Moderator: Moderatorzy
W porównaniu z FFX-2 FFX to hiper trudna gra i trzeba miec napakowaną drużynęErelen_Galakar pisze:Poza tym FF X jest jak narazie najłatwiejszą (no dobra FF X-2 jest jeszcze łatwiejszy) z dotychczasowych części.
Izrail no wiesz co. Namawiasz chłopca do wydania [niepotrzebnie zresztą]Izrail pisze:kupuj kupuj bo warto. Wszak to wciąż Final Fantasy, prawda?
No trudniejsze niż FFX na pewno.Elektrodek pisze:Naprawde FF8 jest takie trudne??
Powiedz, że żartujesz.Erelen_Galakar pisze:FF X-2 jest według mnie nawet lepsze niż FF X
No lepszy przybity niż roznegliżowany i wesoły jak po grzybkach- halucynkach.Erelen_Galakar pisze:I według mnie jest warte, w końcu wesoły Final, w którym nie chodzi o to jak przybity musi być bohater
No ok, ale robić z tego oddzielna grę? Ble.Erelen_Galakar pisze:Tego mi brakowało
Większość. 99,9% ludzi z tego forum też tak uważa. 0,1% to Erelen. Choć mogą być jeszcze inne "zagubione dusze"Elektrodek pisze:Ale na pewno nie jest lepsze od FFX. Napewno nie.
Dokładnie. Wypowiadac należy się o danej rzeczy, gdy się ma o niej pojecie. Nie grałeś, to nie wiesz czy (podobnie jak E.) nie uznasz tej gry za lepszą.Erelen_Galakar pisze:Jak nie grałeś to się nie wypowiadaj co jest lepsze