Czy garnet jest aniołkiem? - RESURRECTION XD

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Czy Garnet jest Aniołkiem?

Tak, nasłodszym, najmilszym i w ogóle takie tam ;)
22
23%
NIEE!! To Diabeł wcielony, ona wyjada mózgi pięknym młodzieńcom i pije ich krew :P
10
10%
Tak, jest aniołkiem... Aniołkiem Śmierci }:->
13
14%
Jaki aniołek? Toć to Wapirzyca(HELP)!!
7
7%
Hm... nie wiem(yyy... podpowiedzcie, bo nie wiem :|). Poproszę koło ratunkowe :P
4
4%
Anioł? AA!! Armageddon! Oł noł, łir al gona daj!(by Olek ;))
18
19%
E tam zwykła dziewucha, co robi sobie reklamę :P
5
5%
Lol, Rotfl, wy to się naparwde nudzicie :P
17
18%

Liczba głosów: 96

Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

..pomijajac jakosc wykonania :wink:
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

a jakże ;)
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Post autor: coat »

wszystko przez dexa Twisted Evil na stos z nim Twisted Evil
przez niego mam uraz do rowerów, zniszczył moje dzieciństwo! :lol:
boisz sie tarzana? n
nie wypowiadaj tego imieniaOn jest piekielnym wysłannikiem ... paali miasta i wsie, wyrzuca śmieci na chodnik, mówi z pełną buzią podczas jedzenia. Przez niego mam koszmary wpo nocach :D:D
a co jeszcze innego coat poleca?
wszelkiego rodzaju wyrob gumopodobne, figurki z pokemonami i piosenki pana modo :lol:
oj chyba quinie nei bedzie tak latwo odebrac zawodu n ale ten kamerdyner...hm...a masz jakies doswiadczenie? n
pracowałem m. in. u Batmana, Lary Croft i Wojowniczych Żółwi Ninja :lol:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

coat pisze:przez niego mam uraz do rowerów, zniszczył moje dzieciństwo!
sprawa jzu w sadzie??

coat pisze:nie wypowiadaj tego imieniaOn jest piekielnym wysłannikiem ... paali miasta i wsie, wyrzuca śmieci na chodnik, mówi z pełną buzią podczas jedzenia. Przez niego mam koszmary wpo nocach
a moze jednak wystarczy sie przelamac i tarzan nie wyda sie taki zly?:)

coat pisze:wszelkiego rodzaju wyrob gumopodobne, figurki z pokemonami i piosenki pana modo
..oj nie moj gust..oj niedoobrze..niedobrze... ;]

coat pisze:pracowałem m. in. u Batmana, Lary Croft i Wojowniczych Żółwi Ninja
taa...batmana ;] a moze to Ty byles tym pingwinem? :lol: ..lary..hmm..czyli rozumiem ze uiscili Cie w grze? XD

< a me wyobrazala sobie Plaszcza jako jakiegos playboya 8) :wink: >
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

sprawa jzu w sadzie??
już była, ale od tamtego czasu nie wpuszczają mnie do sądu :lol:
a moze jednak wystarczy sie przelamac i tarzan nie wyda sie taki zly?n
no tak ... stara rada ... weź głęboki oddech i powtarzaj: "Tarzan nie istnieje, Tarzan nie istnieje ..." :lol: muszę zacząć stosować taką metodę :lol:
..oj nie moj gust..oj niedoobrze..niedobrze... ;]
Kochana ... to tylko wierzchołek góry lodowej, tego jest o wieeeeeeele więcej ;) :)
taa...batmana ;] a moze to Ty byles tym pingwinem? Laughing ..lary..hmm..czyli rozumiem ze uiscili Cie w grze? XD
u batmana? Szyłem mu kostiumy :D u lary? Grałaś może w 2 część? Tam był taki siwy służący, co go się dałow lodówce zamknąć ... Tak! C`est moi! :lol:
< a me wyobrazala sobie Plaszcza jako jakiegos playboya Cool Wink >
często jestem brany za takiego typka :lol: ale to niue prawda, jestem słodki i wrażliwy, jak gepard :D

