Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Darios

Post autor: Darios »

Nowa reklama Nike, gdzie babka nieźle tańczy break'a. Fajna bardzo.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Erm...reklama "Po-mena"? 3 brzydkie komuterowe laski i "Po-men" na "wpadkę". -_- Kto wymysla takie reklamy? >.<
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Ja uwielbiam reklamy Biedronki:
"-Kochanie, jaki pyszny sok!
-To sok z Biedronki"
-Z biedronki? Nie pier....l"
Przepraszam za słownictwo, ale ta reklama budzi we mnie dziwne instynkty :D
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

"-Hm.. pyszny sok...
-To sok z Biedronki
-To dlatego taki pożywny... <dźwięk przypominający uderzające kopyto konia> "

Mniej więcej tak to wygląda :) Większośc reklam to jakaś pomyłka.. (robie test, poleje pana olejem) ale zdarzają się też całkiem zabawne... :) A najbardziej zaciekawiła mnie pierwsza reklama Heyah z czerwoną łapą :) Później już były coraz głupsze... (wajcha smsowa -_-")
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Thompson pisze:A najbardziej zaciekawiła mnie pierwsza reklama Heyah z czerwoną łapą Później już były coraz głupsze... (wajcha smsowa -_-")
Polecieli na łeb na szyję, a szkoda... To pseudo-śmieszne czarno-białe niewiadomoco...

Mnie się spodobała reklama jakiejś kawy, czy herbaty (nie pamiętam, dawno nie leciała), w której średnio ponętna panienka z dużymi warunkami uwija się przy ksero, dwóch facetów obserwuje jej "krągłości" :) Wstaje i tak fajnie oznajmia, że "wsadu nie ma"
Darios

Post autor: Darios »

Thompson pisze: A najbardziej zaciekawiła mnie pierwsza reklama Heyah z czerwoną łapą Później już były coraz głupsze... (wajcha smsowa -_-")
Mi się one bardzo podobały.
A teraz puścili fajną reklame nike.
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Ivy pisze:Mnie się spodobała reklama jakiejś kawy, czy herbaty (nie pamiętam, dawno nie leciała), w której średnio ponętna panienka z dużymi warunkami uwija się przy ksero, dwóch facetów obserwuje jej "krągłości" Wstaje i tak fajnie oznajmia, że "wsadu nie ma"
Reklama kawy z aktorami z "Camera Cafe"

Darios2 pisze:A teraz puścili fajną reklame nike.
Reklama przeciw rasizmowi?
Jeśli to ta, to owszem, dobra jest

..........................
Nowe reklamy Plus GSM :)
Świetne
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

reklama Heinekena z Aniston..nawet nawet :]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Hehe, ostatnio widziałem reklamę nawozów sztucznych. A co tam trochę nawozu na stole obok herbatki czy tam kawki, ale czy to ważne skoro zawsze "Stefan dobrze radzi..." ? :lol:
glamorous vamp
Cid

Post autor: Cid »

Mi się podoba często puszczana akurat reklama Ery TakTak, jak koleś siedzi sobie na pustej plaży i gada koledze, jak tu super, jakie laski, itd. No i na końcu... ta balanga: "laski zapodają taniec brzucha na stole" <rotfl> XD

A z dawnych reklam do moich ulubionych należały reklamy MediaMarkt'u. Najlepsza to ta, jak koleś coś pierze ręcznie, kamera się oddala, widać wywieszone na szunrze...eee...no dobra, prezerwatywy i pytanie: "czy ty też jesteś chorobliwym sknerą?" ^^V

I jeszcze jedna, reklama bodajże butów Nike. Koleś kupuje hot-doga, a wózek sprzedawcy wymyka się spod kontroli i ucieka mu w dół ulicy. Koleś leci za wózkiem przez całe miasto, już wózek ma spaść do morza w porcie, dobiega do niego... i zamiast go zatrzymać, to polewa sobie hot-doga ketchupem, a wózek wpada do wody... nie no.. myślałem, że padnę. XD
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Denerwuje mnie ta nowa reklama Fit - dziewczyny kręcą tą pupą, dając jednoznacznie sygnał "zgwałć mnie". T_T
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Sephiria pisze:Denerwuje mnie ta nowa reklama Fit - dziewczyny kręcą tą pupą, dając jednoznacznie sygnał "zgwałć mnie". T_T
No io nie zapominajmy o podniecaniu się warzywami...
blah!

Pamięta ktoś starą reklamę chipsów Lays z "popieprzonymi kurczakami"?? ^^ Pamiętam że długo nie mogłam dojść po tym do siebie :)
Elektrodek

Post autor: Elektrodek »

Wszystkie reklamy Coca-Coli (puszki butelki i narrator).
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Cid pisze:czy ty też jesteś chorobliwym sknerą?
To inaczej szło :wink:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Sephiria pisze:Denerwuje mnie ta nowa reklama Fit - dziewczyny kręcą tą pupą, dając jednoznacznie sygnał "zgwałć mnie". T_T
Ohhhh tak, rzodkiewka, mmmmmm, oooo takkkk! Buraki ohhhh... No kto by przeszedł obojętnie?

Mnie się spodobały nowe reklamy Plusa z cyklu: "Przychodzi facet...." Bez specjalnego silenia się na zagmatwany dowcip, krótkie i nie przegadane, w dodatku, co się w reklamach zdarza rzadko- dobrze zagrane... Ten facet z globusem, tłumaczący nowe promocje...ehhh
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”