Czy garnet jest aniołkiem? - RESURRECTION XD
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
przez niego mam uraz do rowerów, zniszczył moje dzieciństwo!wszystko przez dexa Twisted Evil na stos z nim Twisted Evil

nie wypowiadaj tego imieniaOn jest piekielnym wysłannikiem ... paali miasta i wsie, wyrzuca śmieci na chodnik, mówi z pełną buzią podczas jedzenia. Przez niego mam koszmary wpo nocach :D:Dboisz sie tarzana? n
wszelkiego rodzaju wyrob gumopodobne, figurki z pokemonami i piosenki pana modoa co jeszcze innego coat poleca?

pracowałem m. in. u Batmana, Lary Croft i Wojowniczych Żółwi Ninjaoj chyba quinie nei bedzie tak latwo odebrac zawodu n ale ten kamerdyner...hm...a masz jakies doswiadczenie? n

sprawa jzu w sadzie??coat pisze:przez niego mam uraz do rowerów, zniszczył moje dzieciństwo!
a moze jednak wystarczy sie przelamac i tarzan nie wyda sie taki zly?:)coat pisze:nie wypowiadaj tego imieniaOn jest piekielnym wysłannikiem ... paali miasta i wsie, wyrzuca śmieci na chodnik, mówi z pełną buzią podczas jedzenia. Przez niego mam koszmary wpo nocach
..oj nie moj gust..oj niedoobrze..niedobrze... ;]coat pisze:wszelkiego rodzaju wyrob gumopodobne, figurki z pokemonami i piosenki pana modo
taa...batmana ;] a moze to Ty byles tym pingwinem?coat pisze:pracowałem m. in. u Batmana, Lary Croft i Wojowniczych Żółwi Ninja

< a me wyobrazala sobie Plaszcza jako jakiegos playboya

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
już była, ale od tamtego czasu nie wpuszczają mnie do sądusprawa jzu w sadzie??

no tak ... stara rada ... weź głęboki oddech i powtarzaj: "Tarzan nie istnieje, Tarzan nie istnieje ..."a moze jednak wystarczy sie przelamac i tarzan nie wyda sie taki zly?n

Kochana ... to tylko wierzchołek góry lodowej, tego jest o wieeeeeeele więcej..oj nie moj gust..oj niedoobrze..niedobrze... ;]

u batmana? Szyłem mu kostiumy :D u lary? Grałaś może w 2 część? Tam był taki siwy służący, co go się dałow lodówce zamknąć ... Tak! C`est moi!taa...batmana ;] a moze to Ty byles tym pingwinem? Laughing ..lary..hmm..czyli rozumiem ze uiscili Cie w grze?![]()

często jestem brany za takiego typka< a me wyobrazala sobie Plaszcza jako jakiegos playboya Cool Wink >

Się pochwalę, że otwieram własny sklep. Będzie się nazywał Żuk. Serca klientów podbiję hasłem "Żuk, jeszcze taniej niż w Biedronce"

cozes takiego niedobrego Towarzyszu uczynil?coat pisze:już była, ale od tamtego czasu nie wpuszczają mnie do sądu

no dokladnie tak jak danny z lsnienia...sam widziales jak tatusiowi to pomoglocoat pisze:no tak ... stara rada ... weź głęboki oddech i powtarzaj: "Tarzan nie istnieje, Tarzan nie istnieje ..." muszę zacząć stosować taką metodę

kochanacoat pisze:Kochana ... to tylko wierzchołek góry lodowej, tego jest o wieeeeeeele więcej

a tylko w meskiej modzie sie specjalizujesz? :Dcoat pisze:u batmana? Szyłem mu kostiumy
taa..dziadek nei tylko w tej czesci byl..przeparszam nie dziadek tylko Mr.Plaszczucoat pisze:u lary? Grałaś może w 2 część? Tam był taki siwy służący, co go się dałow lodówce zamknąć ... Tak! C`est moi!

taa..taki bedrooom guycoat pisze:często jestem brany za takiego typka ale to niue prawda, jestem słodki i wrażliwy, jak gepard

coat pisze:Się pochwalę, że otwieram własny sklep. Będzie się nazywał Żuk. Serca klientów podbiję hasłem "Żuk, jeszcze taniej niż w Biedronce" (Żuk, ach Żuk)

Udawałem, że jestem Williamem Wallecem i przemawiam do mojej armii (but they'll never take our FREEDOM!!), potem zacząłem śpiewać piosenki Euro Richie Richa, później odśpiewałem hymn USA po bułgarsku tańcząca jednocześńie "Asereje", a na końcu księżycowym krokiem udałem się na drzemkęGarnet pisze:cozes takiego niedobrego Towarzyszu uczynil?

