Manga & Anime

Wszystko co kojarzymy z kulturą: sztuka, język, subkultury & more

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Erelen_Galakar pisze:KKJ tom 5 Świeży nabytek sprzed dwóch dni
No cóż, to poczekam, aż będę mogła zamówić. ;) Nie pali mi się. InuYashę chcę :evil: :cry: Egmont zbyt wolno działa T_T
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

A ja kolejny tomik Gunshmit Cats ;) Nie możesz mieć wszystkie od życia mój drogi kolego to nie jest żaden wstyd :)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Erelen_Galakar pisze:A ja kolejny tomik Gunshmit Cats
Mam do odsprzedania 4 pierwsze tomy w stanie idealnym. Fajne to, ale jakoś nie chce mi się dalej tego kupować.

http://www.egmont.pl/
http://www.jpf.com.pl/

Dla nieznających tych stron. (Zawsze się jakiś znajdzie)
Erelen_Galakar

Ja mam wszystkie :) Genialne mangi, poza tym ja mang nie sprzedaję :) W końcu trzeba mieć jakieś hobby (czemu wszystkie moja hobby doprowadzają rodzinę i mnie do bankructwa?).
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Erelen_Galakar pisze:Genialne mangi
Dla Ciebie, być może. Dla mnie nic specjalnego.
Erelen_Galakar pisze:poza tym ja mang nie sprzedaję
A ja tak. Wolę sprzedać i mieć jakieś złotówki na ciekawsze (moim zdaniem ofkors) mangi niż ma mi jakis tytuł zalegać na półce. Mam oczywiście tytuły, których nigdy nie sprzedam.

[ Dodano: Czw 24 Lut, 2005 ]
A "Irię" ktoś pamięta? Eh też dobre anime było...
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Zeimar rządzi - szkoda żę taka krótka była (6 odcinków bodajże)
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Własnie miałam przyjemność obejrzeć 1 odc "Witch Hunter Robin"- już wiem, że to świetna seria. Animacja kojarzy się z Wolf's Rain'em- studio Bones znowu pokazało klasę!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Ivy pisze:Własnie miałam przyjemność obejrzeć 1 odc "Witch Hunter Robin"- już wiem, że to świetna seria.
Eh Amon *___* WHR jes świetne i podkreślam to po raz kolejny ;)

http://komikslandia.pl/ Oo' Nawet nie wiedziałam, że prowadzą sprzedaż wysyłkową @_@
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Go-Go-Yubari pisze:WHR jes świetne i podkreślam to po raz kolejny
Już opening jest naprawdę zachęcający! Co mi się jesnak już od początku bardzo spodobało (zanim ten serial jeszcze do mnie trafił) to strój głównej boheterki- suknie ma świetną, żadnego różu i wystających majtek- po prostu trafiony w dziesiatkę.
Go-Go-Yubari pisze:http://komikslandia.pl/ Oo' Nawet nie wiedziałam, że prowadzą sprzedaż wysyłkową @_@
Sporo tam mają pozycji, moze się kiedys skusze na skompletowanie całego Edena.

Natknełam sie wczoraj w Empiku na mange "Ragnarok". Oprawa graficzna mi się spodobała, ale ponieważ w grę nie grałam, nie wiem, czy kupić mangę. Może czytaliscie i możecie napisać kilka słów?
Erelen_Galakar

Ja grałem w grę i dlatego mangę kupiłem :) Po pierwszym tomie nie można nic specjalnego o niej powiedzieć, postacie wydają się tak jakby znane, gdy się czyta ma się uczucie, że gdzieś się już to widziało. Akcja pierwszego tomiku przypomina sesję u początkującego mg, który za każdym razem robi akcję "uratuj świat od tego i tego za pomocą tego i tego" :) Kreska ładna, także same przedstawienie walk jest interesujące. Pierwszy tom bym ocenił na takie 3+ (ten plus to za kreskę). Może w następnych tomikach jakoś wyrwą się z tej sztampowości, bo jeśli nie to seria ta zostanie w Polsce szybko zapomniana :)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Szkoda, a wiec u mnie znajmość tytułu zakończy się tymczasowo na kilku artach na moim pujpicie ( a te z gry i mangi są naprawdę świetne)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Ivy pisze:Sporo tam mają pozycji
Eh KKJ5...jest już w drodze ^^. JPF i Egmont mogłyby częściej aktualizować strony :/
Erelen_Galakar

Mam pytanie, czy ktoś wie skąd ściągnąć trzeci i czwarty opening do Naruto? Albo może polecić dobry program do oddzielenia openingu z anime (ale by był tak samo dobrej jakości jak w anime)?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Może Kazaa? :roll:
Erelen_Galakar

Gdyby to było takie łatwe to już bym dawno miał ^^
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura”