephirothem ulubiona postać w Finalach
Cloud- jakże by inaczej
Cid- ma urodziny wtedy kiedy ja
kurcze identycznie tylko z innego powodu mam w druzynie cida(podoba mi sie ta jego fajeczka)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Gildor Laavel

Fajeczka... pozostawię do komentarza innym czytelnikom :wink: Ale rzeczywiście Cid ma coś... ten moment gdy w Ghost Hotel podczas opowieści Clouda Cid przysypia... majstersztyk.
Darios

Post autor: Darios »

FF9
- Zidane, złodziejskie umiejętności
- Freya- Dragon's Crest
- Garnet- Eidoliony i biała magia
- Vivi- niezawodna czarna magia! Po za tym lubie mieć go w drużynie, bo często są fajne wydarzenia.
Gildor Laavel

Mówisz - masz: FF9
-Eiko- eidolony i oczywiście holy
-Freya- Dragon's Crest (jednocześnie najbardziej niesprawiedliwa umiejętność- za szybko się zdobywa)
-Zidane- nie przepadam za gościem ale to dobry pomysł żeby uczynić z głównej postaci złodzieja- dużo większa szansa na okradanie bossów
-Quina- lvl5 death- zmiata grand dragony z powierzchni ziemi
targaroth

Post autor: targaroth »

jesli chodzi o Rinoę (?) to mam o niej nienajlepsze zdanie ( moze dlatego ze za duzo nia nie gralem.. ale jakos sama jej osoba w walce mi sie nie podoba.. to samo o Selphi... moze i czasem limity sa niezle ale... sam nie wiem.... nie podchodza mi.. chociaz i tak musze (i sprobuje) pograc z nimi...
One

Post autor: One »

no moi ulubieni to zawsze byli squalek(swoją drogą troche histeryzuje:)no ale taki jest:)) zell-barwna postać jak cholera, świetny bochater i wogóle:)no i riona no i nie wiem czemu sie jej tak czepiacie wporzo babka:)mi się zawsze przydawała:) a i mam problem terz macie tak, że zell wam mało drawuje??no zawsze jak zbieram magie to squal i rinoa po 9 albo w porywach 8 a ten 5, w porywach 6??no troche drazniące :evil:...
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ma małą Magic - zwiększ, a Draw się polepszy.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
sea_swallow

Post autor: sea_swallow »

FFVII:
- Cloud
- Tifa (limity)
- Cid (charakterek)

FFVIII:
- Squall
- Irvine (zawaliste limity ma)
- Rinoa (sam nie wiem czemu)

FFIX:
- Zidane (chyba pierwszy główny bohater, który jest złodziejem)
- Vivi (niezawodna magia)
- Eiko (Full Life, Holy)
- Amarant (ogólnie jego umiejętności)
Gildor Laavel

Vivi może i dobre czary ma, ale straszna płaksa z niego, a poza tym odpowiednią siłę ma dopiero, jeżeli wstawimy go do składu ze Steinerem, a zamiast niego lepiej )moim zdaniem) jest mieć Freyę lub Amaranta.
Darios

Gildor Laavel pisze: ale straszna płaksa z niego
I właśnie dlatego jest śmieszny :)
Gildor Laavel

A czy to takie śmieszne? Dla mnie koleś jest no... żałosny to trochę za mocne słowo, ale myślę że określenie słaby pasuje doskonale.
Zapomniałbym: miał ktoś w walce w FF7 coś takiego jak "lucky seven" albo coś w tym rodzaju?
Flaming Amarant

Post autor: Flaming Amarant »

Gildor Laavel pisze:miał ktoś w walce w FF7 coś takiego jak "lucky seven" albo coś w tym rodzaju?
Ja dzięki lucky seven pokonałem emeralda. Po dwie materie(HP-Plus) u każdej postaci, emerald wali Aire Tam Storm i all Lucky Seven! Gdzieś czytałem o tym, jak w prosty sposub osiągnąć LS, nie pamiętam tylko gdzie :cry:
Gildor Laavel

Szczerze mówiąc to dzisiaj zobaczyłem to pierwszy raz i nieźle się zdziwiłem... patrzę, a tu Tifie miga imię tak, jakby miała limit. Dziwne.
Darios

Przestańcie bo sie znowu wielki oftop zrobi.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”