Się pochwalę, że otwieram własny sklep. Będzie się nazywał Żuk. Serca klientów podbiję hasłem "Żuk, jeszcze taniej niż w Biedronce" :lol: (Żuk, ach Żuk) :grin:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

coat pisze:już była, ale od tamtego czasu nie wpuszczają mnie do sądu
cozes takiego niedobrego Towarzyszu uczynil? :)

coat pisze:no tak ... stara rada ... weź głęboki oddech i powtarzaj: "Tarzan nie istnieje, Tarzan nie istnieje ..." muszę zacząć stosować taką metodę
no dokladnie tak jak danny z lsnienia...sam widziales jak tatusiowi to pomoglo :lol:

coat pisze:Kochana ... to tylko wierzchołek góry lodowej, tego jest o wieeeeeeele więcej
kochana :lol: no no ;] no to schodzimy z tej gory... :smile:

coat pisze:u batmana? Szyłem mu kostiumy
a tylko w meskiej modzie sie specjalizujesz? :D

coat pisze:u lary? Grałaś może w 2 część? Tam był taki siwy służący, co go się dałow lodówce zamknąć ... Tak! C`est moi!
taa..dziadek nei tylko w tej czesci byl..przeparszam nie dziadek tylko Mr.Plaszczu XD

coat pisze:często jestem brany za takiego typka ale to niue prawda, jestem słodki i wrażliwy, jak gepard
taa..taki bedrooom guy :lol:

coat pisze:Się pochwalę, że otwieram własny sklep. Będzie się nazywał Żuk. Serca klientów podbiję hasłem "Żuk, jeszcze taniej niż w Biedronce" (Żuk, ach Żuk)
:lol: :lol: towar taki jak w biedronie czy jednak Coat postanowil siegnac po towary z wyzszej polki? ;)
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Garnet pisze:cozes takiego niedobrego Towarzyszu uczynil? :)
Udawałem, że jestem Williamem Wallecem i przemawiam do mojej armii (but they'll never take our FREEDOM!!), potem zacząłem śpiewać piosenki Euro Richie Richa, później odśpiewałem hymn USA po bułgarsku tańcząca jednocześńie "Asereje", a na końcu księżycowym krokiem udałem się na drzemkę :lol:[/quote]
Garnet pisze:no dokladnie tak jak danny z lsnienia...sam widziales jak tatusiowi to pomoglo :lol:
Garnet nie istnieje, Garnet nie istnieje [żart, nie bij, nie bij] :lol:
Garnet pisze: kochana :lol: no no ;] no to schodzimy z tej gory... :smile:

coat poleca również, wszelkiego rodzaju artykuły skórzane (suknie a la Lulu, pasy, gorsety, etc.) no i oczywiście Kinder Surprisy :lol:

Garnet pisze: a tylko w meskiej modzie sie specjalizujesz? :D
Oczywiście, że nie. Szyje również dla pań, ale tylko na specjalne zamówienia :D

Garnet pisze:taa..dziadek nei tylko w tej czesci byl..przeparszam nie dziadek tylko Mr.Plaszczu XD
No tak, ale uważam, że w 2 zagrałem najlepiej ;) :)
Garnet pisze: taa..taki bedrooom guy :lol:

w końcu nie bez kozery mam taki podpis :lol: Okazyjnie jestem też kitchen boy, Living room guy :lol:

Garnet pisze: :lol: :lol: towar taki jak w biedronie czy jednak Coat postanowil siegnac po towary z wyzszej polki? ;)
Towar wywożony nielegalnie z Alexandrii i z okolic Zgorzelca :D
Dyzio

Post autor: Dyzio »

ja sobie dzisiaj skakałem po forach i stronach o RE i natrafiłem na coś ciekawego o Garnet heh :D pewnie to wszyscy i tak wiedzą zresztą dla dociekliwych co chcą więcej wiedzieć to na GG
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Dyzio pisze:ja sobie dzisiaj skakałem po forach i stronach o RE i natrafiłem na coś ciekawego o Garnet heh
a skad wiesz ze to ja? :P ..no tak..;]
heh..moje dane? no w sumie to jzu zadna nowosc :wink: ..i pomyslec ze na zjazd nie jadem :(
coat pisze:Udawałem, że jestem Williamem Wallecem i przemawiam do mojej armii (but they'll never take our FREEDOM!!), potem zacząłem śpiewać piosenki Euro Richie Richa, później odśpiewałem hymn USA po bułgarsku tańcząca jednocześńie "Asereje", a na końcu księżycowym krokiem udałem się na drzemkę
czlowiek demolka? :lol:

coat pisze:Garnet nie istnieje, Garnet nie istnieje [żart, nie bij, nie bij]
jasne ze ja bic nei bedem przeciez od tego sa... ;]

coat pisze:coat poleca również, wszelkiego rodzaju artykuły skórzane (suknie a la Lulu, pasy, gorsety, etc.) no i oczywiście Kinder Surprisy
jednak na pagorku gorki leza lepsze rzeczy :wink:

