Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta
Moderator: Moderatorzy
Dla mnie potworki prezentują się nastepująco:
ff7. oczywiście weapony a przede wszystkim emerald bo nmajsilniejszy choc na początku myślałem że Ruby szkoda że ultima nie jast the best z tej czwórki
jeszcze behemoth byl fajny ale smoki nie podobaly mi sie za bardzo wszystkie jednakowe tylko kolorem się rożnily
ff8. Tu smoki juz robią wrażenioe naprawdę super szczególnie Ruby Dragony. jak na początku byly silne (ze względu na czar Breat) to poźnie dostawaly lanie ;]. Ale najważniejsze to dwaj najsilniejsi przeciwnicy w grze. Trudzilem się z Ultimą ale omega sprawil nie lada wyzwanie skubaniec nie dosc ze szybki silny to jeszcze inteligentny.
mam prosbe moglby ktos wrzucic obrazek ultimy bo na krypcie nie ma a chcialbym sobie go obejrzec na zdjęciu l;]
ff9. tu nie ma duzego wyboru bo przeszedlem tylko pierwszą plytke i malo bylo fajnych potworkow. najfajniejsze to bylo te smokopodobne.
ff7. oczywiście weapony a przede wszystkim emerald bo nmajsilniejszy choc na początku myślałem że Ruby szkoda że ultima nie jast the best z tej czwórki

ff8. Tu smoki juz robią wrażenioe naprawdę super szczególnie Ruby Dragony. jak na początku byly silne (ze względu na czar Breat) to poźnie dostawaly lanie ;]. Ale najważniejsze to dwaj najsilniejsi przeciwnicy w grze. Trudzilem się z Ultimą ale omega sprawil nie lada wyzwanie skubaniec nie dosc ze szybki silny to jeszcze inteligentny.
mam prosbe moglby ktos wrzucic obrazek ultimy bo na krypcie nie ma a chcialbym sobie go obejrzec na zdjęciu l;]
ff9. tu nie ma duzego wyboru bo przeszedlem tylko pierwszą plytke i malo bylo fajnych potworkow. najfajniejsze to bylo te smokopodobne.
http://www.ffcompendium.comwrzucic obrazek ultimy
Na tej stronie znajdziesz obrazki większości ważniejszych potworków/ bossów/ postaci/ summonów występujących w Finalach.
Powiem tak, na każdego ptwora jest jakiś dobry sposób. T-rexowi możesz dać Blind i póxniej idzie jak z górki. Z rubym, jak się troche spóxnisz to czeka cie niemiły ruby breath.burner pisze:moim zdaniem dragony sa slabiakami! jedynie t-rex potrafi zadac moim ludzikom"major damage"!ale co do malboro to się zgadzam z niektorymi ze malboro jest dosc silnym siepaczem
Więc dla mnie stanowczo trudniejsze są dragony od trexaura.
doomtrain i po sprawieDarios2 pisze:Z rubym, jak się troche spóxnisz to czeka cie niemiły ruby breath.
meltdown i zabijesz go atakami fizycznymiHaker pisze:bahamut jest silny
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...
wlasnie na t-rexa rzucasz blinda i masz go zglowy wystarczy caly czas wciskac X i po sprawie zas z rubym trzeba walczyc mocno bo jak nie to koniec ale i tak są latwe moja taktyka to na poczatek rzucac GF`y (Quezacotl/Eden - DiaBLOS - Cerberus) dzieki tewmu masz tarcze diasblos odejmuje 9999 HP a cerberus sprawia Triple i Double. Potem konieczne są protecty i breath masz z głowy (przy duzej liczbie HP) potem regen na calą druzyne potem Aurę i klepiesz limity gdy się skoncza rzucaj diablosa i po klopocie