Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
"-Hm.. pyszny sok...
-To sok z Biedronki
-To dlatego taki pożywny... <dźwięk przypominający uderzające kopyto konia> "
Mniej więcej tak to wygląda
Większośc reklam to jakaś pomyłka.. (robie test, poleje pana olejem) ale zdarzają się też całkiem zabawne...
A najbardziej zaciekawiła mnie pierwsza reklama Heyah z czerwoną łapą
Później już były coraz głupsze... (wajcha smsowa -_-")
-To sok z Biedronki
-To dlatego taki pożywny... <dźwięk przypominający uderzające kopyto konia> "
Mniej więcej tak to wygląda

Gamertag: Szalony Szkot
Polecieli na łeb na szyję, a szkoda... To pseudo-śmieszne czarno-białe niewiadomoco...Thompson pisze:A najbardziej zaciekawiła mnie pierwsza reklama Heyah z czerwoną łapą Później już były coraz głupsze... (wajcha smsowa -_-")
Mnie się spodobała reklama jakiejś kawy, czy herbaty (nie pamiętam, dawno nie leciała), w której średnio ponętna panienka z dużymi warunkami uwija się przy ksero, dwóch facetów obserwuje jej "krągłości"

Reklama kawy z aktorami z "Camera Cafe"Ivy pisze:Mnie się spodobała reklama jakiejś kawy, czy herbaty (nie pamiętam, dawno nie leciała), w której średnio ponętna panienka z dużymi warunkami uwija się przy ksero, dwóch facetów obserwuje jej "krągłości" Wstaje i tak fajnie oznajmia, że "wsadu nie ma"
Reklama przeciw rasizmowi?Darios2 pisze:A teraz puścili fajną reklame nike.
Jeśli to ta, to owszem, dobra jest
..........................
Nowe reklamy Plus GSM

Świetne
Mi się podoba często puszczana akurat reklama Ery TakTak, jak koleś siedzi sobie na pustej plaży i gada koledze, jak tu super, jakie laski, itd. No i na końcu... ta balanga: "laski zapodają taniec brzucha na stole" <rotfl> 
A z dawnych reklam do moich ulubionych należały reklamy MediaMarkt'u. Najlepsza to ta, jak koleś coś pierze ręcznie, kamera się oddala, widać wywieszone na szunrze...eee...no dobra, prezerwatywy i pytanie: "czy ty też jesteś chorobliwym sknerą?" ^^V
I jeszcze jedna, reklama bodajże butów Nike. Koleś kupuje hot-doga, a wózek sprzedawcy wymyka się spod kontroli i ucieka mu w dół ulicy. Koleś leci za wózkiem przez całe miasto, już wózek ma spaść do morza w porcie, dobiega do niego... i zamiast go zatrzymać, to polewa sobie hot-doga ketchupem, a wózek wpada do wody... nie no.. myślałem, że padnę.

A z dawnych reklam do moich ulubionych należały reklamy MediaMarkt'u. Najlepsza to ta, jak koleś coś pierze ręcznie, kamera się oddala, widać wywieszone na szunrze...eee...no dobra, prezerwatywy i pytanie: "czy ty też jesteś chorobliwym sknerą?" ^^V
I jeszcze jedna, reklama bodajże butów Nike. Koleś kupuje hot-doga, a wózek sprzedawcy wymyka się spod kontroli i ucieka mu w dół ulicy. Koleś leci za wózkiem przez całe miasto, już wózek ma spaść do morza w porcie, dobiega do niego... i zamiast go zatrzymać, to polewa sobie hot-doga ketchupem, a wózek wpada do wody... nie no.. myślałem, że padnę.

No io nie zapominajmy o podniecaniu się warzywami...Sephiria pisze:Denerwuje mnie ta nowa reklama Fit - dziewczyny kręcą tą pupą, dając jednoznacznie sygnał "zgwałć mnie". T_T
blah!
Pamięta ktoś starą reklamę chipsów Lays z "popieprzonymi kurczakami"?? ^^ Pamiętam że długo nie mogłam dojść po tym do siebie

Ohhhh tak, rzodkiewka, mmmmmm, oooo takkkk! Buraki ohhhh... No kto by przeszedł obojętnie?Sephiria pisze:Denerwuje mnie ta nowa reklama Fit - dziewczyny kręcą tą pupą, dając jednoznacznie sygnał "zgwałć mnie". T_T
Mnie się spodobały nowe reklamy Plusa z cyklu: "Przychodzi facet...." Bez specjalnego silenia się na zagmatwany dowcip, krótkie i nie przegadane, w dodatku, co się w reklamach zdarza rzadko- dobrze zagrane... Ten facet z globusem, tłumaczący nowe promocje...ehhh