coat pisze:Oczywiście, że nie. Szyje również dla pań, ale tylko na specjalne zamówienia
i specjalnych osob? :P

coat pisze:No tak, ale uważam, że w 2 zagrałem najlepiej
ile Ci dali ? :D

coat pisze:w końcu nie bez kozery mam taki podpis Laughing Okazyjnie jestem też kitchen boy, Living room guy
a moze nas wtajemniczysz czym zajmuje sie poszcegolny 'guy' ?:D

coat pisze:Towar wywożony nielegalnie z Alexandrii i z okolic Zgorzelca n
taa..napewno z alexandrii...chcialbys :]
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Garnet pisze:czlowiek demolka? :lol:
ja tylko chciałem zwrócić na siebię uwagę ... nikt mnie nie rozumie :cry: :cry: :P
Garnet pisze:jasne ze ja bic nei bedem przeciez od tego sa... ;]
ech ... to ja już lepiej sam się zaatakuję :lol:
Garnet pisze:jednak na pagorku gorki leza lepsze rzeczy :wink:
Ocho! Widzę, że Jajka z niespodzianką Cię zainteresowały :lol:
Garnet pisze:i specjalnych osob? :P
Specjalne osoby są po za wszelkimi normami ;) :D
Garnet pisze:ile Ci dali ? :D
Standardowe pytanie ... wszyscy zawsze tylko o pieniądzach ... A nikt nigdy nie zapyta, czy rozwinąłem się artystycznie :roll: ... ... ... Wracając do gaży, na wczasy w Tarnobrzegu starczyło :lol:
Garnet pisze:a moze nas wtajemniczysz czym zajmuje sie poszcegolny 'guy' ?:D
kitchen - jak sama nazwa wskazuje, kitchen boy zajmuje się wszelkimi sprawami, które dotyczną robót w ogródku :lol: :lol:

living room - funkcja pokoju gościnnego: przynieś kapcie,podaj gazatę, włącz telewizor, zaśiewaj coś ładnego, odkurz dywan, nakruj do stołu. Niestety, ten moduł jeszcze nie jest dopracowany i narazie jedynym językiem, który living room rozumie, jest język litewski.
Garnet pisze:taa..napewno z alexandrii...chcialbys :]

now iesz, a kiedy ostatni raz sprawdzałaś swoich celników? ;) :D
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

coat pisze:now iesz, a kiedy ostatni raz sprawdzałaś swoich celników
Pssssst..... (whisper whisper) coat wiadomość z pierwszej ręki: Queen utrzymuje bliskie stosunki z celnikami - w końcu dużo podróżuje :lol:
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Sephiria pisze: Pssssst..... (whisper whisper) coat wiadomość z pierwszej ręki: Queen utrzymuje bliskie stosunki z celnikami - w końcu dużo podróżuje Laughing
nie był bym taki pewien ;) w ostatnim czasie siedzi całymi dniami na forach internetowych i ogląda w telewizji Idola :lol: Z Alexandryjskimi celnikami to ja już jestem po imieniu :D
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

...<....a szczególnie z... Dojebonem...>
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

coat pisze:ja tylko chciałem zwrócić na siebię uwagę ... nikt mnie nie rozumie
a na mnei zwracaja uwage a tego nei chce...Coat po prostu spraw sobie odpowiedni ekwipunek i jzu bedziesz zauwazalny :lol:
< zreszta ja w ogole nie wiem czy Ty Coat potzrebujesz zwracac na siebie uwage,chyba nikt nie omija wzrokiem takiego 'misiaczka' :lol: :lol: >
coat pisze:ech ... to ja już lepiej sam się zaatakuję
:lol: a szkoda bo myslalam ze sprawisz mi przyjemnosc ;]

coat pisze:Ocho! Widzę, że Jajka z niespodzianką Cię zainteresowały
chodzi mi o te troche wyzej rzecz jasna :twisted:

coat pisze:Specjalne osoby są po za wszelkimi normami
tj jakimi?:]

coat pisze:Standardowe pytanie ... wszyscy zawsze tylko o pieniądzach ... A nikt nigdy nie zapyta, czy rozwinąłem się artystycznie ... ... ... Wracając do gaży, na wczasy w Tarnobrzegu starczyło
w tarnobrzegu :lol: ...ech..tu u mnie zwyly pucybut wiecej zarobi :P

coat pisze:kitchen - jak sama nazwa wskazuje, kitchen boy zajmuje się wszelkimi sprawami, które dotyczną robót w ogródku
tak faktycznie..XD

