Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Co do zbrodni to popieram cię Yubari. A co trudności potworów, to nie było żadnych ciężkich, niewielkie problemy sprawiały mi tylko przy łapaniu na MA, mówię tu o zwykłych potworach a nie bossach :) Poza tym FF X jest jak narazie najłatwiejszą (no dobra FF X-2 jest jeszcze łatwiejszy) z dotychczasowych części. Jeśli kłopoty sprawia ci Malboro z FF X to lepiej nie mierz się z tym z FF 8 :)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Erelen_Galakar pisze:Poza tym FF X jest jak narazie najłatwiejszą (no dobra FF X-2 jest jeszcze łatwiejszy) z dotychczasowych części.
W porównaniu z FFX-2 FFX to hiper trudna gra i trzeba miec napakowaną drużynę ;) Poza tym nie gadaj, bo jakby napuścić na chłopaka Dark Magnus Sisters lub Dark Anime to mógłby stwierdzić, że Great MARLBORO ;) to pikuś ;p
Elektrodek

Post autor: Elektrodek »

Nio chyba macie racje. I teraz wiem że niepowinienem kupować FFX-2 . Naprawde FF8 jest takie trudne??
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Elektrodek pisze:I teraz wiem że niepowinienem kupować FFX-2

kupuj kupuj bo warto. Wszak to wciąż Final Fantasy, prawda?
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Elektrodek

No tak jakby. :?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Izrail pisze:kupuj kupuj bo warto. Wszak to wciąż Final Fantasy, prawda?
Izrail no wiesz co. Namawiasz chłopca do wydania [niepotrzebnie zresztą]
kasy. Elektrodek poczekaj aż FFX-2 będzie w sprzedazy jako "Platinum". Wtedy będzie o wiele tańsze. Tak czy inaczej nie warte to jest 100 zł, ale cóż.
Elektrodek pisze:Naprawde FF8 jest takie trudne??
No trudniejsze niż FFX na pewno. ;)
Erelen_Galakar

Według mnie najcięższa część (FF 8 ), jeśli chcesz przejść wszystkie wepony :) FF X-2 jest według mnie nawet lepsze niż FF X :) I według mnie jest warte, w końcu wesoły Final, w którym nie chodzi o to jak przybity musi być bohater :) Tego mi brakowało :)
Elektrodek

Poczekam na Platinuma a potem se załatwie FFXII! ALe nie odbiegajmy od tematu...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Erelen_Galakar pisze:FF X-2 jest według mnie nawet lepsze niż FF X
Powiedz, że żartujesz. :? Nie no, pierwsze widzę taką opinię. O matulu, co te stringi robią z facetami. :evil: :roll: :wink: :?
Erelen_Galakar pisze:I według mnie jest warte, w końcu wesoły Final, w którym nie chodzi o to jak przybity musi być bohater
No lepszy przybity niż roznegliżowany i wesoły jak po grzybkach- halucynkach. :/
Erelen_Galakar pisze:Tego mi brakowało
No ok, ale robić z tego oddzielna grę? Ble. :?

Skoro już przy FFX-2 stoimy to powiem, że "trudny" [jak na ffx-2, choć i tak dość prosty] jest Trema i Paragon. Chac jest banalny jak ma oversoul, zresztą tak samo Paragon. :/ No, ale Trema był jedynym przeciwnikiem w FFX-2, którego pokonałam dopiero za drugim razem, więc jest "trudny". :lol: ;) :?
Elektrodek

Mało wiem o FFX-2. Ale na pewno nie jest lepsze od FFX. Napewno nie. Przynajmniej ja tak myśle. :? :? :? :? :?
Erelen_Galakar

Jak nie grałeś to się nie wypowiadaj co jest lepsze :P
Elektrodek

Nie mówie że źle myślisz. Mówie że z tego co wiem...nic więcej.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Elektrodek pisze:Ale na pewno nie jest lepsze od FFX. Napewno nie.
Większość. 99,9% ludzi z tego forum też tak uważa. 0,1% to Erelen. Choć mogą być jeszcze inne "zagubione dusze" ;)
Erelen_Galakar pisze:Jak nie grałeś to się nie wypowiadaj co jest lepsze
Dokładnie. Wypowiadac należy się o danej rzeczy, gdy się ma o niej pojecie. Nie grałeś, to nie wiesz czy (podobnie jak E.) nie uznasz tej gry za lepszą.
Ciekawe. Skoro GM jest dla Ciebie najgorszym przeciwnikiem to co będzie z Paragonem i Tremą? :roll:
Elektrodek

Dopiero niedawno zaczełem gre i jestem początkujący. Jeszcze nie łapie niektórych spraw. Mam tą gre zaledwie od miesiąca czy coś w tym stylu. Może nawet krócej. :roll:
Elektrodek

Niewiele
Wiem że jest znacznie prostsza od innych FF
Wiem że może mieć pare zakończeń (to dla mnie i minus i plus)
Wiem że ogólnie FFX-2 jest niezanajlepszą wersją gry
Wiem że tam można mieć tylko 3 bohaterów(bohaterki[to też dla mnie minus])
Podobno jest tam fajna muza
I to jest dalszy ciąg FFX
I NIEMA AURONA ( TO DLA MNIE WIEEEEELKI MINUS[ MÓJ ULUBIONY BOHATER Z FFX, MA FAJNE TEKSTY])
I to chyba wszystko
:?
:? :? :? :?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”