No cóż, to poczekam, aż będę mogła zamówić.Erelen_Galakar pisze:KKJ tom 5 Świeży nabytek sprzed dwóch dni

Moderator: Moderatorzy
Mam do odsprzedania 4 pierwsze tomy w stanie idealnym. Fajne to, ale jakoś nie chce mi się dalej tego kupować.Erelen_Galakar pisze:A ja kolejny tomik Gunshmit Cats
Dla Ciebie, być może. Dla mnie nic specjalnego.Erelen_Galakar pisze:Genialne mangi
A ja tak. Wolę sprzedać i mieć jakieś złotówki na ciekawsze (moim zdaniem ofkors) mangi niż ma mi jakis tytuł zalegać na półce. Mam oczywiście tytuły, których nigdy nie sprzedam.Erelen_Galakar pisze:poza tym ja mang nie sprzedaję
Eh Amon *___* WHR jes świetne i podkreślam to po raz kolejnyIvy pisze:Własnie miałam przyjemność obejrzeć 1 odc "Witch Hunter Robin"- już wiem, że to świetna seria.
Już opening jest naprawdę zachęcający! Co mi się jesnak już od początku bardzo spodobało (zanim ten serial jeszcze do mnie trafił) to strój głównej boheterki- suknie ma świetną, żadnego różu i wystających majtek- po prostu trafiony w dziesiatkę.Go-Go-Yubari pisze:WHR jes świetne i podkreślam to po raz kolejny
Sporo tam mają pozycji, moze się kiedys skusze na skompletowanie całego Edena.Go-Go-Yubari pisze:http://komikslandia.pl/ Oo' Nawet nie wiedziałam, że prowadzą sprzedaż wysyłkową @_@