Garnet nie istnieje, Garnet nie istnieje [żart, nie bij, nie bij]Garnet pisze:no dokladnie tak jak danny z lsnienia...sam widziales jak tatusiowi to pomoglo![]()

Garnet pisze: kochanano no ;] no to schodzimy z tej gory...
![]()
coat poleca również, wszelkiego rodzaju artykuły skórzane (suknie a la Lulu, pasy, gorsety, etc.) no i oczywiście Kinder Surprisy

Oczywiście, że nie. Szyje również dla pań, ale tylko na specjalne zamówienia :DGarnet pisze: a tylko w meskiej modzie sie specjalizujesz? :D
No tak, ale uważam, że w 2 zagrałem najlepiejGarnet pisze:taa..dziadek nei tylko w tej czesci byl..przeparszam nie dziadek tylko Mr.Plaszczu

Garnet pisze: taa..taki bedrooom guy
w końcu nie bez kozery mam taki podpis

Towar wywożony nielegalnie z Alexandrii i z okolic Zgorzelca :DGarnet pisze:![]()
towar taki jak w biedronie czy jednak Coat postanowil siegnac po towary z wyzszej polki?
a skad wiesz ze to ja?Dyzio pisze:ja sobie dzisiaj skakałem po forach i stronach o RE i natrafiłem na coś ciekawego o Garnet heh

heh..moje dane? no w sumie to jzu zadna nowosc

czlowiek demolka?coat pisze:Udawałem, że jestem Williamem Wallecem i przemawiam do mojej armii (but they'll never take our FREEDOM!!), potem zacząłem śpiewać piosenki Euro Richie Richa, później odśpiewałem hymn USA po bułgarsku tańcząca jednocześńie "Asereje", a na końcu księżycowym krokiem udałem się na drzemkę

jasne ze ja bic nei bedem przeciez od tego sa... ;]coat pisze:Garnet nie istnieje, Garnet nie istnieje [żart, nie bij, nie bij]
jednak na pagorku gorki leza lepsze rzeczycoat pisze:coat poleca również, wszelkiego rodzaju artykuły skórzane (suknie a la Lulu, pasy, gorsety, etc.) no i oczywiście Kinder Surprisy

i specjalnych osob?coat pisze:Oczywiście, że nie. Szyje również dla pań, ale tylko na specjalne zamówienia

ile Ci dali ? :Dcoat pisze:No tak, ale uważam, że w 2 zagrałem najlepiej
a moze nas wtajemniczysz czym zajmuje sie poszcegolny 'guy' ?:Dcoat pisze:w końcu nie bez kozery mam taki podpis Laughing Okazyjnie jestem też kitchen boy, Living room guy
taa..napewno z alexandrii...chcialbys :]coat pisze:Towar wywożony nielegalnie z Alexandrii i z okolic Zgorzelca n
ja tylko chciałem zwrócić na siebię uwagę ... nikt mnie nie rozumieGarnet pisze:czlowiek demolka?![]()

ech ... to ja już lepiej sam się zaatakujęGarnet pisze:jasne ze ja bic nei bedem przeciez od tego sa... ;]

Ocho! Widzę, że Jajka z niespodzianką Cię zainteresowałyGarnet pisze:jednak na pagorku gorki leza lepsze rzeczy![]()

Specjalne osoby są po za wszelkimi normamiGarnet pisze:i specjalnych osob?

Standardowe pytanie ... wszyscy zawsze tylko o pieniądzach ... A nikt nigdy nie zapyta, czy rozwinąłem się artystycznieGarnet pisze:ile Ci dali ? :D

kitchen - jak sama nazwa wskazuje, kitchen boy zajmuje się wszelkimi sprawami, które dotyczną robót w ogródkuGarnet pisze:a moze nas wtajemniczysz czym zajmuje sie poszcegolny 'guy' ?:D

living room - funkcja pokoju gościnnego: przynieś kapcie,podaj gazatę, włącz telewizor, zaśiewaj coś ładnego, odkurz dywan, nakruj do stołu. Niestety, ten moduł jeszcze nie jest dopracowany i narazie jedynym językiem, który living room rozumie, jest język litewski.
Garnet pisze:taa..napewno z alexandrii...chcialbys :]
now iesz, a kiedy ostatni raz sprawdzałaś swoich celników?

Pssssst..... (whisper whisper) coat wiadomość z pierwszej ręki: Queen utrzymuje bliskie stosunki z celnikami - w końcu dużo podróżujecoat pisze:now iesz, a kiedy ostatni raz sprawdzałaś swoich celników

"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
nie był bym taki pewienSephiria pisze: Pssssst..... (whisper whisper) coat wiadomość z pierwszej ręki: Queen utrzymuje bliskie stosunki z celnikami - w końcu dużo podróżuje Laughing

a na mnei zwracaja uwage a tego nei chce...Coat po prostu spraw sobie odpowiedni ekwipunek i jzu bedziesz zauwazalnycoat pisze:ja tylko chciałem zwrócić na siebię uwagę ... nikt mnie nie rozumie

< zreszta ja w ogole nie wiem czy Ty Coat potzrebujesz zwracac na siebie uwage,chyba nikt nie omija wzrokiem takiego 'misiaczka'

coat pisze:ech ... to ja już lepiej sam się zaatakuję

chodzi mi o te troche wyzej rzecz jasnacoat pisze:Ocho! Widzę, że Jajka z niespodzianką Cię zainteresowały

tj jakimi?:]coat pisze:Specjalne osoby są po za wszelkimi normami
w tarnobrzegucoat pisze:Standardowe pytanie ... wszyscy zawsze tylko o pieniądzach ... A nikt nigdy nie zapyta, czy rozwinąłem się artystycznie ... ... ... Wracając do gaży, na wczasy w Tarnobrzegu starczyło

tak faktycznie..coat pisze:kitchen - jak sama nazwa wskazuje, kitchen boy zajmuje się wszelkimi sprawami, które dotyczną robót w ogródku

rotfl..czemu akurat litewski?coat pisze:living room - funkcja pokoju gościnnego: przynieś kapcie,podaj gazatę, włącz telewizor, zaśiewaj coś ładnego, odkurz dywan, nakruj do stołu. Niestety, ten moduł jeszcze nie jest dopracowany i narazie jedynym językiem, który living room rozumie, jest język litewski.

ja ich tam osobsicie sprawdzac nei zamierzamcoat pisze:now iesz, a kiedy ostatni raz sprawdzałaś swoich celników?

lol... teraz podrozuje jzu w inny sposob :]Sephiria pisze:Queen utrzymuje bliskie stosunki z celnikami - w końcu dużo podróżuje
zapomneiliscie o jedym ze kazda szanujaca sie i znana osoba musi miec sobowtora :]coat pisze:w ostatnim czasie siedzi całymi dniami na forach internetowych i ogląda w telewizji Idola Z Alexandryjskimi celnikami to ja już jestem po imieniu
..i watpie Coat abys byl po imieniu z celnikami...jakbys byl to bys jzu byl w piwnicy pode mna

chcialby :]Bonifacy_i_zdun pisze:a szczególnie z... Dojebonem
W sumie racja. Coat, to zaiste bardzo charakterystyczny człowiek. Jestem przecież jedynym chłopakiem w mojej szkole, który nosi długie włosy, wąsy i pejsy :D a Ty Garnet, jak zwracasz na siebie uwagę? Dresik? Szklane oko? Papuga na ramieniu?Garnet pisze:a na mnei zwracaja uwage a tego nei chce...Coat po prostu spraw sobie odpowiedni ekwipunek i jzu bedziesz zauwazalny![]()
< zreszta ja w ogole nie wiem czy Ty Coat potzrebujesz zwracac na siebie uwage,chyba nikt nie omija wzrokiem takiego 'misiaczka'![]()
>

Lubisz bić innych ludzi?Garnet pisze:a szkoda bo myslalam ze sprawisz mi przyjemnosc ;]

Lubisz gorsetyGarnet pisze: chodzi mi o te troche wyzej rzecz jasna![]()

Główna zasady mówi, że wszystkie ubrania mają być żółte. Druga w kolejności, że każdy sweter musi mieć przynajmniej jednego kalmara na plecach.Garnet pisze:tj jakimi?:]
Garnet pisze:w tarnobrzegu...ech..tu u mnie zwyly pucybut wiecej zarobi

faktycznie, faktycznie ... a prawie wszyscy się mylą wrrrrrrr ...Garnet pisze:tak faktycznie..
silnik litewski, szkielet z litewskiego chleba tostowego ... nie mogłem go przecież pozbawić języka przodków :D jak dla robota, bo to basic version. W wersji dla bardziej zaawansowanych technicznie są bardziej rozbudowane funkcje.Garnet pisze:rotfl..czemu akurat litewski?..nie pzreszkadza Ci ze te polecenia to jzu niemalze jak dla robota?

no właśnie, a oni to teraz moi najlepsi kumpleGarnet pisze:ja ich tam osobsicie sprawdzac nei zamierzam...od tego sa odpowiednie inne osoby

No właśnie! Nie bez kozery Alexandryjscy naukowcy wynaleźli lotnię, balon czy hulajnogęGarnet pisze:lol... teraz podrozuje jzu w inny sposob :]

Nie jesteś zazdrosna, że sobowtór zabiera Ci fanów?Garnet pisze:zapomneiliscie o jedym ze kazda szanujaca sie i znana osoba musi miec sobowtora :]

No to zajrzyj może do piwnicy ... Niespodzianka!Garnet pisze:..i watpie Coat abys byl po imieniu z celnikami...jakbys byl to bys jzu byl w piwnicy pode mna![]()