coat pisze:living room - funkcja pokoju gościnnego: przynieś kapcie,podaj gazatę, włącz telewizor, zaśiewaj coś ładnego, odkurz dywan, nakruj do stołu. Niestety, ten moduł jeszcze nie jest dopracowany i narazie jedynym językiem, który living room rozumie, jest język litewski.
rotfl..czemu akurat litewski? :lol: ..nie pzreszkadza Ci ze te polecenia to jzu niemalze jak dla robota? :P

coat pisze:now iesz, a kiedy ostatni raz sprawdzałaś swoich celników?
ja ich tam osobsicie sprawdzac nei zamierzam XD ...od tego sa odpowiednie inne osoby :)

Sephiria pisze:Queen utrzymuje bliskie stosunki z celnikami - w końcu dużo podróżuje
lol... teraz podrozuje jzu w inny sposob :]

coat pisze:w ostatnim czasie siedzi całymi dniami na forach internetowych i ogląda w telewizji Idola Z Alexandryjskimi celnikami to ja już jestem po imieniu
zapomneiliscie o jedym ze kazda szanujaca sie i znana osoba musi miec sobowtora :]
..i watpie Coat abys byl po imieniu z celnikami...jakbys byl to bys jzu byl w piwnicy pode mna :twisted:

Bonifacy_i_zdun pisze:a szczególnie z... Dojebonem
chcialby :]
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Garnet pisze:a na mnei zwracaja uwage a tego nei chce...Coat po prostu spraw sobie odpowiedni ekwipunek i jzu bedziesz zauwazalny :lol:
< zreszta ja w ogole nie wiem czy Ty Coat potzrebujesz zwracac na siebie uwage,chyba nikt nie omija wzrokiem takiego 'misiaczka' :lol: :lol: >
W sumie racja. Coat, to zaiste bardzo charakterystyczny człowiek. Jestem przecież jedynym chłopakiem w mojej szkole, który nosi długie włosy, wąsy i pejsy :D a Ty Garnet, jak zwracasz na siebie uwagę? Dresik? Szklane oko? Papuga na ramieniu? :lol:
Garnet pisze::lol: a szkoda bo myslalam ze sprawisz mi przyjemnosc ;]
Lubisz bić innych ludzi? ;) Zapisz się na box :lol:
Garnet pisze: chodzi mi o te troche wyzej rzecz jasna :twisted:
Lubisz gorsety :> Panowie, zwiększamy produkcję! :D
Garnet pisze:tj jakimi?:]
Główna zasady mówi, że wszystkie ubrania mają być żółte. Druga w kolejności, że każdy sweter musi mieć przynajmniej jednego kalmara na plecach.
Garnet pisze:w tarnobrzegu :lol: ...ech..tu u mnie zwyly pucybut wiecej zarobi :P
:shock: To ile gili zarabia taki pucybut? (w ogóle co to za zawód, u mnie w Pile, to już od wieków takie zajęcia wykonują roboty i komputery :lol: )
Garnet pisze:tak faktycznie..XD
faktycznie, faktycznie ... a prawie wszyscy się mylą wrrrrrrr ...
Garnet pisze:rotfl..czemu akurat litewski? :lol: ..nie pzreszkadza Ci ze te polecenia to jzu niemalze jak dla robota? :P
silnik litewski, szkielet z litewskiego chleba tostowego ... nie mogłem go przecież pozbawić języka przodków :D jak dla robota, bo to basic version. W wersji dla bardziej zaawansowanych technicznie są bardziej rozbudowane funkcje. :)
Garnet pisze:ja ich tam osobsicie sprawdzac nei zamierzam XD ...od tego sa odpowiednie inne osoby :)
no właśnie, a oni to teraz moi najlepsi kumple :lol:
Garnet pisze:lol... teraz podrozuje jzu w inny sposob :]
No właśnie! Nie bez kozery Alexandryjscy naukowcy wynaleźli lotnię, balon czy hulajnogę :lol:
Garnet pisze:zapomneiliscie o jedym ze kazda szanujaca sie i znana osoba musi miec sobowtora :]
Nie jesteś zazdrosna, że sobowtór zabiera Ci fanów? :) :D
Garnet pisze:..i watpie Coat abys byl po imieniu z celnikami...jakbys byl to bys jzu byl w piwnicy pode mna :twisted:
No to zajrzyj może do piwnicy ... Niespodzianka! :lol:
Zablokowany

Wróć do „Off Topic”