Blitzball

Pierwsza część na nową (w ówczesnych czasach) konsolę Sony - PS2, która doczekała się bezpośredniej kontynuacji przygód bohaterów.

Moderator: Moderatorzy

Anima

Post autor: Anima »

no to bedzie noc nie przespana :P:P
Defender

Post autor: Defender »

A ja to wogóle nie gram w Blitzballa! Nie pojmuje tej gry i niezbyt mi się podoba! Tylko muza jest fajna, ale nie odbiegajmy od tematu. Nie wiem co w tym jest takiego fajnego. Nie wiem. :sad:
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Blitzball nie jest fajny.. na początku też mnie przerażał.. ale warto grać ... żeby zdobyć Jupiter Sigil i Overdrivy...
Przejrzyj poprzednie posty, wybierz skład taki jak napisał OneWingedAngel a nie będziesz mieć problemu :) Jak coś to się pytaj a dostaniesz odpowiedź ;)
Defender

Post autor: Defender »

Jesteś spoko. Dzięki :) . Chyba zaczne grać w blitzballa aż mnie głowa rozboli :D
Awatar użytkownika
gilgamesh
Cactuar
Cactuar

Post autor: gilgamesh »

Defender pisze:Tylko muza jest fajna
Mozliwe, ale gdy chce sie zdobyc Jupiter Sigil (czego nie mialem wytrwalosci zdobyc) od muzyki i niebieskiego ekranu mozna szalu dostac. Poza tym to strasznie nudne na wiekszym niz 30 lvl (gola przeciwnikowi strzela sie spod swojej bramki :? ).
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Muza jest ochydna.. gilgamesh - nieprzesadzasz z tym strzelaniem? :/
Gdy ma się dobry skład zdobycie wszystkiego jest łatwe i szybkie... wystarczy strzelić jednego gola a potem można się schować za swoją bramką i czekać... Blitzball jest jakimś średnim wyzwaniem dopiero pod koniec... mecze coraz ciężej mi szły.. Nawet Al-Bhed Psyches są cieńcy.. Tidus z SH32 [z jecht shotem] spokojnie wytrzymywał atak jednego obroncy a pozostałych dwóch wyeliminował Jecht Shotem... Nimrook nie ma szans obronić ;) Proste i szybkie :D
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
gilgamesh
Cactuar
Cactuar

Post autor: gilgamesh »

Thompson pisze:gilgamesh - nieprzesadzasz z tym strzelaniem?
Ta, jasne ze nie. Robilem tak samo jak ty- siedzialem przy swojej bramce i z nudow sobie strzelilem.....gola jak sie okazalo.
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

O rany i znów narzekanie na Blitza,on jest prosty jak cała gra,w pierwszym sezonie po 8 meczy byłem 3,a w nowym sezonie byłm juz 1 od 2 meczu,nie wiem co wy widzicie w tym trudnego.
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

OneWingedAngel pisze:TomajS Czy opis Blitzballa jaki jest zamieszczony jest w wersji końcowej czy coś dojdzie?
Jeszcze dojdzie opis pozostałych technik i zestawienie wszystkich zawodników.
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Blitzball w ffX jest dziecinnie prosty gdy zatrudnisz Brothera. Jest to naprawdę wspaniały zawodnik, zwykle wygrywałam 10-0 jak go wyćwiczyłam. Tidus jest strasznie słaby jak na gwiazdę.(to rzeczywiście przez toksyny Sina :D ) Jecht Shot go ratuje.
Elektrodek

Post autor: Elektrodek »

A gdzie jest Brother? Faris?
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Ech... to chyba żaden problem by się dowiedzieć? Na statku powietrznym, a gdzie indziej? Ech... poczytaj dialogi to się dowiesz samemu.
Elektrodek

Po co. Przecierz łatwiej się kogoś spytać. Heh :D
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Elektrodek pisze:Po co. Przecierz łatwiej się kogoś spytać. Heh
"PRZECIEŻ" Człowieku zadbaj o ortografię.
Po to, że pytając się o takie bzdury sprawiasz, że niektórzy mają jasne zdanie na Twój temat. Mojego wolisz nie znać. Chyba, że sobie życzysz na PW, bo tam można używać do woli słów niecenzuralnych. -_-'
Elektrodek

Proszę bardzo.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy X i X-2”