Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta
Moderator: Moderatorzy
-
Erelen_Galakar
Co do zbrodni to popieram cię Yubari. A co trudności potworów, to nie było żadnych ciężkich, niewielkie problemy sprawiały mi tylko przy łapaniu na MA, mówię tu o zwykłych potworach a nie bossach
Poza tym FF X jest jak narazie najłatwiejszą (no dobra FF X-2 jest jeszcze łatwiejszy) z dotychczasowych części. Jeśli kłopoty sprawia ci Malboro z FF X to lepiej nie mierz się z tym z FF 8 
- Go Go Yubari
- Ifrit

W porównaniu z FFX-2 FFX to hiper trudna gra i trzeba miec napakowaną drużynęErelen_Galakar pisze:Poza tym FF X jest jak narazie najłatwiejszą (no dobra FF X-2 jest jeszcze łatwiejszy) z dotychczasowych części.
-
Elektrodek
- Go Go Yubari
- Ifrit

Izrail no wiesz co. Namawiasz chłopca do wydania [niepotrzebnie zresztą]Izrail pisze:kupuj kupuj bo warto. Wszak to wciąż Final Fantasy, prawda?
kasy. Elektrodek poczekaj aż FFX-2 będzie w sprzedazy jako "Platinum". Wtedy będzie o wiele tańsze. Tak czy inaczej nie warte to jest 100 zł, ale cóż.
No trudniejsze niż FFX na pewno.Elektrodek pisze:Naprawde FF8 jest takie trudne??
-
Erelen_Galakar
- Go Go Yubari
- Ifrit

Powiedz, że żartujesz.Erelen_Galakar pisze:FF X-2 jest według mnie nawet lepsze niż FF X
No lepszy przybity niż roznegliżowany i wesoły jak po grzybkach- halucynkach.Erelen_Galakar pisze:I według mnie jest warte, w końcu wesoły Final, w którym nie chodzi o to jak przybity musi być bohater
No ok, ale robić z tego oddzielna grę? Ble.Erelen_Galakar pisze:Tego mi brakowało
Skoro już przy FFX-2 stoimy to powiem, że "trudny" [jak na ffx-2, choć i tak dość prosty] jest Trema i Paragon. Chac jest banalny jak ma oversoul, zresztą tak samo Paragon.
-
Elektrodek
- Go Go Yubari
- Ifrit

Większość. 99,9% ludzi z tego forum też tak uważa. 0,1% to Erelen. Choć mogą być jeszcze inne "zagubione dusze"Elektrodek pisze:Ale na pewno nie jest lepsze od FFX. Napewno nie.
Dokładnie. Wypowiadac należy się o danej rzeczy, gdy się ma o niej pojecie. Nie grałeś, to nie wiesz czy (podobnie jak E.) nie uznasz tej gry za lepszą.Erelen_Galakar pisze:Jak nie grałeś to się nie wypowiadaj co jest lepsze
Ciekawe. Skoro GM jest dla Ciebie najgorszym przeciwnikiem to co będzie z Paragonem i Tremą?
-
Elektrodek
-
Elektrodek
Niewiele
Wiem że jest znacznie prostsza od innych FF
Wiem że może mieć pare zakończeń (to dla mnie i minus i plus)
Wiem że ogólnie FFX-2 jest niezanajlepszą wersją gry
Wiem że tam można mieć tylko 3 bohaterów(bohaterki[to też dla mnie minus])
Podobno jest tam fajna muza
I to jest dalszy ciąg FFX
I NIEMA AURONA ( TO DLA MNIE WIEEEEELKI MINUS[ MÓJ ULUBIONY BOHATER Z FFX, MA FAJNE TEKSTY])
I to chyba wszystko

Wiem że jest znacznie prostsza od innych FF
Wiem że może mieć pare zakończeń (to dla mnie i minus i plus)
Wiem że ogólnie FFX-2 jest niezanajlepszą wersją gry
Wiem że tam można mieć tylko 3 bohaterów(bohaterki[to też dla mnie minus])
Podobno jest tam fajna muza
I to jest dalszy ciąg FFX
I NIEMA AURONA ( TO DLA MNIE WIEEEEELKI MINUS[ MÓJ ULUBIONY BOHATER Z FFX, MA FAJNE TEKSTY])
I to chyba wszystko